HP punjač

poruka: 7
|
čitano: 4.831
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HP punjač

Da li ovaj punjač:

http://www.batterystyle.com/compaq-pa-1650-02c-adapter-p-110315.html

može na hp compaq 6715 s??

0 0 hvala 0
17 godina
HP punjač

pa imas popis pod Fit Laptop Model.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
RE: HP punjač smar pin 90 W NOVO
17 godina
neaktivan
HP punjač

Da ne otvaram novu temu...

Laptop (HP6735s) mi je prestao reagirati na pokušaje paljenje. Kad sam ga probao upaliti s drugim adapterom radio je normalno (bar onih 5min kolko sam testirao). E sad stari adapter je imao OUTPUT: 18.5V, 3.5A i 65W. A adapter s kojim sam uspio upaliti laptop je imao OUTPUT: 19V, 4.7A i 90W.

Pa me sad zanima dal je laptop možda proradio čisto zbog jačeg adaptera a da još uvijek postoji problem u nečem drugom?

Ako je problem samo u adapteru dal bi bilo kakvih posljedica ako bi nastavio koristiti jaču verziju adaptera? Baterija je ionako mrtva, tako da nju na treba uzimati u obzir.
I naravno ako možete predložiti gdje bi najeftinije mogao nabaviti novi adapter (u Zagrebu i okolici).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HP punjač
ZC_Someone kaže...

Da ne otvaram novu temu...

Laptop (HP6735s) mi je prestao reagirati na pokušaje paljenje. Kad sam ga probao upaliti s drugim adapterom radio je normalno (bar onih 5min kolko sam testirao). E sad stari adapter je imao OUTPUT: 18.5V, 3.5A i 65W. A adapter s kojim sam uspio upaliti laptop je imao OUTPUT: 19V, 4.7A i 90W.

Pa me sad zanima dal je laptop možda proradio čisto zbog jačeg adaptera a da još uvijek postoji problem u nečem drugom?

Ako je problem samo u adapteru dal bi bilo kakvih posljedica ako bi nastavio koristiti jaču verziju adaptera? Baterija je ionako mrtva, tako da nju na treba uzimati u obzir.
I naravno ako možete predložiti gdje bi najeftinije mogao nabaviti novi adapter (u Zagrebu i okolici).

Mislim da ti je cijena za novog otprilike svugdje ista npr. ovdje, jeftinije možeš proći na njuškalu ili nekom drugom oglasniku, ali to donosi klasične probleme kupovine preko oglasnika imaš ih za oko 100kn.

Svakako ponesi laptop sa sobom pa isprobaj prije kupnje (ja kad sam kupovao sam u dućanu probao prije kupnje, ovaj dućan iz linka)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 14:11 (miki13).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice