Acer TravelMate 5742

poruka: 4
|
čitano: 881
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Acer TravelMate 5742

Pozdrav svima nov sam na forumu pa neznam dal ova tema treba ici tu ili negdje dalje al imam pitanje, naime radi se o laptopu navedenom u naslovu. Dakle zadovoljan sam laptopom i sve 5 al jedno me zanima, kad udjem u cod4 imam fpsa 250-333 (valjd se neko kuzi :D ) bez problema i cim upali ventilator padne na 20-50 jel zna netko koji je razlog :S nekuzim se nesto pretjerano u kompove i laptope al znam neke osnove

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Acer TravelMate 5742
wons kaže...

Pozdrav svima nov sam na forumu pa neznam dal ova tema treba ici tu ili negdje dalje al imam pitanje, naime radi se o laptopu navedenom u naslovu. Dakle zadovoljan sam laptopom i sve 5 al jedno me zanima, kad udjem u cod4 imam fpsa 250-333 (valjd se neko kuzi :D ) bez problema i cim upali ventilator padne na 20-50 jel zna netko koji je razlog :S nekuzim se nesto pretjerano u kompove i laptope al znam neke osnove

Normalno da se upali vent jer stime počne hladit a pošto si stavio cod4 to je prejaka igra pa nije čudo da se odmah pregrije jače i pada vrijednost igre. Makni cod4 i laptop su konstruktirani samo za net i pisanje a nisu za jače igre.

Ak oš igrat cod4 idi na komp tamo može izdržat cijelo vrijeme a da si na laptopu igrat prije če crkat nego na kompu. Pa si zamisli šta je bolje...

Nenad
17 godina
Nello kaže...

Makni cod4 i laptop su konstruktirani samo za net i pisanje a nisu za jače igre.

Ovo cu komentirati ovako {#}...{#}...{#}...{#}...{#}...{#}...{#} jer rijeci za ovakvu izjavu nisu dovoljne!

12 godina

Nadrobio si hrpu gluposti za nevjerovat

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice