Laptop ili racunalo

poruka: 6
|
čitano: 1.809
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Laptop ili racunalo

Zdravo..

Trebam kupit kumicu jedan komp ili laptop, obozava igrice pa ciljam na to da je odlican laptop/komp za igranje i da je miran narednih 3 godine da netreba nadogradivat nist...
Sad, mogu potrositi do 4000kn, i za to bi kupio neku masinu, a vi mi pomozite sto je bolje: Laptop ili Komp i ako mi date neki na prijedlog od toga svaka vam cast i zahvaljujem... ili ako je komp bolje kupit dajte neku konfiguraciju... ne snalazim se nesto najbolje na forumu pa nezz gdje da stavim tu temu.. malo je neobicna al eto... pomagajte..  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laptop ili racunalo

Ako je za igranje onda neku konfiguraciju sastavi.

evo ova tema pa nek ti ekipa nesto slozi.

http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija/35450.aspx 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Laptop ili racunalo

Za 4000 kn ne postoji laptop na kojem se možeš normalno igrat i to još 4 godine, tako da laptop zaboravi,a za konfu pitaj u temi koju je mario stavio.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 19:14 (proćerani).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Laptop ili racunalo
icoian5 kaže...

Zdravo..

Trebam kupit kumicu jedan komp ili laptop, obozava igrice pa ciljam na to da je odlican laptop/komp za igranje i da je miran narednih 3 godine da netreba nadogradivat nist...
Sad, mogu potrositi do 4000kn, i za to bi kupio neku masinu, a vi mi pomozite sto je bolje: Laptop ili Komp i ako mi date neki na prijedlog od toga svaka vam cast i zahvaljujem... ili ako je komp bolje kupit dajte neku konfiguraciju... ne snalazim se nesto najbolje na forumu pa nezz gdje da stavim tu temu.. malo je neobicna al eto... pomagajte..  

Ako je za gaming,onda stolni,a ako je za rad i sl. onda možeš i laptop.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
15 godina
neaktivan
Laptop ili racunalo

definitivno za gaming kupi stolno racunalo.i ja sam jednom također pitao nesto u vezi igranja na laptopu pa pogledaj sto su mi rekli.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 17:13 (snupix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Laptop ili racunalo

Ako u cijenu od 4000kn treba ući i monitor te ostala periferija i uz trenutne cijene diskova možda ti je bolje uzet laptop. Nije laptop za igranje i definitivno se slažem s tim, ali sad je takvo stanje i s obzirom na buđet možda da uzme naprimjer lenovo z575. Još ako dečko doma ima televizor s hdmi ulazom fino mu kupiš kabel i neki gamepad ili dobar miš pa nek dijete igra na velikom ekranu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 10:52 (miki13).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice