HP Pavilion dv7-1105eg (punjac)

poruka: 5
|
čitano: 3.247
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Trebam punjac za laptop HP Pavilion dv7-1105eg, na bateriji pise 14.4V napon ali mislim da treba punjac sa jacim naponom, ja sam gledao punjace sa 18.5V, pise da moze na ovaj laptop pa me zanima da li bas mora biti veci napon punjaca nego baterije zbog nekih gubitaka u kablu i sl.

Nisam se smio usuditi prvo kupiti a da ne pitam Vas, da nebi sprzio laptop ili sl.

UNAPRIJED HVALA na odgovoru.

Mehemed
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HP Pavilion dv7-1105eg (punjac)

Bilo ko?

Mehemed
16 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

Trebam punjac za laptop HP Pavilion dv7-1105eg, na bateriji pise 14.4V napon ali mislim da treba punjac sa jacim naponom, ja sam gledao punjace sa 18.5V, pise da moze na ovaj laptop pa me zanima da li bas mora biti veci napon punjaca nego baterije zbog nekih gubitaka u kablu i sl.

Nisam se smio usuditi prvo kupiti a da ne pitam Vas, da nebi sprzio laptop ili sl.

UNAPRIJED HVALA na odgovoru.

Prema guglanju naišao jedan link kojima piše da ide na 19v 4,74A (90W). Jedino moraš pazit da ti odgovara utor kojima ukopčaš na laptop i da mora pokazat ledica punjenja na laptopu.

15 godina
neaktivan

Ja sam gledao sa 18.5V, 3.5A 60W, mislis li da bi mogao ovaj?

A gledao sam vise vrsta razlicitih napona i amperaze ali isti je prikljucak, odgovara...

A kako sam vidio na ovoj stranici koju si ti postavio mogu svi sto sam gledao

"Output Voltage is within +/- 5% of your old charger's output.
          For example, if your old charger provides 19.5V, then you can use a charger that provides 20.5V or 18.5V.
2) Output Current is the same or higher than that of your old charger.
          For example, if your original adapter provides 3.42 Amps, then you can use a charger that provides 3.42 Amps, 3.9 Amps or higher."

HVALA TI puno si mi pomogao ovim linkom

Mehemed
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 20:17 (Haker_x).
15 godina
neaktivan

Problem je rijesen.

Moderatori moze lock?

Mehemed
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: