Dell Inspirion N7010

poruka: 5
|
čitano: 2.870
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dell Inspirion N7010

Pošto sam u velikoj nedoumici, a ni prodavač u Linksu ne zna točan odgovor primoren sam pitati ovdje. Naime radi se o notebooku iz naslova. Na Linksnovom cjeniku ima N7010 u 3 boje, crni i plavi su identični, a crveni koji bih ja htio uzeti u naslovu ima GMA HD dok ostala 2 imaju Radeon HD 5470. Sva 3 notebooka su N7010 samo su drigih boja. Nije problem što u naslovu piše GMA HD, nebih onda crveni ako je integrirana grafička ali kada otvorim opis proizvoda i kod crvenog piše 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 tako da sada stvarno ne znam. Na stranici notebookSHOP-a piše također da ima Grafika • ATI Mobility Radeon HD 5470 (1 GB). Stvarno sada ne znam pa molim za pomoć ako netko zna sigurno koja je grafička. 

Hvala

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dell Inspirion N7010
$this->db->where->('I don't have a clue');

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Dell Inspirion N7010

Vidio sam to, ali to nije iz Linksa i to nije isti model... nažalost

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
17 godina
neaktivan
Re: Dell Inspirion N7010

Da to je taj. I mislio sam da ima istu grafičku kao i ostali N7010 samo druge boje, nego me zbunio prodavač u Linksu koji je uvjeren da je grafika integrirana {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice