pozdrav
treba mi za multimediju i office, a da je portabl i lagan i praktičan. ovo da ima ssd bi bilo jbno:)
klasični tablet mi nije neka opcija;
cifra do 3k max, poželjno nešto manje.
imate kakva iskustva i prijedloge?
HVALA !
pozdrav
treba mi za multimediju i office, a da je portabl i lagan i praktičan. ovo da ima ssd bi bilo jbno:)
HVALA !
pozdrav
našao sam ovaj
http://www.mikronis.hr/asus-transformer-book-t100tam-intel-atom-z3775-1-46ghz-2gb-64gb-ssd-w8-1-10-1-hd-intel-hd-graphics-dock-tipkovnica-p-n-t100tam-dk009h.aspx
HVALA !
Taj laptop je preslab. 2 gb ram je jedva dovoljno. Jedino kad bi stavio SSD u taj laptop.
Unutra i je SSD, ali zalemljen. Meni je bolja kombinacija neki mali polovni thinkpad + SSD za manje novca, a puno kvalitetnije.
hmm nisam imao u planu uzimat polovno staro 5 godina, iako kuzim da i to ima nekih prednosti.
ti mali laptopi i nemaju preko 2 gb radne memorije, ev. je prosirivo na 4. sta 2 gb nije dosta za mutlimediju?
ima netko koji prijedlog drugi?
nasao sam neki malo best buy (vise ni ne znam koji lenovo) po 1200 dolara, ono :/
Mozda nesto od ovog
http://www.adm.hr/product.asp?product=acer-aspire-r3-131t-c787-w10-touch-116-multi-touch-hd-led-1366x768-intel-celeron-quad-n3150-2m&code=78846ADM
Ja imam Transformera T200, hardverski je isti kao T100, samo je 12", i radi sasvim solidno bez obzira na 2GB RAMa(jedini minus bi mu bio 720p ekran, 1080p bi mu bolje odgovarao), ali ako ga misliš koristiti kao laptop, ne bih ga preporučio. Mali je, ali zbog odvojive tastature je dosta debel i nezgrapan(dok je dock spojen, naravno), a moj je i prilično težak jer je zbog veličine sam po sebi teži od T100, a imam i disk u docku koji ga osjetno otežava. Nije loš uređaj, ali ako ti treba nešto za nositi, a ne treba ti tablet, bolje kupiti normalni laptop koji je ili veći, a teži jednako ili je lakši. Npr. OVAJ ima isti hardver, malo je lakši, a ima osjetno veći ekran i jeftiniji je.
nakon puno traženja povećao sam granicu za cijenu i ušao gore u ekrane od 13,3''
koji od ova dva bi bio bolji na kraju
oba malo ispod 4k kn;
jedino mi je malo žao šta nisu preko 4 gb rama, ali 4 k je apsolutno gornja cijenovna granica.
HVALA svima na pomoći još jednom
HP i3148?
i3-4030, 4gb rama, touchscreen, baterija odlična, ssd