Asus N56VZ - ne radi touchpad

poruka: 8
|
čitano: 3.163
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Imam problem sa touchpadom na laptopu. Kupio sam ga prekjučer i do jučer je radio dok odjednom nije prestao funkcionirati. USB miš normalno radi. Probao sam reinstalirati drivere za touchpad ali ne pomaže. Onda sam radio system recovery pa ni to nije pomoglo. Na kraju sam ponovno instalirao windowse sa recovery particije ali ne radi ni sad.

Tražio sam malo po netu i vidim da se i drugima to događa ali uspjeli su rješiti nekim voodoo metodama poput gašenja laptopa na power tipku dok je kabel napajanja isključen. Naravno da ni to nije pomoglo.

Ima tko kakav drugi prijedlog?

Meni se čini da nema druge nego da je riječ o hardverskom problemu i da ga trebam nositi nazad u trgovinu.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Asus N56VZ - ne radi touchpad

izgleda da je ta serija puna problema...ja sam dva mjeseca stari lap morao dva puta vraćati na servis ( mijenjanja matična, pa se pregrijavao, pa mijenjan ventilator )

16 godina
hrc987 kaže...

izgleda da je ta serija puna problema...ja sam dva mjeseca stari lap morao dva puta vraćati na servis ( mijenjanja matična, pa se pregrijavao, pa mijenjan ventilator )

jesi ga zamijenio za neki drugi?

imam 8 dana pravo vratiti laptop, pa ako je potrebno , uzet cu neki drugi. samo ne znam koji jer ovaj mi se stvarno sviđa.

Potpis!
13 godina
neaktivan

odmah ga idi zamijeni u trgovinu ako je to još unutar tih 8dana.

samo da vas obavijstim da sam ja dobio obavijest ( od udruge za zaštitu potrošača ) da to pravilo od 8dana ( koje spominju svi trgovci ) ne postoji niti u jednom zakonu te odmah sada savjetujem sve koji imaju probleme sa svojim novim laptopima ( pod novim podrazumijevam laptope stare do 6mjeseci ), da prije nego laptop šalju na servis, posjete udrugu za zaštitu potoršača i traže savjet kako najbolje iskoristiti svoje zakonske mogućnosti

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 19:45 (hrc987).

0 0 hvala 0
16 godina
hrc987 kaže...

odmah ga idi zamijeni u trgovinu ako je to još unutar tih 8dana.

samo da vas obavijstim da sam ja dobio obavijest ( od udruge za zaštitu potrošača ) da to pravilo od 8dana ( koje spominju svi trgovci ) ne postoji niti u jednom zakonu te odmah sada savjetujem sve koji imaju probleme sa svojim novim laptopima ( pod novim podrazumijevam laptope stare do 6mjeseci ), da prije nego laptop šalju na servis, posjete udrugu za zaštitu potoršača i traže savjet kako najbolje iskoristiti svoje zakonske mogućnosti

dao sam ga na servis pa čekam odgovor. vjerojatno ću uzeti sad lenovo, osim ak ne dobiju uskoro nove asuse.

Potpis!
13 godina
neaktivan

ako si ga već poslao na servis, teško da će ti oni odobriti novi laptop...meni su matičnu mijenjali na mjesec dana starom laptopu pa mi nisu željeli odobriti novi

0 0 hvala 0
16 godina
hrc987 kaže...

ako si ga već poslao na servis, teško da će ti oni odobriti novi laptop...meni su matičnu mijenjali na mjesec dana starom laptopu pa mi nisu željeli odobriti novi

Odobrili su mi novi. Sad slijedi testiranje lenova:)

Potpis!
13 godina
neaktivan

možeš li mi smao reći u kojoj si trgovini kupio asusa i u koji si ga servis slao? jer sam ja sa MR servisom imao velikih problema i nisu htjeli odobriti novi iako mi je matićna riknula, ali su onda ovi iz tfrgovine pristali mi dati novi takav asus..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice