Acer travelMate 5520 - Neobican problem

poruka: 3
|
čitano: 1.118
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Acer travelMate 5520 - Neobican problem

Pozdrav ,  kupio sam nedavno navedini laptop i sinoc sam bio u krevetu tipkao na njemu  i radio sve super i tako ja ugasim ga i odem spavati , i jutros nema sanse da upali probavao drugi adapter i sve i nece..  otvorim ga , probavao sa mjenjam plocica rama jer imaju dvije i nista, izvadim hdd i opet nista i opet sam ja to onako vadio vracao al nisam probavao upaliti i vec se bio pomirijo s tim da je maticna otisla. I nekim cudom kad sam ga sastavio upalio je normalno , gasio ga par puta palio i radi super, posto laptop sam trebao prodati pa sad ne zelim da zeznem nekoga , do cega je to bilo i da li ce se vratiti problem  ? {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Acer travelMate 5520 - Neobican problem
bulldogba kaže...

Pozdrav ,  kupio sam nedavno navedini laptop i sinoc sam bio u krevetu tipkao na njemu i radio sve super i tako ja ugasim ga i odem spavati , i jutros nema sanse da upali probavao drugi adapter i sve i nece..  otvorim ga , probavao sa mjenjam plocica rama jer imaju dvije i nista, izvadim hdd i opet nista i opet sam ja to onako vadio vracao al nisam probavao upaliti i vec se bio pomirijo s tim da je maticna otisla. I nekim cudom kad sam ga sastavio upalio je normalno , gasio ga par puta palio i radi super, posto laptop sam trebao prodati pa sad ne zelim da zeznem nekoga , do cega je to bilo i da li ce se vratiti problem  ? {#}

Vidiš što odznačenom žutom bojom?

To znači da si laptop nikako nesmije na krevetu jer stime zatvaraš prozračenje i još najgore od deke degmagnetizira ploču!!! Jer od deke koji magnetizira oštečuje ploču zbog izboja elektriceta pa većinu oštećuje i strada ploča.

Zato laptop najbolje i uvijek koristi na stol a nikako na krevet, fotelja jer stime zatvara prozračnost i još prikuplja prašinu. Eto odgovora.

Nenad
12 godina
neaktivan
Re: Acer travelMate 5520 - Neobican problem

Predpostavljao sam da je to u pitanju ,  znaci mogu ga prodati a da mi ga ne vrate na glavu {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice