Acer Aspire 5920G - mišljenja?

poruka: 12
|
čitano: 7.887
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo planiram nabaviti ovaj laptop.Jel netko ima kakvih iskustava?

I naravno,ako ima nešto bolje uz približne performanse i povoljnije,stavite ovdje.

ACER Aspire 5920G Core2Duo T7500 2GB 320GB 15.4'' WXGA GF 8600M BLU-RAY WiFi BT Linux /LX.AKS0C.002                7599,00 KN

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Po meni je ovaj laptop best-buy. Za solidnu cijenu nudi odlicne komponente. Tesko ces naci nesto bolje za istu cijenu koliko sam ja gledao- Ja ga također imam namjeru kupit.

Evo ti jedan dobar review o njemu: http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-5920G-Notebook.4217.0.html

Sve je super osim temperatura. Na mjestu gdje se nalazi graficka grije se i do 50 °C. I ventilatori se dosta cuju. Kazu da baterija moze potrajat do preko 4 sata sta je jako puno za ovakve laptope. Imas i usporedbe s drugim slicnim laptopima u 3DMarku i PCMarku pa mozes tamo vidjet da li ima nesto bolje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Acer Aspire 5920G - mišljenja?

odlično,hvala tiNamigiva

17 godina
neaktivan

Evo alternative:

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=6630&catid=28

Možda je 5% slabiji, al 1000 kn je 1000 kn.

EDIT: Ali ako hoćeš s Blu-Rayom, onda uzmi Acera

Hrvatski top model by: Štefica Jambrišćak
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2008 8:16 (kompotko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...

Evo alternative:

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=6630&catid=28

Možda je 5% slabiji, al 1000 kn je 1000 kn.

EDIT: Ali ako hoćeš s Blu-Rayom, onda uzmi Acera

mislio si reći alternativu alternative, jer zamijent Intel sa AMD-om nije baš najbolja ideja.
Tko pod drugim jamu kopa pod prvim je već iskopo.
17 godina
neaktivan

Imam taj laptop i odličan je. Performanse su sasvim solidne, igrao sam Crysis i Call of Duty 4 na srednjim postavkama i radio je više manje bez problema. Ventilator za grafičku je kretenski postavljen pa se dosta zagrije u igrama ili gledanju filmova. Ovo da baterija traje 4 sata je malo pretjerano, jedino ak si u power saveru i skoro ništ ne radiš (a u tom modu skoro ništ se i ne može radit bez štekanja), inače traje malo više od 3 sata.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2008 19:43 (BlackD.).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa dobro i citao sam da je 4 sata bez nekog pretjeranog rada a inace oko 3 sata, ali i 3 sata je sasvim zadovoljavajuce. kazes grije se kad igras igre. a kakav je inace? nije toliko prevruc? to me najvise ustvari muci jer sam ga mislio kupit a 50 °C je stvarno previse.

17 godina
neaktivan

Dosta se zagrije. Npr. kada igram malo jače igre ne mogu držat prst na VGA portu ili kada sam igrao Crysis na gumenom stolnjaku izdeformirao se od topline i ostao je trag gdje je bilo nožišteSmijeh. Ali kada gledam filmove u krevetu i držim ga na trbuhu ne osjećam neko preveliko zagrijavanje.

17 godina
neaktivan
BlackD. kaže...

Dosta se zagrije. Npr. kada igram malo jače igre ne mogu držat prst na VGA portu ili kada sam igrao Crysis na gumenom stolnjaku izdeformirao se od topline i ostao je trag gdje je bilo nožišteSmijeh. Ali kada gledam filmove u krevetu i držim ga na trbuhu ne osjećam neko preveliko zagrijavanje.

Ouch ovo je stvaaarno previse ali nemam namjeru previse igrat igre pogotovo ne na takvim podlogamaSmijeh Inace kazes sve 5?Gdje si ga kupio, u Ve-milu?ili si mozda nasao negdje vani za manje para? kod nas je definitivno sve dosta skuplje pa sam razmisljao i da malo pređem granicu i vidim kako je tamo
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2008 17:17 (acer_man).
17 godina
neaktivan

Evo ja sam također malo gledao ovaj laptop i po performansama nemam zamjerki al sam čuo od ostalih da se općenito acerovi laptopi dosta kvare. Pa ako ima neko da ovo može potvrditi ili opovrgnuti bio bih zahvalan.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ovisi o modelu a za ovaj nisam siguran i o tome kolko srece imas..a sto se tice ovog laptopa jedan od bestbuy laptopa za tu cijenu po preformansama..i nemoj ocekivat da ce ti na bateriji ak igras crysis izdrzat vise od sat i pol najvise 2..

AMD Athlon x2 5000+ OC 3.0 GHz Gainward Bliss 8800GT 1024Mb Golden Sample OZC Platinum XTC Kit 2x1 gb ddr2 X2 HDD Seagate 500 gb Napajanje CORSAIR 550W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
acer_man kaže...
BlackD. kaže...

Ouch ovo je stvaaarno previse ali nemam namjeru previse igrat igre pogotovo ne na takvim podlogamaSmijeh Inace kazes sve 5?Gdje si ga kupio, u Ve-milu?ili si mozda nasao negdje vani za manje para? kod nas je definitivno sve dosta skuplje pa sam razmisljao i da malo pređem granicu i vidim kako je tamo

Jako sam zadovoljan sa njim, performanse su sasvim solidne, ekran i tipkovnica su odlični, touchpad je precizan. Kupil sam ga u Mikronisu. Došao mi je sa probnom verzijom Nortonovog paketa, Officeom, ima i alat za prženje dvd-a/cd-a. Jedina slaba točka mu je Vista, malo mi ide na jetru, al to nije problem laptopa.Smijeh
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2008 21:09 (BlackD.).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice