Laptop radi kad on oce

poruka: 11
|
čitano: 1.423
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Laptop radi kad on oce

Pozdrav,

evo imam problem koji sam povlacio po forumu no niko ne prati te teme pa evo posto mi se opet desilo danas da pitam....

Cest problem imam, laptop se upali no crn ekran ostane ko da je ugasen... E sad, ja sam njega nosio na servis vec par puta i tam mi radi 'meballing' ili kak se vec zove, ugl. nes mi rekao da mijenja cip na grafickoj ili tako nest i dode laptop s servisa sve super platio 270kn, garancija na popravak 3mj, nebitno....

No problem je sto se zna desit da se meni zacrni ekran, i vec ja pomislim opet servis, no nakon sto par puta opet u nadi upalim i ugasim lap on nekako proradi...

Pa je pitanje sta je to, cudo ili nesto objasnjivo? hehe :)

0 0 hvala 0
14 godina
Laptop radi kad on oce

Malo više informacija, koji laptop, što su ti točno mijenjali, ako i dalje imaš garanciju šalji ga nazad.
Crn ekran ali laptop vrti može biti do svačega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Laptop radi kad on oce
Luka123 kaže...

Malo više informacija, koji laptop, što su ti točno mijenjali, ako i dalje imaš garanciju šalji ga nazad.
Crn ekran ali laptop vrti može biti do svačega.

Ma laptop je vec star 5godina, pa mi svaki servis naplati naravno.... 

On kaze da je ovo gore i da to radi, ali mi nije jasno ak je to cisto mehanicki problem kako se onda ponekad sam od sebe popravi? Evo danas sam ga upalio i nije radio ekran, i nakon par pokusaja i nakon 3h proradi...Prije koji mjesec isto tak, samo mu je trebalo duze da proradi, oko 5 dana sam ja njega palio svaki dan bezveze jer nisam bio u mogucnosti nositi na servis i 5. dan nakon kvara sam proradio..... eto to mi nije jasno

13 godina
Laptop radi kad on oce

Smrdi mi na problem s napajanjem. Probaj da upalis bez baterije, mozda se nesto s kablovima ....

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Smrdi mi na problem s napajanjem. Probaj da upalis bez baterije, mozda se nesto s kablovima ....

E na to sam i ja posumnjao, jer mi baterija vec odavna pise da nije ispravna no ja ju uredno drzim ukopcanu u laptop i uz to je jos prikljucen na struju ( iako sam ju dns izvadio nakon problema izvadio i nemam namjeru vracat) .....

I, s obzirom da ne pratim bas detaljno, svaki put mi kad se problem pojavi izgleda kao da sam ostavio laptop na bateriji kad sam ga gasio ( iskljucio struju ) no nije mi povezivo sa tim da onda ne zeli upalit ekran ni sa baterijom, ni bez samo ukljucen u struju tak da mi je totalno nepovezivo.....

I isto tako nije mi jasno kako se uvijek laptop vrati s nalazom da je popravljena graficka i nakon tog radi, ne kuzim hehe

17 godina

Mozes staviti staru bateriju nazad u laptop, iako postoji nekakva velika sansa da se jednog dana zapali sve, al' sto sad - di ces drugdje drzat neispravnu bateriju, jel'da hehe?

Serviser rastavi polako sve do maticne ploce, duboko uzdahne i propuse zmazanoće, i svaki puta ti popravi jedan kondenzator oko grafickog cipa

16 godina
Laptop radi kad on oce

Flat kabel mozda oso?
probaj pomicati ekran(otvarati zatvarati) pa vidi kako se ponasa!

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 12:45 (ludimata).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laptop radi kad on oce

Pomislio kod prvog kvara da je flat kabel, ali ovo je sta je gore kolega napisao za kondenzator vjerojatno...

Samo mi nije jasno zasto se nekad sam od sebe popravi... A bome nez ni od ceg se pokvari kad svaki put mijenjam termalnu pastu na servisu, a najzahtjevniji procesi koje mu dam su yt i serija kaj pogledam hehe

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Pozdrav,

evo imam problem koji sam povlacio po forumu no niko ne prati te teme pa evo posto mi se opet desilo danas da pitam....

Cest problem imam, laptop se upali no crn ekran ostane ko da je ugasen... E sad, ja sam njega nosio na servis vec par puta i tam mi radi 'meballing' ili kak se vec zove, ugl. nes mi rekao da mijenja cip na grafickoj ili tako nest i dode laptop s servisa sve super platio 270kn, garancija na popravak 3mj, nebitno....

No problem je sto se zna desit da se meni zacrni ekran, i vec ja pomislim opet servis, no nakon sto par puta opet u nadi upalim i ugasim lap on nekako proradi...

Koji model laptopa je ?

Problem ti je ili gpu ili chipset.

Platio reballing i to radi koliko radi.

Da ti zamijeni čip radilo bi tip top 

chaselol kaže...

Nije, gpu ili chipset je

15 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...
fakEEE kaže...

Pozdrav,

Koji model laptopa je ?

Problem ti je ili gpu ili chipset.

Platio reballing i to radi koliko radi.

Da ti zamijeni čip radilo bi tip top 

chaselol kaže...

Nije, gpu ili chipset je

Rijec je o Acer 7552g....

I jasno je meni da je to privremeno rjesenje jer mi je serviser rekao, a zamjena cipa je preskupa pretpostavljam.....

I ovo je nevjerojatno sta on meni zadnjih par dana radi, pali se kak mu dode volja od one stvari.... Dodem s faksa, nece upalit, palim-gasim par puta i odjednom upali, isto tako se prosli puta upalio i odmah ugasio kao da je windows napravio preventivnu mjeru i onaj plavi ekran se pojavio na par sec.... A ako bih ga ostavio non stop upaljenog laptop bi radio jer sam jednom tako eksperimentirao i drzao ga 3 dana upaljenog kad se sam popravio...

Ko da negdje gubi kontakt.......

14 godina
protjeran
Laptop radi kad on oce

Da jer čip zajebava.. cca 900kn ti je popravak

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice