Alienware isplativost

poruka: 7
|
čitano: 2.022
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Alienware isplativost

Evo, još tjedan dana pa mi se bratić vraća sa usavršavanja iz Amerike. Uglavnom vidim da je tamo Alienware M17x po 1500 USD (oko 7800 kn), dali bi mi se više isplatilo kupiti Alienware ili neki 17" laptop u Hrvatskoj.

Koristit ću ga za gaming i obradu videa. Sad da mi ne uleti neki pametnjaković, da mi je ekran premalen za takve stvari, kod ozbiljnijeg rada ga mislim priključiti na monitor.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Alienware isplativost
iBuySmart kaže...

Evo, još tjedan dana pa mi se bratić vraća sa usavršavanja iz Amerike. Uglavnom vidim da je tamo Alienware M17x po 1500 USD (oko 7800 kn), dali bi mi se više isplatilo kupiti Alienware ili neki 17" laptop u Hrvatskoj.

Koristit ću ga za gaming i obradu videa. Sad da mi ne uleti neki pametnjaković, da mi je ekran premalen za takve stvari, kod ozbiljnijeg rada ga mislim priključiti na monitor.

Hvala.

Kakvo je to pitanje? Pa naravno da bi ti se više isplatio alienware za te pare.

16 godina
protjeran
Alienware isplativost

Slobodno nek ti donese kod nas ispod 14 000kn do 20 000kn neces naci takav laptop

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Alienware isplativost

Za tu lovu ga uzmi kod nas neces naci tako nesto za te novce!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran
Alienware isplativost

Hehe a čuj, otprilike je duplo jeftiniji, pa ono... vidi ako ti se isplati {#}

Ja bi dao nekome 1000 kn na ruke da mi ga donese, samo ne Aliena, već jednog od ovih http://www.toshibadirect.com/td/b2c/laptops.to?family=Qosmio

Provjeri samo kakvi su uvijeti za garanciju.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Alienware isplativost

Kad sam ja planirao uzeti laptop iz SAD, kontaktirao sam ovlaštene Dellove servise kod nas i rekli su mi da ne priznaju garanciju. Zato sam uzeo HP za koji imam garanciju. 

Isto tako, za 1500$ s kuponima koji su jako česti, može se ubosti i nešto jače od Alienware-a. Naravno, grafička je slabija. Za Alienware s 8 gb rama, fullHD ekranom, više diska, Blu Ray.... treba dodati još minimum 500$. Pa na 2000$ porez od 7%, što ispada preko 2100$. Da ne pričam za cijene jačih i7 procesora. Možeš dva jako dobra laptopa za tu cijenu kupiti :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Alienware isplativost

ma uzet ću m17x. trebam jedan gamerski stroj jer je igranje na macbook-u mučenje, ekran je definitivno premalen. sad još moram upiknuti neki monitor i pričekat da mi dođe laptop pa nabacim slike setup-a. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice