Gasi mi se ekran

poruka: 9
|
čitano: 11.260
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Gasi mi se ekran

imam laptop lenovo g555 instaliran windows 7, upalim ga radi sve normalno i nakon recimo 15ak min mi se ugasi ekran (ali vidim po lampicama od harda i zvuku ventilatora da radi)! jel ima tko kakav savjet? bojim se mjenjat windowse da mi se ne ugasi u pola instalacije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gasi mi se ekran

vjerojatno se laptop postavlja u hibernaciju/spavanje... to se može isključiti u opcijama baterije (power plan options)

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Re: Gasi mi se ekran

nede u hibernaciju/spavanje jer kada bilo sta hocu napraviti pomaknuti misa,tipkovnicu,itd ne reagira.

17 godina
Gasi mi se ekran

a kad se pritisne power tipka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gasi mi se ekran

probaj zakačiti eksterni monitor.. ako se opet ugasi moguće da ti grafička na ploči krepava.. ili je pak nekaj softverski, jer nisi dao baš dobar opis problema

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
pogledaj 1. power postavke, pa monitor eksterni spoji
AMD u <3 Intel u 8===3
15 godina
neaktivan
Gasi mi se ekran

koliko ti je star laptop? dali si ga ikad čistio? dali kad staviš ruku na ispuh ventilatora osjetiš zrak kako izlazi van i dali je jako vruć?

često se ovakve stvari dešavajz zbog neadekvatnog održavanja laptopa.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

star je 2 god. i par mjeseci (taman mi garancija izasla). naravno ocistio sam ga (sve radi normalno kao i inace).recimo evo sta mi bilo danas. upalim ga i radi.ostavim ga 2 sata da radi i radi bez greske. reko idem dizati win. odem da nariktam boot ponovno resotiram i opet black ekran ali cujem kako sve normalno radi (ono stisnem enter pa cujem kako dvd pocinje bootati).

16 godina

.. to 'zvuči' kao problem s kontaktom.. rastavi i provjeri trakasti kontakt za monitor. ... ili nemaš sreće pa crkava VGA.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice