Koji laptop da kupim od ova dva

poruka: 20
|
čitano: 2.612
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

jači je ovaj drugi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Koji laptop da kupim od ova dva

po čemu

15 godina
neaktivan

ovaj drugi, imas vecu rezoluciju i ekran.

16 godina
neaktivan

hmm... opet ti ovisi nacin na koji ces ga koristiti ja imam 17'' icu i svaku put kada ga stavim na koljena ili kada je u autu zalim sto nije 15'' hehe ... ako ti velicina nije bitna onda i moj glas aceru

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Buha, pa 17'' su namijenjeni desktop replacementu, pogotovo ovaj Acer, zato ga i neces stavljat na koljena.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan

Samo je bitno za ŠTA češ ga koristit evo ja iman 17" laptop od hp kao sta je rekao Šef to je desktop replacemet i nije mi bas drag(lapopt ne šef) pre velik ti je i dosta je težak... ali napokon dobijam komp 

"Let's face it, this is not the worst thing you've caught me doing."

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ok nači razlika je samo u ekranu.onda 15....hvala.dali ima još u čemu razlike jer mi se više sviđa 15 ali na nekom sam forumu čitao sve najbolje o ovom sa 17 ekranom pa neznam ni sam

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 12:39 (lena).
16 godina
neaktivan
Acer je jaci, ima bolju graficku, ali i veci ekran, pa mislim da ti sve dodje na isto. Ako neces puno nosat laptop, onda uzmi Acera, ako ces ga nosit, onda onaj drugi. Nisi rekao koja je namjena pa neznam koji bi ti bolje 'pristajao'. Ja bih sebi uzeo Acera, nije mi tesko nosit 4kg, navikao sam (skola).
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan

nije neka velika razlika u tezini 2.6kg i 3.2kg.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

25% je ogrnomna razlika u tezini, pogotovo ako ga moras nosati na ramenu

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Koji je od ova tri laptopa najbolji?

Ja bi preporučil ovaj zadnji link ili model, ali u Protis zbog manje cijene laptop je opremljen s novim AMD Trinity Apu u ovom slučaju tu su dvije jezgre normalno.Još je nekaj bitno da si dokupiš garanciju, jer HP obično ima samo jednu godinu garancije i onda dokupiš garanciju na dvije ili tri godine to je najbolje rješenje.{#}

http://www.protis.hr/products/details/notebook-hp-pavilion-g62050sm-b4x79ea/57957

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 19:22 (rambox).
13 godina
neaktivan
Re: Koji je od ova tri laptopa najbolji?
rambox kaže...

Ja bi preporučil ovaj zadnji link ili model, ali u Protis zbog manje cijene laptop je opremljen s novim AMD Trinity Apu u ovom slučaju tu su dvije jezgre normalno.Još je nekaj bitno da si dokupiš garanciju, jer HP obično ima samo jednu godinu garancije i onda dokupiš garanciju na dvije ili tri godine to je najbolje rješenje.{#}

http://www.protis.hr/products/details/notebook-hp-pavilion-g62050sm-b4x79ea/57957

Slažem se taj laptop je jako dobar,evo cijena garancije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 15:35 (tomo4vk).
16 godina
neaktivan

Nisam htio raditi novu temu, pa ovdje pitam. Moj brat misli kupiti neki laptop, a namjerava se i igrati nesto na njemu. Nakon malo dužeg pretraživanja neta, naišao sam na ovo:

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=010102054553&fb_source=message

http://www.diskont24.com/product.php?productid=113061&cat=125&page=2&fb_source=message

Ja bih odabrao Asusa, jer ima jacu grafiku i USB 3.0, moze vaše preporuke?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 21:27 (Bruno Matejcic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Definitivno Asus jer ima bolju kvalitetu izrade i hlađenje od Acera.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
A6 -4400m je jako los procesor, s ok integriranom grafom...a6 llano je bolji od trinityevog a6
LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Koji laptop da kupim od ova dva
KKristijan kaže...
A6 -4400m je jako los procesor, s ok integriranom grafom...a6 llano je bolji od trinityevog a6

U svakom slučaju, bolji je Asus? Vidio sam na nekoj stranici da upravo taj Asus vrti bf3 na 1366X768 na low u 40fps!!! Po meni je to za laptop od 3,5k predobro.

14 godina
Da... Ta grafa se stavlja i u mnogo skuplja racunala
LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: