Laptop za igranje oko 6000 kn??

poruka: 67
|
čitano: 16.219
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Laptop za igranje oko 6000 kn??
nailer kaže...
eko23 kaže...
i ja se ispričavam znam da sam naporan ali isto me zanima ovo, netko je tu spomenuo grijanje pa me zanima u svezi toga koja je fora, i recimo da kupim taj Notebook Asus N71JA-TY015 , zanima me postoji li neko pravilo koliko smijem max igrat da mi se ne pregrije i šta ja znam, recimo da igram, dva dana za redom po 10 sati da li bi bilo šta i tako, znam da je možda pitanje smiješno ali stvarno me zanima jer neznam kako stoje ti laptopi sa tim hlađenjem i koliko se razlikuju od osobnih računala.

sve ti ovisi od laptopa do laptopa. To bi ti trebao reci netko ko ga ima.
Mozes kupiti i ventilatore koji ce ga hladiti tako da bez brige.

EDIT: evo ga primjer:  http://laptoppimp.com/wp-content/uploads/2009/07/The_three_fan_laptop_cooler.jpg

Netreba ti cooler, laptop je dobar.

eko23

Pogledaj ovu temu

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina

Ma i sa ovom slabijom grafom 5470 bi mogao igrati koja je duplo slabija, ja sam na svome laptopu koji je imao grafu x1350 koja ima samo 1100 bodova u 3dmarku igrao call of duty 4, a igrao sam se jednom nekih 12 sati, ako želiš da kupiš hlađenje za laptop ovo ti je najbolje kod nas, ima najbolje hlađenje Link

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nailer kaže...
eko23 kaže...
i ja se ispričavam znam da sam naporan ali isto me zanima ovo, netko je tu spomenuo grijanje pa me zanima u svezi toga koja je fora, i recimo da kupim taj Notebook Asus N71JA-TY015 , zanima me postoji li neko pravilo koliko smijem max igrat da mi se ne pregrije i šta ja znam, recimo da igram, dva dana za redom po 10 sati da li bi bilo šta i tako, znam da je možda pitanje smiješno ali stvarno me zanima jer neznam kako stoje ti laptopi sa tim hlađenjem i koliko se razlikuju od osobnih računala.

sve ti ovisi od laptopa do laptopa. To bi ti trebao reci netko ko ga ima.
Mozes kupiti i ventilatore koji ce ga hladiti tako da bez brige.

EDIT: evo ga primjer: http://laptoppimp.com/wp-content/uploads/2009/07/The_three_fan_laptop_cooler.jpg

da molio bih nekog tko ima laptop na kojem igra često i puno da se smiluje i da nam podari malo iskustva

16 godina
neaktivan

evo ja sam na laptopu i na njemu se igram, zagrijavanje je malo više izraženo ali nije ništa ozbiljno max 50 stupnjeva, igram sa posebnim mišem i normalno je kao na običnom kompu

šta te baš zanima

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 22:32 (P4k1).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ti recenzija

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
eko23 kaže...
Šef kaže...

Ovo će zadovoljiti tvoje potrebe za igranjem...

Asus N71JA-TY015  -   6.488 kuna

Asus N71JV-TY012  -   5.947 kuna

I prekinite sa svađanjem! Ako ja mogu igrati sve nove igre na svom, onda će i on na ovim novijim laptopima! Dosta spam

šefe hvala na preporuci definitivno mi izgleda primamljivo samo neznam ta trgovina je izgleda samo u zg i sisku a ja sam u istri pa neznam jel imas neki prijedlog

To je web shop, pitaš ih ponudu na mail, kad ti je pošalju, uplatiš novce i za par dana laptop je kod tebe. Namigiva

Za ''zahvale'' postoji ovo:

ovako hvala svima naučio sam ponešto a tebi šefe najviše stvarno spasio si me neznaš koliko, još ću samo pogledat ako bi ga mogao nabavit negdje blizu u Rijeci recimo i tako jer ja sam seljak neda mi se zezat sa tim mailovima i naručivanjem pa platiš ovo i ono ja naviše volim otić u trgovinu i kupit :))) ali čuj ako ne budem imao izbora morati ću tako i bok. Al stvarno bomba je laptop ovaj od 6488 kn, zaljubio sam se u prvi pogled :))

16 godina
neaktivan

evo ti u linksa kojeg ima u Rijeci

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

ovo je odlično ima trgovina i u Puli samo vidim ovaj je nešto lošiji nego ovaj kojeg mi je šef preporučio. ima lošije performanse

16 godina
neaktivan
eko23 kaže...
P4k1 kaže...

ovo je odlično ima trgovina i u Puli samo vidim ovaj je nešto lošiji nego ovaj kojeg mi je šef preporučio. ima lošije performanse

ima malo slabiji procesor ali istog takta i manji disk ostalo je sve isto

samo vodi računa da ti laptop nema instalirane windowse

16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
eko23 kaže...
P4k1 kaže...

zašto da nema windowse nije mi jasno??

16 godina
neaktivan
eko23 kaže...
P4k1 kaže...
eko23 kaže...
P4k1 kaže...

zašto da nema windowse nije mi jasno??

nisu instalirani

16 godina

zato jer ti windowse naplate 1000 kn ,pa dobiješ slabiji hardver

isti dan otkaz i žuti
16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

zato jer ti windowse naplate 1000 kn ,pa dobiješ slabiji hardver

ma ja ću im reći da hoću ovaj hardver koji piše i za tu cijenu pa imao il nemao windowse, njih lako instairat :))))

ok hvala puno, kupit ću ovaj u Puli jer mi je to najbliže oko pola sata autom, ali kupit ću ga tek za oko mjesec dana jer čekam neku lovu da sjedne :)))), tako pa ću se javit da li sam zadovoljan iako ne sumnjam u to.

16 godina

vjerovatno ćeš biti,ali bar možeš igrati šahi tetris zato ti ne treba zahtjevan hardver

isti dan otkaz i žuti
16 godina
neaktivan
Eko23, nema na čemu! ;)
Bílo bi dobro da se još jednom javiš prije kupovine, jer se neke stvari možda i promijene.
17 godina

Ja bi na tvom mjestu dodo jos tisucu kuna i uzeo ovu zvjerku http://www.ocko.hr/artikl/hp-pavilion-dv7-3007el-renew/

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dermentor kaže...

Ja bi na tvom mjestu dodo jos tisucu kuna i uzeo ovu zvjerku http://www.ocko.hr/artikl/hp-pavilion-dv7-3007el-renew/

graficka je losija i procesor ima takt od samo 1.66 GHz.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
16 godina
neaktivan
nailer kaže...
Dermentor kaže...

graficka je losija i procesor ima takt od samo 1.66 GHz.

a i negdje sam pročitao da baterija ful manje traje kod ovih i7 procesora iako neznam jel to ovdje slučaj pošto ima mali takt, uglavnom zasad ostajem još uvijek pri prvom izboru

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=opis&id_kategorija=0134&id_artikl=013.400.198

slobodno i dalje davajte prijedloge datum kupnje je 01.05.2010 tako da ako tko nađe nešto bolje za sličnu cijenu samo neka predloži, evo samo da još kažem da za ovaj koji mislim kupit sam otkrio da ću valjda morat stavit windows 7 jer pošto ima 4gb rama da to XP neće moći e sad ja sam ionako htio stavit sedmicu nego me zanima šta mi je bolje da stavim od 32 ili 64??

16 godina
neaktivan
Nije stvar u tome da XP neće očitavat - hoće. Stvar je u tome da ti 32 bitni OS (XP, Vista, 7,...) ne koristi više od 3.2(nešto) GB RAMa, a 64 bitni koristi sve, od nula do... (dokle imaš). Tako da si trebaš stavit 64bitni OS
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Nije stvar u tome da XP neće očitavat - hoće. Stvar je u tome da ti 32 bitni OS (XP, Vista, 7,...) ne koristi više od 3.2(nešto) GB RAMa, a 64 bitni koristi sve, od nula do... (dokle imaš). Tako da si trebaš stavit 64bitni OS

ok, hvala.

17 godina
neaktivan
eko23 kaže...
Šef kaže...

ok, hvala.

stisni mu na hvala jer ti to ide u staz na ovom forumu.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
15 godina
neaktivan

Procesor• Intel Core i5-430M (2.26 GHz / max 2.533 GHz, 3 MB L3 cache, 1066 MHz FSB)

Monitor
• 15.6" TruBrite LED HD (1366 x 768)

Memorija
• 4 GB (2 x 2.048 MB) DDR3 1066 MHz (2 slota, max 8 GB)

Hard disk
• 500 GB S-ATA (5400 rpm)

Optički uređaj
• DVD±RW DL

Grafika
• ATI Mobility Radeon HD 5650 (1 GB) (uz uporabu tehnologije HyperMemory ukupno
je dostupno do 2.267 MB grafičke memorije uz 32-bitni operacijski sustav i 3 GB
sistemske memorije ili 4.083 MB uz 64-bitni operacijski sustav i 8 GB sistemske
memorije) 

Mreža
• 802.11b/g/n • Ethernet • Bluetooth

I/O portovi
• 3 x USB 2.0
• 1 x eSATA (dijeljeno sa USB portom)
• 1 x audio izlaz
• 1 x mikrofonski ulaz
• 1 x RJ-45 (ethernet)
• 1 x VGA (15-pin D-sub)
• 1 x HDMI

Ostalo
• Čitač memorijskih kartica (SD, Memory Stick, Memory Stick Pro, MMC)
• Webcam

Baterija
• Lithium-Ion

Trajanje baterije
• max 3:45h (Mobile Mark™ 2007)

Operativni sustav
• Windows 7 Home Premium (64-bit)

Dimenzije
• 380 x 250 x 28.0/37.9 mm (Š x D x V)

Težina
• ~ 2.50 kg

Boja
• crna

Jamstvo
• 24 mjeseca

OVO JE 

Toshiba Satellite L650-11F

jel valja graficka, procesor i drugo !!

jer se bas nekuŽin u komp :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čini se dosta dobar. Mozda ti je ovo cak i bolji izbor jer ima sve iste komponente, a veci ekran, a usto je i malo jeftiniji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 10:16 (alen29).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

možda je jeftiniji i bolji hard disk 

ali mark Toshiba  je bolja dosa :DCool 

15 godina
neaktivan

ja imam sranje od laptopa,pa sam igro

cod4 bez problema a grafićka mi je samo 128mg

procesor 1.6, i igro sam cod-4 da mi nije

zatrzavo niti sam imo problema, dok

več druge novije igre nisam mogo igrat, 

a sa ovim što vi njemu nudite moće igrat

sve igre da ni ne razmišlja o tome da će mu

zatrzat.

rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moze te mi reci koja je razlika izedu procesora sa dvije jezgre i procesora s jednom jezgrom??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Laptop za igranje oko 6000 kn??

Svaka čast na trudu, ali čini mi se da kasniš više od pol godine {#}

Dompa
16 godina
protjeran

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: