Laptop DELL inspiron 15 se ne želi upalit.Pomocccc

poruka: 10
|
čitano: 3.927
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

Ovako imam DELL inspiron 15 5000 series i laptop mi se ne želi upalit.Jednostavno sam citao nest i samo se ugasio i vise nije davao nikakve znakove zivota.Izvadio sam bateriju i ponovo stavio i ukljucio ga i na tren se upalio al opet ugasio.I sad uopce vise ne zeli.

Imao sam prije problem nekad dok mi je bio na punjacu i zaklopljen i ako sam izvadio punjac prije nego sta sam ga otklopio nije mi se htio upalit ali onda sam samo izvadio bateriju i radio je.Al sad nistaaaaa.

Molimmm pomoccc :(

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Iii sad saam ga opet pokuso upalit ukljucio punjac i stavio bateriju i nest se pocelo lagano ko smudit kod ventilatora.I sad dok pritisnem power buton nekoliko puta centilator se upali na nekoliko sekundi i ugasiiiii :(

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo sad mi se upali hard pritiskom na power button ali nema nikakve slike znaci nikakveee.I ventilator radi sekundi dvijee

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo ovako laptop se upali windowsi se dignu svee radii ali ekran je jako jako taman.Tek toliko da vidim sta se dogada.Kad pokusam u windowsima dignut svjetlinu on postaje jos tamniji a kad je na najmanjoj svjetlini onda je najbolja.i stalno treperi svjetlo.Sta bi ja sad trebao napravit? Sta je otislo?

Hvalaaa

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Moguce da su otisle neke od lamppi za osvetljenje monitora ili flat kabl... ali probaj da zakacis na neki drugi monitor da vidis kakvu sliku daje... ako je na drugom monitoru sve ok verovatno je nesto od ova dva..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Laptop DELL inspiron 15 se ne želi upalit.Pomo

Pokusat cu spojit drugi monitor pa javim kako je.Imam garanciju jos ali moram ga u njemacku slati ali prvo promjenit plastiku koja je pukla :/

15 godina
neaktivan

Ako je N5010, rastavi ga, nije teško i pregledaj jel sve pokopčano kako spada.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dell series 15-5547.Rastavio sam ekran on kucista i ne vidim nacin da se ekran rastavi :/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne trebaš rastaviti ekran, nego dio na kojem je tipkovnica da dođeš do flat kabela od monitora.

Ukucaj "model laptopa disassembly" pa ćeš vidjeti

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znaci ovako mjenjao sam kompletno kuciste na laptopu da bi proso na garanciji i znaci trebo sam sve zivo izvadit maticnu itd i preselit u drugo kuciste.I sve sam to napravio.I sad mi se nece pokrenut hard tj on se pokrene cujem ga ali na ekranu mi izbaci poruku da nemoze detektirat boot device.a prije promjene kucista je sve radilo :S ii nekad dok ga palim opce se nist ne pokaze na ekranu samo pocne pistat :/

Sta seee dogadaaa??

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice