HP laptop do 3500 kn

poruka: 14
|
čitano: 4.942
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HP laptop do 3500 kn

Ovako,moj brat si kupuje novi laptop a može za njega dat do 3500 kn.Htio bi da je laptop marke HP i da po mogućnosti ima na njemu instaliran windows7.Laptop bi koristio za surfanje i poneku igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HP laptop do 3500 kn

dali je ovaj dobar za internet i pokoju igru??

http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=1545

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: HP laptop do 3500 kn

Anybody??

16 godina

Za internet je svaki dobar! za igre bas i ne svaki ali ako hoce igrat kako treba trena izdvojitu vecu svotu novca!

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Za internet je svaki dobar! za igre bas i ne svaki ali ako hoce igrat kako treba trena izdvojitu vecu svotu novca!

a dali se ovaj može koristiti za neke slabije igre

16 godina
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

dali se na ovom od HP-a mogu gledat full hd filmovi

16 godina

Naravano bez ikakvih problema! mozes igrat crysis na med-low bez aa dok igre koje manje zahtjevaju bi trebale ici med-high bez aa :-)

15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Naravano bez ikakvih problema! mozes igrat crysis na med-low bez aa dok igre koje manje zahtjevaju bi trebale ici med-high bez aa :-)

a onaj hp koji sam ja pokazao kakav je on u igrama tipa crysis(čisto informativno) jer mi brat kaže da neće dat 4100 kn samo za laptop i još oko 1000 za win 7

16 godina

Onaj koji si ti pokazao laptop je za gledanja filmova i za net nista vise ta graficka ti nema svoju memoriju nego uzima ju od radne koliko sam ja upoznat! to je dijeli recimo ovako u starcraftu 2 ovaj laptop sa svime na low je dobio 24-31fps dok je ondaj dobio 67-75 fps tako nekako! znaci nezahtjevni starcraft je bio jedva igriv! ovaj drugi ti ima vise rama,bolju grafu,brzi disk i bolju bateriju!

15 godina
neaktivan
HP laptop do 3500 kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
To ti je isti onaj koji sam ti ja pokazao! I ta dva su ista! Uzmi taj cijena je ok za ono sto dobijes!
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
To ti je isti onaj koji sam ti ja pokazao! I ta dva su ista! Uzmi taj cijena je ok za ono sto dobijes!

ovo je razlika između ta dva

GBit Lan i 1x 10/100/1000 Ethernet a sad ja neznam kaj to znači i što je bolje

16 godina
To ti je isto samo se drugacije pise! Tebi je to nebitno... Posto je to kojom brzinom mrezna kartica teoriski prenosi podatke 1gbit=1000mbit stoga ti je to isto! Kod nas najveca brzina interneta je oko20mbit/s. Uglavnom neka te to nezabrinjava!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice