ASUS laptop problem

poruka: 6
|
čitano: 2.501
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
ASUS laptop problem

Kako stoji u naslovu imam problem sa laptopom ASUS k53u, naime upalim ga i prode onaj loading prvi screen i taman prije windowsovog logoa tj ucitavanja windowsa ostane na onakvoj crnoj slici i ne ide dalje od toga. Moguce je uci u bios, pokusava san bootat instalaciju windowsa sa usb-a ali ne reagira stalno isto, pa bi vas molia posto nisan neki strucnjak ako itko zna u cemu je problem da mi pomogne. 

0 0 hvala 0
15 godina
ASUS laptop problem

Probaj za početak napravit system restore, kad upališ laptop poslije loga od Asusa počni stiskat tipku F8, zatim u meniju odaberi safe mode

Link

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ASUS laptop problem

Safe mode mi se ucitava jedno 25 min kad je usa nije bilo ni ikona ni taskbara ni nicega samo cursor san moga micat i to je sve, a kad san isa na last known good config izbacilo mi je neku random pozadinu i veliki prozor cmd-a koji također ne reagira na nista.

0 0 hvala 0
15 godina
ASUS laptop problem

Siguran si da ti je USB instalacija ispravna, evo u ovoj temi pogledaj kako se kreira USB instalacija, a druga je instalacija samih Windowsa

LinkLink1

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ASUS laptop problem

A ponovia san USB instalaciju al na drugi nacin, priko cmd-a nasa san na internetu posto mi priko ovog programa nije moglo i krene ga bootat, sve normalno i nakon onog starting windows etc. samo ostane na crnom ekranu i cursoru.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: ASUS laptop problem
xscr kaže...

A ponovia san USB instalaciju al na drugi nacin, priko cmd-a nasa san na internetu posto mi priko ovog programa nije moglo i krene ga bootat, sve normalno i nakon onog starting windows etc. samo ostane na crnom ekranu i cursoru.

Ovo mi smrdi na neispravan HDD, slicni su bili simptomi kod nekoliko racunala na koja sam naisao. Pokusaj skinuti Hirens cd, pokrenuti ga i s nekim od njegovih alata provjeriti disk.

Dell Precision M6600
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice