Sorry sto idem u offtopic, al da neotvaram bezveze novu temu, jel bi ja mogao tog acera npr. narucit u hgspotu u osijeku pa kad ga dobiju da ga mogu uzet, nesto kao porucit ga il moram bas preko poste osobno ic
....
ovak trebam jedan dobar i jak laptop (koristit cu ga za igre i programe)....cijena da nije visa od 6-7 k kuna....znaci trebam oko 4 Gb RAMA, jednu dobru graficku ( 1 GB),veliki HD ne maji od 250 Gb,dobar procesor ne sabiji od 2.0 i ako ima (bluetoth i kamericu) ali to i nije tako bitno...i naravno da je ljep...e pa sad ako ima neko dobar da me malo usmjeri...
HP ProBook 4510s VC357ES:
CORE 2 DUO 2.0GHz 4GB 500GB ATI Radeon HD4330 15.6'' WXGA DVDRW DL Linux
Najbolji deal za ovaj laptop je u Metrou,još dobiješ Vip komplet Nokai 2330 + torba.
Cijena mu je 5.153,70 u ostalim dućanima je oko 5.300,00 bez Vip kompleta.
jedina mana mu je al to je moje osobno mišljenje....boja...samo ima crvene...
U Metrou dostupan od 24.09.2009.
ljudi možete mi reci koja je razlika izmedu procesora s jednom jezgrom i procesora s dvije jezgre
Uskoro bih trebao kupiti laptop, pa mi treba naravno što bolji za tu cijenu (5000 kn). Služio bi za gledanje filmova, korištenje office-a, igranje (znam da ne može za te pare sad stroj za igranje, ali da može tu i tamo pokrenuti neki noviji naslov) i da, najmanje 500 gb HDD (po mogućnosti ekran veći od 15,4'')
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Taj sam i mislio, samo me zanimaju drugi prijedlozi. Razlika između 4510s i 4710s je samo u veliči ekrana i jačini procesora ako se ne varam?
Ljudi moja preporuka svima je ovaj :
http://www.hgspot.hr/53517/prijenosno-racunalo-acer-emachines-e727-lx-nak0c-009-
ja kad krenem kupovat laptop za nekih godinu,dvije sigurno cu kupit takav
ja bas isto trazim neki lap oko 5k kuna, preko 17 inca i stvarno ih ima dosta
ovdje sam trazio od 4500 do 5000 kuna, iznad 17 inca i sa 4gb rama i ima ih 15!?!
a razlike izmedju njih su fakat male
tak da sam osto zbunjen, glupi kapitalizam i tolko mogucnosti odabira
ne mogu ni ko da sam cura po boji odabrat jer su svi crni...
jedino dell inspirion n7110 ima i5 proc, jel velika razlika izmedju njega i ostalih sto imaju i3?, p6100 ne gledam