Laptop je kupljen prije godinu ipo, dakle u pravilu još ima pola godine garancije.
Kupljen u Mađarskoj, račun nemam ali imam naljepnice na laptopu sa imei-em i svim.
Da li je moguće reklamirati ga u VIP-u jer je MBO mrtva?
Zovem VIP službu i cura mi kaže, ne surađujemo sa VIP-om van države.
Neki savjeti, netko tko je bio u sličnoj situaciji?

bizo iduci puta kupi HP 

,bas radi takvih frendovskih situacija...Odbijes ga,ne valja,uzmes nesto krene po zlu,nadrapao si,jos ispadnes i gori.Nemam pojma Bizo,pogledaj jel ima opcija zamene chipa,dakle sa originalnim BIOS.om..davno sam nesto o tome cittao,pa mi je sve maglovito,uglavnom,ovaj BIOS chip se odlemi,stavi drugi i to je to..e sad koliko to sve iznosi ispod povucene crte,to ne znam...Mada bi bilo mozda najjednostavnije..moras prokopati,enivej,puno srece ti zelim
Ono sto je novo i tek izislo,svejedno mora biti funkcionalno i neproblematicno u punom smislu rijeci.Uzmem primjer 10 komada,i jedva da imam vremena ih pospajati na mrezu,jer posao ne moze cekati,a ja da ih jos moram i modati...??Nek se u tvornicama potrude to napraviti,spominjes brojne kombinacije,ali reci mi u slucaju laptopa,gdje imamo izbor izmedju 2 integrirke,i dva branda grafickih kartica,nekoliko proizvodjaca hdd-a i ssd-ova,nekoliko proizvodjaca memorija,nabrajam samo kriticno po pitanju drivera,koliko njima treba vremena da isprobaju aktualne drivere i to podese??Po eni,ne puno...Laptop asembleri,recimo HP,DELL,ASUS,sami rade ploce,i toje to..nema milijunskih kombinacija kao u slucaju Custom desktopa,gdje je normalno da nisu moguce sve probe..