- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A da ti ja platim a ti da mi posaljes postom ? :D
Sad me bute mješali sa Ivom jer ima sličnu kapu 
I 7 naslova prvaka u F1 više:)
Sad me bute mješali sa Ivom jer ima sličnu kapu 
I 7 naslova prvaka u F1 više:)
I četri diska više :).
Ali pecto temperamenta manje 

EDIT: Ivo, aj reci da ti se ne sviđa potajno, pogotovo sig ;)
ovaj moj nickname mi je totalno glup i star, ako bi mi netko htio promjeniti nick bio bih mu zahvalan !
ahuramazda(nick) je riječ preuzeta iz zoroastrizma.ahuramazda je dobro tj štovni bog.Predstavljala ga je vatra kao simbol čistoće i moći.
a avatar je neka majca sa natpisom AHURA MAZDA
Black znaci na hrvatskom Crno a crna boja nastaje mjesanjem sljedecih boja:cijan,magenta i zuta,ima u RGB-u vrijednost (0,0,0) ili 000000 heksadecimalno i ima oznaku 9005 u RALovu sustavu boja,Devil na hrvatskom znaci Vrag ,a on se smatra bivšim (palim) andjelom, to jest demonom.
kako kul
Hm.....odkud da počnem? Ime mi je Luka, pa mi je nick Looka
A avatar mi se jednostavno sviđa xD
EDIT: O_o...................... Pogledajte kaj sam našal... Već sam se potpisal u ovu temu
Nick: Moj nadimak
Avatar: Linux je zakon... MS i Windowsi SUCKS...(makar ih svako dnevno koristim...ali kaj se moore)
Da looka namjerno sam napisao moore(grammar nazi)
Nik...
>ime: Hrvoje, pravi nadimak: Hrca...sedmica tamo stoji zato sto sam rođen 7.12.1996...tri sedmice zato sto ...zato...
>avatar govori: If, you are fuc*king with me you are fuc*king with the best!!! (sala)...voli Scarface i Montanu(al pacina ugl..)
(Say hello to my little friend)
a i u osobnoj mi je jedan citat iz tog filma
nikolas0501
nikola mi je ime a 0501 neki random broj posto vecinom na svim torrent trackerima koristim taj "nikolas0501" a 0501 je doslo jer na jednom forumu nisam mogo 0505 upisat....totalno random xD
avatar xD.....frend napravio ja uzeo...mjenjam ih cesto
Luxy2501 zato jel se zovem Luka a brojke dan i mjesec rodjendana
Avatar: vokal meni najboljeg benda 
Sig: vidio jednom jednog dok sam bio u akciji
Nick:
Zovem se Kristijan pa skraćeno kiki a ovo mania neznam zašto.Valjda me tako puklo pa stavio, 22 mi je sretan broj.
Smiješan mi bio pa ga stavio.
siloman:D
šiloman zapravo...dolazim iz šila pa tako:D
btw. ukrano braticu
naso sliku prije 3 godine i spremio ju i kad sam trebo avatar stavit nju stavio i nikad mjenjo:D
nick : al-nadimak za alen,zagorec-možda jer sam iz zagorja
avatar: Eazy E - po meni jedan najboljih repera,na tronu s 2Pacom i Snoopom
mali.ivica87
mali-to mi je baš fora-nisam mali
ivica-moje ime
87-god rođenja
fora su mi i vicevi o malom Ivici
a avatar...i on mi je fora-volio bi i to probat
Nick:Od prezimena (nisam rus
)
Avatar:Svidio mi se na prvi pogled,to je Joker kada je bio u South Parku..
nick - složenica od pro i rok (moj ime)....
avatar - nordijska božica Hel, božica podzemnog svijeta
Baso53
Baso - dobiveno od nadimka Sebo
53 - moj kućni broj
Ubuntu - radim glazbu u Ubuntu-u
e ovak pošto sam ja u skoro svemu što se tiče kompa n00b pa me nemojte zezati radi glupih pitanja...moj nick je nastao u izviđačima...pošto sam završio pekarsku školu pa su me nazvali
Peća ali pošto me ima i na stranim forumima pa se uvijek potpišem Pecha...a slikica mi je ta što je Bruce Lee zakon i jedini je koji je pobijedio Chucka Norrisa :)
Meni nick "Geno" je nadimat, xxx je onak bzw, a avatar mi je jedna stvar u vezi auta koju obožavam, naravno osim tuninga je DRIFT.
Moj nick tonyx1209.
E sad tonyx- došlo od kladionice Supersport. Jednom sam radio account za kladionicu i bili primjeri kao robix, marax...
I došlo meni na pamet tonyx kao tony(ime) i ovaj x kao dodatak, a ovo 1209 datum rođenja.
EDIT: Zaboravih avatar. Eto tako sviđa mi se taj avatar pa sam ga stavio.
Ivan (ime)........
992 (1992 godiste)............
Vuk (to mi je najljepsa zivotinja)..........
Serious Sam logo (to sam stavio zato sto mi je to jedna od najboljih igara)...........
.............
dart_tom
dart-strelica u pikadu,posto sam bio(i sada jos malo) ovisnik o pikadu taj nick sam uzeo za counter strike source tako da ga sada koristim za sve
tom-ime tomislav
avatar-mi je sprey klana iz css-a
Moj nick: Zovem se danijel i ovoo mi je bio prvi nick u COD-u ostao je u sjećanju
Avatar:Gordon Freman Half-life predobar mi je avatar (meni je super) 
T-they = T-oni = Toni
A avatar mi se jednostavno sviđa :)
Znacenje mog nicka sam stavio bezveze i nista ne znaci a avatar je moja jedna photoshop slika pa sam je stavio za avatar.