Pozdrav svima nov sam na forumu pa neznam dal ova tema treba ici tu ili negdje dalje al imam pitanje, naime radi se o laptopu navedenom u naslovu. Dakle zadovoljan sam laptopom i sve 5 al jedno me zanima, kad udjem u cod4 imam fpsa 250-333 (valjd se neko kuzi :D ) bez problema i cim upali ventilator padne na 20-50 jel zna netko koji je razlog :S nekuzim se nesto pretjerano u kompove i laptope al znam neke osnove
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav svima nov sam na forumu pa neznam dal ova tema treba ici tu ili negdje dalje al imam pitanje, naime radi se o laptopu navedenom u naslovu. Dakle zadovoljan sam laptopom i sve 5 al jedno me zanima, kad udjem u cod4 imam fpsa 250-333 (valjd se neko kuzi :D ) bez problema i cim upali ventilator padne na 20-50 jel zna netko koji je razlog :S nekuzim se nesto pretjerano u kompove i laptope al znam neke osnove
Normalno da se upali vent jer stime počne hladit a pošto si stavio cod4 to je prejaka igra pa nije čudo da se odmah pregrije jače i pada vrijednost igre. Makni cod4 i laptop su konstruktirani samo za net i pisanje a nisu za jače igre.
Ak oš igrat cod4 idi na komp tamo može izdržat cijelo vrijeme a da si na laptopu igrat prije če crkat nego na kompu. Pa si zamisli šta je bolje...
Makni cod4 i laptop su konstruktirani samo za net i pisanje a nisu za jače igre.
Ovo cu komentirati ovako
...
...
...
...
...
...
jer rijeci za ovakvu izjavu nisu dovoljne!
Nadrobio si hrpu gluposti za nevjerovat