Kupio bih laptop ali se dvoumim, molim procjene i mišljenja.
Uvjeti laptop do 8 000 kn, i da je za games dobar, obavezno veći monitor od 15 (poželjno 17)
moji natjecatelji:
Molim ako imate nekih drugih prijedloga laptopa
Kupio bih laptop ali se dvoumim, molim procjene i mišljenja.
Uvjeti laptop do 8 000 kn, i da je za games dobar, obavezno veći monitor od 15 (poželjno 17)
moji natjecatelji:
Molim ako imate nekih drugih prijedloga laptopa
Ja više preferiram ACER, dosta su kvalitetni i dosad sa njima nisam imao nikakvih problema. Glede igranja ako ti se ne žuri u kupnji laptopa pričekao bi koji da izađe sa nVidia ION grafičkom platformom, više o tome - click here
još komentara please
Nisam htio otvarati novu temu pa cu ovdje postaviti pitanje
Radi se o dvojbi izmedju ova dva laptopa:
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1011166
i
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1011419
@QuickSilver-- desni klik na link(koji želiš postati)>copy paste-> u poruku zacrni link otvori poveznicu(lančić)
kad otvoriš poveznicu -> ctrl+v
prvo jedan link,pa editiraš poruku i staviš drugi..
Po meni Toshiba , jednaki su u svemu, jedino toshiba ima jači procesor.
Za Quicksilver: Uzmi Acera od tih, al opet rađe uzmi toshibu iz prvog posta...
pitanje Gledam nešto Toshibe:
1. iz prvog posta Toshiba P300-1GN Satellite sa grafuljom ATI Mobility Radeon HD 3650 512 MB 8000 kuna
2. i Toshiba F50-125 Qosmio sa grafuljom nVIDIA GeForce 9700M GTS (512 MB) 9100 kuna
pitanje isplati mi se dati 1100 kuna više za Toshibu F50 radi grafičke jer želim igrati i nove igre ili je dovoljno ipak Toshiba P300 za igranje a i želio bih imati 17" monitora ne 15"
Ukoliko imate neki bolji prijedlog laptop za 8 max 9 milja kuna da je i za igranje dobar molim prijedloge i linkove.
Hvala svima
ako želiš gaming laptop probaj nać neki sa hdd od 7200 okretaja ovi sa 5400 su užasno spori
ja bi na tvom mjestu da kupujem laptop uzeo ovaj Acer-ov definitivno, ako si gamer ima dobru grafu, dosta harda. Kod nejga je jedina nepotrebna stvar po meni Bluray čitač, bolje bi bilo da su umjesto njega u konfu stavili samo DVD čitač i bolju matičnu koja ima RAID.
Hitno me zanima šta kažete na ovaj laptop u vezi igranje novijih igara naravno u rangu tih cijena do 6000 kn
jer grafulja je izgleda opaka
- recenzija
pozz