Laptop sa 17'' ekranom do 6000kn

poruka: 6
|
čitano: 1.551
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Planiram kupiti laptop koji odgovara navedenom u naslovu,pa ako netko ima kakav konstruktivan prijedlog rado bih ga poslušao...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Laptop sa 17'' ekranom do 6000kn
Darkman kaže...

Planiram kupiti laptop koji odgovara navedenom u naslovu,pa ako netko ima kakav konstruktivan prijedlog rado bih ga poslušao...

Napiši konfiguracijom ovaj naslov nam ništa ne znači.
Zaj*ebali Rusi klimu umjesto ljeta šalju zimu!
17 godina
neaktivan

Jel misliš igrat?

Klik! - Dobar procesor, dosta rama, velik disk, solidna grafa.

Po komponentama vjerojatno najbolje što možeš dobit, ali mana je loš ekran.

A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

U kojem smislu loš ekran,loš odziv matrice,loš kut vidljivosti,rezolucija...

Do sada sam imao HP nx6325 i nisam imao nekih zamjerki na ekran,osim što mi je ekran postao premali.

Nisam napisao da mi je laptop prije svega potreban za programiranje,standardne stvari tipa surfanje,mail,multimedia(ne računam na igre,za to ionako dobar laptop košta punooo više).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Laptop sa 17'' ekranom do 6000kn
Darkman kaže...

U kojem smislu loš ekran,loš odziv matrice,loš kut vidljivosti,rezolucija...

Do sada sam imao HP nx6325 i nisam imao nekih zamjerki na ekran,osim što mi je ekran postao premali.

Nisam napisao da mi je laptop prije svega potreban za programiranje,standardne stvari tipa surfanje,mail,multimedia(ne računam na igre,za to ionako dobar laptop košta punooo više).

Ako ti je na tom bio dobar, onda će ti i na ovom...

Ja imam 6715, koji je dosta sličan ovome. Na ekranu je loš kut vidljivosti i dosta uočljivo pozadinsko svjetlo.

Sad kolko su to ispravili, neznam...

A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
16 godina
neaktivan

ja vjerojatno idem sutra ubosti doticnog 6830s, pa ako ima tko jos nesto o tom modelu, bio bih zahvalan

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice