Značenje vašeg nicka i avatara izdvojena tema

poruka: 554
|
čitano: 185.854
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Značenje vašeg nicka i avatara

dakle kod mene jako jednostavno, dipl. oec. po struci pa sam tako registriran na svim forumima, i upravo je nevjerojatno da taj nick nije zauzet, čak ni na forumima koji su posvećeni ekonomiji :)))

avatar je bez veze, na random sam uzeo sliku sa harda....

Nikola Tesla: "Nikad ne vjeruj sjaju u očima žene! To je vjerovatno svjetlo što prodire kroz njenu šuplju glavu."
15 godina

Nick: moj najdrazi lik iz igrica, Gordon Freeman(Half-Life). A ovo 69, zato kaj imam garazu broj 69Smijeh

Avatar: Gordon Freeman se priprema upotrijebit pajser Smijeh 

16 godina
Nick sam izabrao sa nekih 7-8 god. vjerovali ili ne, kada sam se regao na playtoy..tada sam se zvao DemageHigh jer sam mislio da se tako piše..lol..
Od tad ga koristim svugdje, a nigdje nije zauzet...
Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
15 godina
neaktivan

Nick: Crank sam uzeo zato što mi se svidio film sa Jasonom Stathamom a prijevod te riječi na hrvatski znači osobenjak, a 1d je ustvari trebalo biti id (ali sam preko Googla našao da već ima tipova koji koriste takvo ime za svoje profile po forumima), zadnja dva slova riječi kriptid što označava životinjske vrste koje spadaju u domen legendi ili one za koje se smatralo da su izumrle (Jeti, Nessie i sl.), tako da bi to značilo Crank1d=Jedinstveni osobenjak.

Avatar: F*CK YOU mravojed. Nema neke veze sa nickom. Radi se o tome da ta vrsta mravojeda (Tamandua) mravojeda kad je ugrožena zauzme pozu na dvije noge raširenih ruku tako da izgledaju veći od neprijatelja. Ljudi su to primijetili i počeli stavljati slike mravojeda sa natpisom F*CK YOU I´M AN ANTEATER zato jer izgleda ko da se mravojed pravi hrabar i ponosan i da želi dokazati svoju superiornost. Smijao sam se ko kreten kad sam prvi put vidio tu sliku i onda sam ju uzeo za avatar.

16 godina
neaktivan

Moj nick je totalni random.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
15 godina
neaktivan

hmmm...

nick: igrao sam prije 3-4 godine igru koja se zove Knights of Honour (tak nekak) i tamo su bili nekakvi pobunjenici (Rebel)... i nezz .. to mi nekako ostalo u sjecanju ... ovo rebelSY nezz otkud mi .. to sam stavio tak da bude ljepse valjda :D od tada rebelsy forever

Neoverclockabilni - Shit happens
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 23:45 (rebelsy).
15 godina
protjeran

Nick:Po pojavi Déjà Vu. Naime bio sam fasciniran tim dok mi se to dogodilo i nekak mi kul zvuči.Cool Ovaj drugi "u" sam dodao jer mi nije dopuštalo samo Deja Vu ali na tražilici nisam našao nikoga s tim nickom?

Avatar:Cover albuma No,Not me,Never rock grupe The Photo Atlas. Ne slušam ih samo mi se cover sviđa.

The Photo Atlas The Photo Atlas
15 godina
neaktivan
RE: Značenje vašeg nicka i avatara

Nick-djete u dusi,uvjek cu bit :-D

/CRO/-STEAM
17 godina

Nick : sinulo mi jedanput da se nitko još ne zove adapter, pa sam malo gamerski to napisal i tak je svugdje sad

Avatar : isječak iz jednog mog rada u Photoshopu...Sviđa mi se kak sam uspio dobiti taj prestravljeni, bolesni izraz pa je postao avatarom

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
17 godina
neaktivan

Nick: to sam bezveze uzeo tada mi nije bilo bitno, uglavnom da mogu promijenio bih ga (totalno suprotan mojoj osobnosti)

Avatar: George Jure Čuvalo, rodom iz sela pokraj moga, jedan od (meni) najboljih boksača, te se sam bavim tim sportom.

Jesam moćan PUNIM
16 godina
protjeran

Nick -  A jer se zovem Ante, Pazinjan jer idem u školu u Pazin...

Avatar - moj najdraži film/crtani junak Ryuzaki iz Death Note...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan

Avatar:Jednostavno me je oduševila ova mala maca,koja lagano provocira ovu gomilu manijaka.E,sad,što je slijedilo poslije...!!!

Nick:Ništa bitno,prijava na brzinu.

zavmpz
16 godina
neaktivan

Nick: Magnum jer mi je ta riječ predobro zvučala kad sam je prvi put ćuo i 1654 jer mi nije dopustilo samo Magnum pa sam stavio sam tak bzvz

16 godina
neaktivan

nick: onak bezveze vidio na netu sliku i stavio posto je mp14 zauzeto

avatar: moj nick u cod crtao u gimpu :)

mp14
16 godina
neaktivan

Moj nick je fareee(izgovara se Fare)jer mi je to nadimak,a zovem se Faris.Avatar je slika mene u Neumu i iza mene je more.

17 godina
neaktivan

nick: nije mi se dalo izmišljat nick , a nadimak je bilo zauzeto, pa sam htio napisat nadimak666 i fulo tipku Smijeh

avatar:  bezveze , neda mi se mjenjat

15 godina
neaktivan

nick--tak me zovu stari frendovi, ROKi

avatar--ne izgledam ni približno tako ali" promatram iz sjene",slika mi je u biti genijalna pa sam ju metno

dnl
16 godina
neaktivan

Nick: frendovi me zovu Fićo, ćoFi.. Samo sam jos dodao _Ri jer sam iz Rijeke..

Avatar: Volim skakat pa sam stavio ovo (i volim tu muziku)..Belji se

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 12:44 (FiCo_Ri).
15 godina
neaktivan

ja sam se regao na ovaj forum samo kako bi pitao nešto o patchu

zato sam stavio ime kojeg sam se prvog sjetio(patch123)

dok sam čekao odgovor na temu gledao sam malo po forumu i vidio da ima dosta zanimljivih stvari ovdje pa sam se odlučio zadržati na njemu i nisam požalio

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 13:02 (patch123).
17 godina

Moj nick...stari nick...246 dodan jer je svugdje zauzet...

Avatar - Bilo mi je zgodno dok su se jos brojali postovi pa se igrom sudbine desilo da sam imao 666 poruka u 6. mjesecu.

To sam si uzeo sa SS-om pa kad su ukinuli brojanje poruka, ja sam na ovaj nacin "prevario sustav". :P

Ma salim se. Nikad mi nije bilo do broja poruka, sam mi je bilo hebeno imat 666 poruka u 6. mjesecu. ^_^

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Penryn - kodno proizvodno ime Intelovih E5xxx , E7xxx , E8xxx serija koje

su me "očarale" sa 45nm proizvodnim procesom, malim zagrijavanjem te definitivno

odličnim OC mogućnostima. Iako na wikipediji piše da je Penryn naziv

za mobilne verzije tih serija procesora(što je vjerojatno točno), mene Penryn

prvenstveno asocira na navedene serije Intelovaca.Izlanuo se

Avatar - logo Intelove i7 serije. Prvenstveno iz razloga što

sam mali fan Intela, a i7 je definitivno procesor koji me oduševljava

sa hyper threading-om, odnosno velikim brojem logičkih jezgri(8).Smijeh

16 godina
odjavljen

Nick: Stvarno ne volim smišljati nickove, a ovo mi je palo na pamet... Glupo, promijenio bih da mogu, ali ne ide...

Avatar: Zato jer je taekwondo moj najdraži sport...

Ja nemam potpis!?
15 godina
neaktivan

Nick: Dompa jer me tako većina zove, a i na forumima često koristim nick Dompa, a slika naravno predstavlja moj nick xD

Dompa
15 godina
neaktivan

JC mi je skracenica imena i prezimena a ovo thabig neznam... Cool

a zeko govori sam za sebe hehehe

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
16 godina
protjeran

Nick:Cpt price omiljeni lik iz igara

Slika Cpt price.

CAPETAN PRICE
17 godina
neaktivan

Opsjednutost serijom Farscape (odnosno likom Sikozu koju glumi Raelee Hill), a nickname je dio mog imena.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 13:54 (davorsite).
16 godina

emerik jer mi se tak zove mali bratić

15 godina
protjeran

prije par godina sam išo otvarat mail na yahoo-u, i u nedostatku inspiracije nisam mogo niš izmislit. I tad se desilo to: ugledao sam kutiju trackmanije sunrise na stolu.

avatar sam izrezao iz jednog kooll waullpaypera - lopta (avatar u međuvremenu promijenjen).

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 15:06 (trackmanijak).
16 godina
neaktivan

Sathya je univerzalno rusko ime koje mi se jako sviđa, a avatar,ipak sam rockerica u duši...:)

17 godina
neaktivan

dark_wizz - ma rješavo neki kviz šta si bio u prošlom životu i ispalo mi dark wizard stoga skraćenica dark_wizz

a punisher logo... jbg nezz... valjda: u r gonna be punished?!?!? :)

There's no SAVE GAME in real life!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice