Laptop do 3 milje kn

poruka: 5
|
čitano: 2.352
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Laptop do 3 milje kn

Pozdrav ekipa. Molio bi da mi pomognete oko odabira laptopa sa cijenovnim limitom do 3 000 kuna. Laptop je zapravo za kolegu, a pošto se ja slabije kontam u prijenosnike (nego u desktop, točnije u procesore i grafičke laptopa) a on ama baš ništa , pitam vas za pomoć.

Namjena laptopa je uobičajna "kućna uporaba", znači, net, video, mjuza i to ... a da opet bude isplativ za nekoliko godina. BEZ operativnog sustava, ekran 15,6", kamera ... amd/intel- svejedno (vi znate šta je bolje, jer se slabije kontam u procove za laptop), hard ne mora bit iznad 320GB ,jer namjerava kupit eksterni, rama (kontam bar 2GB ddr3), grafa svejedno (ne kontam se). Prednost ima Hp, ali ni ostali nisu na odmet.  Hvala puno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Laptop do 3 milje kn

Ja san mislija laptop od 3 miljuna kuna... Uh, vec san se pripa da i to postoji.

Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laptop do 3 milje kn

Hmmm, sta kazete na ovo: http://www.protis.hr/products/details/notebook-lenovo-b560g-59058635/41966   .... koji je bolji proc: T4500 vs P6100 P6200 ? fala ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Laptop do 3 milje kn

ovaj mi se nekako čini bolji od lenova ili možda ovaj.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Laptop do 3 milje kn
Balvan8 kaže...

ovaj mi se nekako čini bolji od lenova ili možda ovaj.

Ovaj Drugi su preporučili u Adm-u, kažu bestbuy, tako da ce najvjerovatnije na tu varijantu, fala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice