Asus ili Acer drugi...

poruka: 6
|
čitano: 1.619
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Asus ili Acer

postovanje..

kupujem laptop i ne mogu se odluciti izmedju ova dva... sto se tice rama i harda, asus je bolji, ali ono sitno, chipset, takt i to.. ja se u to ne kuzim pa molim pomoc...

dakle radi se o ova dva:

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_216&products_id=5195

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=4652

hvala ;)

s tim da to nisu najjeftinije cijene, u tom shopu su najbolje navedene performanse pa sam ih zato stavila... cijene su za acer 3855kn, za asus 4011kn

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 11:54 (zibeba).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
acer 5100

da li netko nešto zna     imam acer 5100 kod svakog podizanja krene i dodje do naslova Windova XP i nakon par sekundi ,padne i ponovo se diže i dolazi do crne sloke gdje mi nudi safe mode,comand prompt ali ništa ni od toga u safe ne mogu ući .prebacio sam da mi usb cd rom bude prvi ubacil sam instalacijski cd i otišao na formatiranje sve je to obavljeno i kad je trebalo dizat vindovse pojavi se plava podloga i navodi me provjeru virusa ili harda ,,,,,kojom komandom mogu doći u provjeru harda

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Asus ili Acer

@zibeba

Asus ima više RAMa (4GB), ali DDR2 (sporiji), ima veći ekran i veći disk. Ti moraš odlučiti koji ćeš uzeti, ako hoćeš neku preporuku, do koliko novaca ideš? Koja je namjena?

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan

ja bih do max 4000kn. operativni sustav mi ne treba. i procesor ne mora biti intel, moze i amd. ali da ima 3-4 gige rama i minimalno 320 harda.. i graficka da nije integrirana.  nista zahtjevno, samo da mogu pokrenuti vise programa, obrada slika, photoshop i sl... i da ne moram za 3 god kupiti novi jer je ovaj prespor... :)

i ako ide torba uz laptop, super.

hvala

13 godina
neaktivan

Druuze moja ti je preporuka uzmi acer aspire e1-531 

ima sve sto ti treba 

Citac kartica  

camera 

sve sve sve 

hdmi 

vga