Diablo III laptop !

poruka: 9
|
čitano: 1.875
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Diablo III laptop !

Ovako, trebam si kupiti laptop, ne bih baš htio potrošiti previše para na to, nekih 3000-3500 kn, ali gledam si da mogu pokrenuti Diablo III na njemu bez problema. Tak da pogledao sam preporučeni system requirment za tu igru:

Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.8 GHz

2 GB RAM

NVIDIA GeForce 260 or ATI Radeon HD 4870 or better

E sad što bih trebao od vas jest da mi pomognete pronaći najbolji laptop za najbolju cijenu, ja sam naišao na ovo : 

http://www.hpstore.hr/index.php/prijenosna-racunala/hp-probook-s/69-prijenosna-racunala/hp-probook-s/807-hp-probook-4535s-a1e74ea-379900-kn

čini se ok, nadam se da ću dobiti i bolje prijedloge :)

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo III laptop !
Jurs kaže...

Ovako, trebam si kupiti laptop, ne bih baš htio potrošiti previše para na to, nekih 3000-3500 kn, ali gledam si da mogu pokrenuti Diablo III na njemu bez problema. Tak da pogledao sam preporučeni system requirment za tu igru:

Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.8 GHz

2 GB RAM

NVIDIA GeForce 260 or ATI Radeon HD 4870 or better

E sad što bih trebao od vas jest da mi pomognete pronaći najbolji laptop za najbolju cijenu, ja sam naišao na ovo : 

http://www.hpstore.hr/index.php/prijenosna-racunala/hp-probook-s/69-prijenosna-racunala/hp-probook-s/807-hp-probook-4535s-a1e74ea-379900-kn

čini se ok, nadam se da ću dobiti i bolje prijedloge :)

Ako ti je primarno da radi diablo 3 na tom laptopu, mislim da nemres kupiti toliko slab laptop da ti Diablo 3 ne radi trenutno

14 godina
Diablo III laptop !

bilo sta s 4 gb rama  + gt540m/gt520m/hd6650m

LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
17 godina
KKristijan kaže...

bilo sta s 4 gb rama  + gt540m/gt520m/hd6650m

Ma ne treba mu ni takva zivotinja, iako je u principu pozeljna, sumnjam da ce igrat na min i da je D3 jedino sto ce htjet vrtit

13 godina
neaktivan
Diablo III laptop !

Pa zapravo, Diablo III i League of Legends su jedine stvari koje planiram vrtjeti, za LoL ne brinem, nije zahtjevna igra uopće, samo za Diablo 3 ne bi htio da mi šteka. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
13 godina
protjeran
Diablo III laptop !
I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hvala !

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice