Najbolja pasta za laptop. zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 2.644
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Najbolja pasta za laptop.

Pozdrav. Već duže vrijeme tražim dobru pastu za laptope ali nikako mi ne ide, koju god da kupim ne djeluje ni priblizno, interesuje me da li je neko kupio pastu koja snizi temperature laptopa za otprilike 7-10 stepeni, naravno uz kompletno čišćenje laptopa? 

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Najbolja pasta za laptop.
Vehid kaže...

Pozdrav. Već duže vrijeme tražim dobru pastu za laptope ali nikako mi ne ide, koju god da kupim ne djeluje ni priblizno, interesuje me da li je neko kupio pastu koja snizi temperature laptopa za otprilike 7-10 stepeni, naravno uz kompletno čišćenje laptopa? 

- Laptop prvo treba pravilno očistit i pravilno zamjenit termalnu pastu, inače termalnu pastu koju ja koristim osobno je Artic Cooling MX-4, dobra je i MX-2, ali sve ti to badava, ako ne znaš posao napraviti kako se spada, ni jedna pasta neće snizit temp. toliko koliko bi ti htio.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------
14 godina
Re: Najbolja pasta za laptop.
Vehid kaže...

LOL, kaj ti govoris? Razlika izmedu najgore i najbolje paste je mozda 2-3 stupnja, ako i toliko, tako da ne pricaj gluposti....A ako zelis malo kvalitetniju pastu uzmi Arctic MX-2 il MX-4..u Linksu ih imas za 30 il 40kn

1969 Dodge Charger R/T
16 godina
moderator
Najbolja pasta za laptop.
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice