Gaming Laptopi izdvojena tema

poruka: 3.887
|
čitano: 1.623.552
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Gaming Laptopi

Za tihe Ryzen gaming laptope iskljucite turbo boost procesoru i grafu undervoltat s pomocu krivulje u afterburneru... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Gaming Laptopi
ansha kaže...

Za tihe Ryzen gaming laptope iskljucite turbo boost procesoru i grafu undervoltat s pomocu krivulje u afterburneru... 

Undervolt grafe je meni samo poboljšo performanse jer se grafa duže boosta, jednako je topla :/

Say hello to my little friend
15 godina
protjeran
Krunoo7 kaže...
ansha kaže...

Undervolt grafe je meni samo poboljšo performanse jer se grafa duže boosta, jednako je topla :/

Snizi power limit. Al glavni uzrocnik buke je obicno cpu jer na puno laptopa boosta u 85-90+C° cak i u igrama. 

14 godina
Gaming Laptopi

Dakle brat kupio laptop.

Lenovo Legion 5.

Zapakirana kutija i onaj crni pečat koji se sjebe prilikom skidanja.

Uđe u bios i vidi da je laptop radio 21 sat.

To je od tvorničkog testiranja ili ga netko vratio te su prepakirali?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Strelok kaže...

Dakle brat kupio laptop.

Lenovo Legion 5.

Zapakirana kutija i onaj crni pečat koji se sjebe prilikom skidanja.

Uđe u bios i vidi da je laptop radio 21 sat.

To je od tvorničkog testiranja ili ga netko vratio te su prepakirali?

Sta je bitno ako nema fizickih tragova koristenja?

14 godina
Gaming Laptopi

Bitno ako je prodan pod NOVO.

Čovjek očekuje novu stvar.

0 0 hvala 0
6 godina
Gaming Laptopi

Hehe. Oni koji vracaju bi htjeli nazad sve novce, a oni koji kupuju ne bi htjeli kupiti taj vraceni proizvod po punoj cijeni, jer vise nije novo . Inace, i moj lenovo je imao neku satnicu kada sam ga kupio. Odnosno, baterija je imala nekoliko cycle-ova. Doduse, sam ssd nije imao puno zapisa. Otprilike onoliko koliko me "dosla" instalacija windowsa.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Strelok kaže...

Bitno ako je prodan pod NOVO.

Čovjek očekuje novu stvar.

Onda ga vrati ako mislis da zbog toga vise nije novo...

5 godina
SamoPitam3 kaže...

Hehe. Oni koji vracaju bi htjeli nazad sve novce, a oni koji kupuju ne bi htjeli kupiti taj vraceni proizvod po punoj cijeni, jer vise nije novo . Inace, i moj lenovo je imao neku satnicu kada sam ga kupio. Odnosno, baterija je imala nekoliko cycle-ova. Doduse, sam ssd nije imao puno zapisa. Otprilike onoliko koliko me "dosla" instalacija windowsa.

Baš me zanima, rade li trgovci popise kupaca koji su vratili robu. Kako bi znali koji od njih to rade često. Daj zamisli, naručiš godišnje 5+ laptopa, malo se poigraš i svaki vratiš u zakonskom roku i tražiš novac natrag.

11 godina
neaktivan
Kod za popust Ekupi 10%, HVALANAPOVJERENJU

2 0 hvala 1
5 godina
jelincav kaže...
Kod za popust Ekupi 10%, HVALANAPOVJERENJU

Iskoristite to. Ja sam, nažalost, upao u rupu kada nije bilo popusta. 10% je super popust.

17 godina
Gaming Laptopi

Kupujem Asus RoG G17/G15, ako netko zna za rabljeni model ili ima da bi prodao. Obvezno minimalno da je RTX3070 ili RX6800m, cijena €1500 ili više ovisno o specifikaciji, na žalost jedan mi je utekao jer nisam imao tog momenta novce.

Slobodno pošaljite ako vidite na nekim grupama, oglasnicima i slično. 

LOL: Crobrother
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2022 10:56 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Zoveš se najbrži a stvari ti uteknu? Mislim da ti je ebay.de najbolja opcija, pogotovo ako naletiš na aukciju tog modela.

1 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
Gaming Laptopi

Nije gaming ali me zanima jel netko ima acer swift 3 s ryzenom 5 i kakav je. 

0 0 hvala 0
17 godina
jelincav kaže...
Zoveš se najbrži a stvari ti uteknu? Mislim da ti je ebay.de najbolja opcija, pogotovo ako naletiš na aukciju tog modela.

A nisam imao novce tada, koš napisao ako me može pričekati do idućeg mjeseca, ali eto brzo se prodalo. Nisam nikad kupovao preko ebay, a ne želim da me netko scama.

Našao sam Acer Nitro 5 s brutalnim specifikacijama, samo čekam da mi javi jel se odlučio za moju ponudu, ako pristane u petak idem po laptop. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2022 11:30 (Najbrži).
15 godina
protjeran
Najbrži kaže...
jelincav kaže...

A nisam imao novce tada, koš napisao ako me može pričekati do idućeg mjeseca, ali eto brzo se prodalo. Nisam nikad kupovao preko ebay, a ne želim da me netko scama.

Našao sam Acer Nitro 5 s brutalnim specifikacijama, samo čekam da mi javi jel se odlučio za moju ponudu, ako pristane u petak idem po laptop. 

Ja ne bi uzimao laptop preko ebay-a... Koje su specifikacije, Nitro nije bas nesto...

17 godina
Gaming Laptopi

ja uzeo s ekupi samo da mogu vratit u roku 2 tjedna ako zatreba

polovno samo ako mogu isprobat kako radi, i provjerit sve racune da stima garancija

za sada prezadovoljan. laptop je super i na kraju mi 16" pase po velicini

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ansha kaže...

Ja ne bi uzimao laptop preko ebay-a... Koje su specifikacije, Nitro nije bas nesto...

15 godina
protjeran
Najbrži kaže...
ansha kaže...

Koliko para skupa s postarinom? Oce ti nasi opalit PDV preko svega? Kako ces eventualno s garancijom, provjeri sa ovlastenim servisom kod nas..

13 godina
Gaming Laptopi

Pozdrav 

Zanima me ako mi netko može pomoći kakav je ovo laptop za Warzone jeli ga može vrtiti da dobrim detaljima ?

Hvala

https://www.links.hr/hr/prijenosno-racunalo-asus-vivobook-pro-15-oled-km3500qa-oled-lnf511-ryzen-5-5600h-8gb-512gb-ssd-radeon-graphics-15-6-oled-fhd-plavo-015400519

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Rondo9 kaže...

Pozdrav 

Zanima me ako mi netko može pomoći kakav je ovo laptop za Warzone jeli ga može vrtiti da dobrim detaljima ?

Hvala

https://www.links.hr/hr/prijenosno-racunalo-asus-vivobook-pro-15-oled-km3500qa-oled-lnf511-ryzen-5-5600h-8gb-512gb-ssd-radeon-graphics-15-6-oled-fhd-plavo-015400519

Integrirana grafika i single channel 8gb ram? Zaboravi na ikakvo igranje warzone-a... Imao bi 30-ak fps na 720p i low detalje, dakle 0 bodova...

13 godina

Hvala na odgovoru moze preporuka neki dobar gamimg laptop da je dobro hlađenje da kada igram ne bude vruć ?

13 godina

Hvala na odgovoru moze preporuka neki dobar gamimg laptop da je dobro hlađenje da kada igram ne bude vruć ?

15 godina
protjeran
Rondo9 kaže...

Svaki je vruc i bucan kad igras zahtjevnije igre... Koji ti je budzet?

13 godina

Pa dao bi oko  1000 eura ako za nešto takvo ima ?

17 godina

evo ovaj će ti vrtit..kolko točno vidi u videu dole..pa ako ti je ok..uzmi..https://www.links.hr/hr/prijenosno-racunalo-lenovo-legion-5-82k00015sc-ryzen-7-5800h-16gb-512gb-ssd-geforce-rtx-3050-4gb-17-3-fhd-ips-144hz-bez-os-crni-015000681

ja imam sličnog s i59300hf i gtx 1650..i vrtio mi je na medium oko 60-70..dovoljno..za casual.

5 godina
Rondo9 kaže...

Pozdrav 

Hvala

Gledao sam ga i odustao.

Osim što ima OLED ekran, sve ostalo nije privlačno. Nudi samo 8GB RAM-a i to je u nekim modelima za neka tržišta zalemljeni RAM kojeg se ne da nadograditi. Neki drugi modeli za neka tržišta navodno imaju mogućnost nadogradnje na max 16 GB RAM-a.

Reklama koja se nalazi na toj adresi koju si dao odnosi se na najjači model kojeg kod nas nisam pronašao: "Pogoni ga najnoviji procesor AMD Ryzen™ 9 5900HX Mobile i grafička kartica NVIDIA® GeForce® RTX™ 3050, a odlikuje ga i rashladi sustav s dvostrukim ventilatorom te izuzetno brz protokol WiFi 6 što računalu Vivobook Pro 15 OLED daje nenadmašan stil i omogućava vam izraziti svoj istinski potencijal".

Tako da mislim da nije fair reklamirati puno slabiji model s integriranom grafičkom spominjući u reklami na toj istoj adresi najjači model s Ryzenom 9, RTX-om 3050, 16GB RAM-a, 1TB SSD-om...

Koliko pamtim iz raznih specifikacija i testova na YT-u, ima i neki zastarjeli HDMI 1.4b ("HDMI Version 1.4b: This version of HDMI 1.4 was released on 11 October 2011 ") koji ne može dati 4K na 60Hz ako ti to treba za vanjski monitor, a sada je aktualan HDMI 2.1 (kod hrpe laptopa u prodaji kod nas, u ponudi je prethodni HDMI 2.0b, ne znam ima li koji model s 2.1, možda ima).

Piše da ekran im do 600 nita. Misim da je u testovima max bio 400 nita.

Ima i jedan ili dva USB 2.0 porta (ovisno o podmodelu), što je također prastaro. Portovi su postavljeni uglavnom na desnoj strani, pa to dešnjacima može smetati ako iz portova strše kablovi ili receiveri dok koriste miša.

Ima 1 USB-C port ali se pute njega ne može puniti baterija.

Tako da sam odustao jer su neki nedostaci preveliki za moj ukus. I žao mi je da kod nas nema jačih modela, nego se nude samo ovi slabiji čiju cijenu drži OLED ekran.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2022 16:03 (zelenapaprika).
15 godina
protjeran
Rondo9 kaže...

Pa dao bi oko  1000 eura ako za nešto takvo ima ?

Ukucaj u nabava.net rtx 3050 Ti, pa nesto od tih laptopa gledaj...

13 godina
Gaming Laptopi

Ima i ovo sa 2060

https://eurotoner.hr/laptop-asus-tuf-gaming-fx505dv-bq182t-rtx-2060-6-gb-amd-ryzen-5-ram-16-gb-ssd-pogon-156-fhd-proizvod-27417/

Nije navedeno da li je rabljeni ili novi...treba svakako pitati je malo mi je jeftino za novo,novcato

Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
FakeDeath kaže...

Ima i ovo sa 2060

https://eurotoner.hr/laptop-asus-tuf-gaming-fx505dv-bq182t-rtx-2060-6-gb-amd-ryzen-5-ram-16-gb-ssd-pogon-156-fhd-proizvod-27417/

Nije navedeno da li je rabljeni ili novi...treba svakako pitati je malo mi je jeftino za novo,novcato

Vjerojatno je refurbished ili vraćeni artikal, a i procesor je loš (Ryzen 5 3550H), bottleneck-at će tu rtx 2060 samo tako.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice