LENOVO IDEAPAD Z5070 59-432077, muke sa driverima

poruka: 5
|
čitano: 8.644
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Prije nekoliko dana kupio sam navedeni laptop. Dosao je samo sa freedos-om. Instaliraosam Windows 7 64-bitne (ne original) i krenuo sa instalacijom drivera. Uz njega su stigli driveri za Windows 8.1 pa skinuo sa support.lenovo.com drivere za sedmicu za taj model.

Svi su se instalirali osim drivera za bluetoth i drivera i patcha za storage (IRST)

Kod instalacije drivera za bluetoth iskoci poruka:

"Intel(r)PROSet/Wireless Software for Bluetooth(R) Technology requires that yout computer is running 64 bit Windows 7 SP 1 or Windows 8 or above"

Windowse "updejtao" i dalje se javlja isti problem.

Kod instalacije IRST drivera javlja se poruka:

"shellexecuteeex failed; code2

the sistem can not find the file specified"

Laptop i bez toga normalno radi ali zelim da bude sve optimalno pa ima li tko kakav prijedlog?

Edit: nakon par windows updatea bluetooth uspjesno instaliran

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 19:48 (ZvonkoSlavonko).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Dam se kladit da win 7 i win 8.1 drivere sve riješiš sa dole navedenim linkkom.

radim u servisu i stalno tako drivere bacam jer ko će ih tražit

http://drp.su/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobio sam danas ovo i kad pokrenem moram napisati datum i vrijemem i onda mi dodje nesto kao C:/ i to je to. Jel to znaci da nema predinstalirani windows ili trebam nesto drugo napraviti??

edit:uspio sam. samo sam instalirao neki win8 koji sam našao i bez problema instalirao drivere :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 22:08 (dodo14).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Bulldozer, hvala na linku, koliko je ta stranica "kosher"? Pregledao sam par reviewa i misljenja su malo oprecna sto se tice pouzdanosti.

Znaci sa lenovo stranice sam skinuo sve drivere, svi su se uspjesno instalirali osim ta dva (Intel Rapid Storage Technology Driver for Windows 7 i njegov patch)

Kada pogledam u device menager kaze mi da disk radi normalno i instalirani su oni obicni windows driveri, to je tako po defaultu?

Koja je tocno uloga tog drivera, povecava brzinu i daje odredjenu sigurnost u slucaju kvara?

Koliko je sigurno koristiti lap bez instaliranog drivera tj. koliko je sporiji i koliko gubim na performansama?

Pitanja, pitanja :)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: LENOVO IDEAPAD Z5070 59-432077, muke sa driver
ZvonkoSlavonko kaže...

Bulldozer, hvala na linku, koliko je ta stranica "kosher"? Pregledao sam par reviewa i misljenja su malo oprecna sto se tice pouzdanosti.

Znaci sa lenovo stranice sam skinuo sve drivere, svi su se uspjesno instalirali osim ta dva (Intel Rapid Storage Technology Driver for Windows 7 i njegov patch)

Kada pogledam u device menager kaze mi da disk radi normalno i instalirani su oni obicni windows driveri, to je tako po defaultu?

Koja je tocno uloga tog drivera, povecava brzinu i daje odredjenu sigurnost u slucaju kvara?

Koliko je sigurno koristiti lap bez instaliranog drivera tj. koliko je sporiji i koliko gubim na performansama?

Pitanja, pitanja :)

Stranica je tip top, već uhuhu koristimo to u servisu i nikad problema.

Bolje ti stavi sve drivere, evo print screen kako to izgleda.

Ugl nemaš brige, garantiram !

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice