Kako iskljuciti integriranu u korist geforce 820m?

poruka: 6
|
čitano: 2.473
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, kupio sam novi Dell 3542.

Nakon što sam formatirao disk, maknuo ubuntu i stavio windowse nastao je po meni jedan jako veliki problem...

stoga molim za pomoc!!

naime, navedeni komp ima geforce 820m (2gb), ali kao default mi je stavljena intel hd graphics...pogledao sam puno tutoriala, thredaova na forumima, ali jednostavno nemogu iskljuciti ovaj intel hd graphics koji je po defaultu...nista ne pomaze, niti disable u device manageru, dok u biosu npr. opce nema navedenih postavki....kako da rijesim? molim vas za pomoc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Radi potrošnje baterije ti cijelo vrijeme radi integrirana grafička, kad pokreneš igru onda se uključi i pokrene nVidia.

Možeš otić u NVIDIA settings i pod manage 3D settings stavit high-perofrmance. Pa će ti aplikacije koje podržavaju nVIdiu koristit nju kao procesor, jedino što će ti se više zagrijavat i baterija kraće trajat.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Kako iskljuciti integriranu u korist geforce 8

hvala geek na odgovoru! :)

imam samo jos jedno pitanje, zasto mi se kod gledanja filmica primjerice na vimeu, onak javljaju crte ponekad prek ekrana, ne djeluje fludino, neznam kako bi drugacije opisao....mislim da je i kod youtube tak, i kod brzeg scrollanja po stranicama....

sry, noob sam u svemu tome

14 godina
neaktivan

Odaberi "High performance" u Windows Power options.

Dell Precision M6800 i7 4810MQ, 8GB, FirePro M6100, 240 + 500 + 100
11 godina

Kakve tocno crte pored ekrana????

10 godina
neaktivan

neznam kako da objasnim, mislim da je stvar u driverima nekima...iako su mi instalirani svi najnoviji....

onak dok gledam video na youtubeu, ili primjerice brzo skrolam po stranicama,ili cak i u bspayer film..javlja se...

glitch nekakav, kao prelijevanje na određenim dijelovim, titraji, neznam kak da to opisem, kao da je posljedica refreash rate-a ili cega...iako mi je normalno podeseno na 60hz

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice