Laptop za multimediju i gaming do 7.500 kn

poruka: 14
|
čitano: 4.532
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Koji laptop izabrati
pozz molio bih vas za preporuku laptopa, inace potreban mi je za multimediju i gaming a za njega bi izdvojio oko 7.5k kn

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Koji laptop izabrati
ThinkPad R,T,X serije - nikad me nisu razocarale. Za razliku od HP, Asusa i Toshibe koji su mi prošli kroz ruke.
14 godina
neaktivan
Re: Koji laptop izabrati
mrmojorisin95 kaže...
pozz molio bih vas za preporuku laptopa, inace potreban mi je za multimediju i gaming a za njega bi izdvojio oko 7.5k kn

Žasto ne kupis rađe PC ? BTW. Evo ovaj bi bio najbolji http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_254_203&products_id=10571 u ADM-u ti je 7k a u Linksu ti je 7.8k

Don Believe The Type
15 godina
neaktivan

Po meni je ovo odlican laptop jer ima odlicnu graficku sa 2Gb GDDR5 memorije HD6770, odlican procesor i7 2670QM , 8Gb RAM-a , 1Tb HDD-a ,za 7000kn

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=010000045678

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_254_203&products_id=10571 kupi toga i ne budeš se razočaral. još im daj 200 kn i imaš garanciju 2 godine (ak slučajno nema 2 godine)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Laptop za multimediju i gaming do 7.500 kn
eagle05 kaže...

Po meni je ovo odlican laptop jer ima odlicnu graficku sa 2Gb GDDR5 memorije HD6770, odlican procesor i7 2670QM , 8Gb RAM-a , 1Tb HDD-a ,za 7000kn

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=010000045678

HP nevalja puno se grije i dosta je bučan.

Don Believe The Type
14 godina
neaktivan

ovaj hp mi se po konfiguraciji fakat cini najbolji ne kuzim zakaj ne bi bio dobar?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jer se dosta grije i bučan je osim ako ti to ne smeta onda ga uzmi.

Don Believe The Type
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
a dali bi on mogao vrtiti igre poput bf3 bar na high?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Negdje Midium-High ako trazis nesto za gaming onda si uzmi PC

Don Believe The Type
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WrongType kaže...

grije se isto koliko i drugi laptopi s i7 sandy bridge procesorima, a bučan je ovisno koliko ga tjeraš, od nečujno na power saving postavkama, do ne-tako-glasno na coolest mode i igranju žešćih igrica.

zapravo, u usporedbi s korisnicima foruma, alienware m14 je 10stupnja C topliji od onoga što ja dobivam (maximalne vrijednosti nakon trajnog punog opterećenja)

14 godina
neaktivan
sweeth kaže...
WrongType kaže...

grije se isto koliko i drugi laptopi s i7 sandy bridge procesorima

ali nemaju svi laptopi na jednak nacin rjeseno hlađenje. Stoga ne mozes generalizirat po pitanju temperature samog laptopa tj. bučnosti istog.

14 godina
neaktivan

Ne generaliziram. Odem na gugl, upišem "i7 sandy bridge 2630qm temperatures" ili nešto slično i vidim da se mnogi korisnici žale na visoke temperature i7 SB procesora, koje su očito normalne, bez obzira na laptop. Dok neki tamo alienware ima maximum nakon 45 min igranja oko 95, ja imam maximum oko 80, a 85 sam natukao jedino kad mi je 12h laptop radio rendering, odnosno load procesora je 12h bio 100%

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 14:06 (sweeth).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
sweeth kaže...

Ne generaliziram. Odem na gugl, upišem "i7 sandy bridge 2630qm temperatures" ili nešto slično i vidim da se mnogi korisnici žale na visoke temperature i7 SB procesora, koje su očito normalne, bez obzira na laptop. Dok neki tamo alienware ima maximum nakon 45 min igranja oko 95, ja imam maximum oko 80, a 85 sam natukao jedino kad mi je 12h laptop radio rendering, odnosno load procesora je 12h bio 100%

Nemaju svi laptopu isto hlađenje kako je gore kolega rekao.BTW uzmi kojeg zelis.Ja ti bi rađe preporuci ovog lenovo.

Don Believe The Type
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice