Rofl... Tits and ass :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dado (od Davor), 78. godište i živim u Zagrebu 
Avatar iskazuje moje glazbene preference.
nick: neznam..negdje sam themain a negdje themain.x..razlog neznam...kad sam bio smisljao ovaj mi se svidio...
avatar: legendarni The Godfather...
slicnosti sa nickom i avatarom....godfather je bio najveci, najjaci...a themain.x se ''fura'' na njega..
Lasta
prezime mi je Lastovčić, to sve govori
Nick: preoblikovano prezime (tako me zovu prijatelji "ŠODI"), godina rođenja.
Avatar: nevolim(mrzim) windowse, obožavam linux
djdragon- zato jer me tako zovu prijatelji, a produžetak 95 je skraćenica od 1995, tj. godina mog rođenja.
Što se tiče avatara, fan sam assassin's creed-a pa je zato slika najnovijeg nastavka
blagus -> od Blaguša+sjetio sam se da nam se planinarski dom zove Blagus, i tak evo ga... ili sam blagus ili reg.blagus (glupa starija verzija registrirana na par siteova)... ništa više...
Nick:ZGSOLJA skraćenica od Zagreb Soldier,a sad zašto taj nick?Zato što sam rođen u Zagrebu i ponašam se poput vojnika kad je u pitanju čast moga grada,zato jer smatram da je ZAGREB najbolji grad na svijetu(samo moje mišljenje)
Pa nick sve govori o meni obožavam canabis
(žižu) a avatar je isto dio mene prestavlja pirate što i jesam jer nemam ni jedan orginal sram me bilo 
stoncin3 moj jedinstveni username, imao sam u vidu i druge, ali su bili slični drugima pa da ne mjenjam stalno:) ima korijene u mom imenu i prezimenu (Sebastijan T.), a tri (broj na kraju) jer me zanima različitost. Avatar je po muzici koju najviše slušam (rock i sl.) pa ga svako malo i mijenjam, a naj je Nirvana.;)
evo da ja nebuden crna ovca
eXodus je na latinskome kraj, završetak, kako ironično pao san na polugodištu iz latinskoga a korisistin svugdje taj nick XD...ponegdje možda genessis sto oznaćava poćetak xD
a "avatar" mi je neka ploća izgledala je izazovno pa sam je stavio iman još 2 takve slićne pa ih povremeno mjenjan
nick: bezveze, nisam znao da ostajem na forumu i osto. Avatar: Viky, to je moj pravi nick :D
Swagger Beast se zovem jer sam jednostavno takav. Iako me drugdje možete pronaći u varijacijama na to ime poput SwAgSuRfin, Swaggin, Gullyn, itd. Avatar ne bih komentirao jer ću vjerovatno promijenit dosta puta, a trenutno je to jedno lijepo pimpano kućište.
moj avatar stiže od likova iz pucačina jer ih obožavam i igram sve pucaćine koje mi padnu u ruke
JackD - kad je tribalo upisat nick nisam zna sta, a na stolu je bila prazna boca Jack Danielsa, i ispalo je JackD
a sto se tice avatara, jedan jedini nenadje*ivi Cosmo Kramer..moj uzor :)
bilo je to 93 ili 94... ne sjećam se više... ljetni seminari i radionice u dugoj uvali (stariji informatičari će se sjetit) dok se legendarni prof. Makanec igrao na tada novim windozima mi smo trošili tipkovnice u dos-u, cd blabla, cd 3-d kit cd.. pa igre u predahu cd tamo, vamo traži exe ovaj, onaj, upiši ime playera a imaš samo za tri slova i šta drugo nego exe i tako je ostalo dan danas, a avatar je planet bla bla... svemir je zanimljiv.
Moj nick... pa obožavam filmove o tajnom agentu 007.
avatar - rossonero, navijam za Milan 
nick - po igri commandos
Nick: Luke Skywalker -> Skywalker -> Sky (nadimak) -> kako je sky i skyw bilo zauzeto, onda obratno wyks.
Avatar: Najlegendarniji poster ne baš tako legendarnog filma....
Nick: ovaj nick sam smislio kroz igrice i sad ga stalno koristim
Avatar: taekwondo najbolji sport koji treniram nekolko godina.
ParaNO1d - prvi nick koji sam korisitio i koji mi je bio cool na sigovima za forume koje sam pravio. Na kraju je ispalo da je odličan zbog kombinacije velikih i malih slova te broja 1
DJ Tux - volim pingvine i to je jedini razlog za avatar
Nick:Opasni
Slika:FireFox Mini
Nakon duuugo vremena promjenih sig i avatar, značenje, pa ne treba posebno objašnjavati... 
AAAA....gledam ja koji je sad ovaj..
Armore jesi to ti?!?!?! 
Armore jesi to ti?!?!?! 
LOL
Ja sam, ne ponašajte se ko Sv. Petar 
To sam ja i moj idol 
Armore jesi to ti?!?!?! 
To sam ja i moj idol 
Nisam siguran,jel to Juan Pablo Montoya?
Ne pratim baš F1 :)
Bl4ckD3v!L tojest Black Devil,to su meni najbolje cigare koje nemogu nigdje naci ako netko mozda prodaje nek mi se javi !!!!!
Bl4ckD3v!L tojest Black Devil,to su meni najbolje cigare koje nemogu nigdje naci ako netko mozda prodaje nek mi se javi !!!!!
Ne prodajem ih no u Splitu ih ima kupiti na bar mjesta, naravno falše, no ipak, bolje išta nego ništa, pa ako nisi daleko, zaleti se do Jokera.
Nisam siguran,jel to Juan Pablo Montoya?
Naravno ;)
Sad me bute mješali sa Ivom jer ima sličnu kapu