Leteći Nizozemac ili Ukleti Holandez
Brod kao i njegova posada su osuđeni da plove zauvijek i da se nikada ne iskrcaju na obalu...
Trenutna lokacija rt Dobre nade...
Brod kao i njegova posada su osuđeni da plove zauvijek i da se nikada ne iskrcaju na obalu...
Da niste malo OT otišli? xD
btw: ige, naopaki poredak slova nadimka koji dolazi od imena
avatar, create your south park charachter
TJ.vise poznatiji po crticu Sponge Bob :)
Stavio sam sliku Hitlera čisto iz zezancije jer me netko nazvao Hitlerom u jednoj raspravi ako je zabranjeno maknut ću no mislim da nije pošto sam pročitao pravila.
Nick:Ime i dio prezimena inace na nekim forumima poznat kao vladan.
Avatar:Najbolji fudbaler svih vremena
moj nick Exe123 mi je prvo palo napamet i nema nikakvo značenje dok avatar ima veliko znacenje jer su iskljucili Iwnet pa nemogu derat mw2 a ne želim kupit org xD
Nick: nadimak (domba), + grad u kojem zivim (OSijek)
avatar: Grb kluba za koji "navijam", tocnije koji simpatiziram - Manchester City
Nick - smatram se kreativnim
nick-prezime
Nick - nadimak u stvarnom životu.
Avatar - 'Virtualni' Cisco switch od 480 portova koji sam svojevremeno slagao (s 4-icom kolega i 26 "šegrta" koji su razvukli 16 km UTP kabla do njega).
Kokojevia-neko smetliste
a slika koju sam nasao
Slika moj najdrazi OS a nick nemam blage sta mi znaci.
tpg-koristim uvijek za registrovanje,neam blage negdje procito i zapamtio mislim da je bilo biciklo
avatar-imam taj processor ,uglavnom naletila mi slika
avatar - jedan od likova iz nadolazeg SW The Old Republic
nick - neam blage zasto sam si uzeo taj 
ime nicka je ustvari ime popularne i moje najdraže gitare gibson explorer.
a avatar je onako slika metallice koju sam našao :)
Nick: seto, ali ubacih malo 1337-a na bude i broj u igri (inače, nick koji sam koristio duži period vremena igrajući JKJA)
Avatar: Linkin Park, fan sam pa eto, slika mi se čini dobrom pa ju i metnuo
Eto bozicni štih pa malo napravio novi avatar
Nick:Eto tako cinilo mi se kul
Avatar:Ja u south parku sa bozicnom kapicom na glavi.
Prema prvoj web stranici ništa posebno, avatar čisto jer mi se ovo čini OK film .
nick je zbog grupe System of a down, jer su mi predobri.. a avatar je jedan od njihovih covera od albuma, samo što sam ga ja sad uredio zbog božičnog ugođaja
nick - ruske zbog ruzine, kakva mi je kosa...
avatar mi se neda uploadati jer neznam sta bi...
Nick: Omiljena franšizma' FPS mi je CoD a kroz gotovo sve dijelove misije prelaziš sa poznatim Captain Priceom, čovjek je cool i jednostavno volim ga!!!Ali volim i ostale,Soap,Ghost, Starog Gaz-a itd
Avatar:Takodje zato što ga volim a kapica je zato što se bliže novogodišnji praznici (Božić,Nova godina...)Mada neslavim božić zato što sam Bosanac, ali volim Božić zato što je tada raspust, i bude filmova, snijega (ponekad) itd, najviše volim ujutru rano kad se probudim i gledam Sam u Kući po 100-ti put, nikad mi ne dosadi,sve sam dijelove izgledo najmanje 20 puta, al mi je uvjek žalostan kada to treba biti,u nekim scenama xD !!!
Kada sam radio account igrao sam Tony Hawk: American Wasteland.
Nakon pređene misije lik bi vam često rekao: "Dude, you totally nailed it"
I ja radim account sjetim se toga i onda izveo imenicu i eto ga.
A slika jer dok sam razmišljao šta da stavim za sliku bila mi je fora Christmas Carol od System Of a Down-a pa ono.
Inače, to je netko montirao.
Zeppelin=nema nekog posebnog razloga...mislim da sam baš slušo led zeppelin kad sam radio acc pa se poklopilo...avatar je takav zbog božićnog ugođaja
Nadimak je nastao iz razdoblja kad me mala ras
ila pa mi palo na pamet srednji prst pa izbacio prst, a avatar ne treba objasnjenje, genijalnost Rik Mayall-a u drzavniku novoga kova je nenad
iv...
Volim gnjaviti nekog kad razgovara preko chata ili na mobitelu,jednostavno šala
A MR.BEAN je slika jer nisam imao što staviti
Neka niko ne pomisli da mi je avatar vulgaran!!
Uostalom, to je slika na kojoj se nista ni ne vidi.
A svi to volimo!! 
Nick sam pokupio iz klana.
Nisam imao neku suvislu ideju.
A i vjeran sam klanu.
Znaci, nick je kombinacija mog nadimka i imena klana.
P.S. ako neko od admina ili moderatora ima primjedbu na avatar, molim da mi to javi u p.m.
Nick je proizašao iz manjka ideje pa sam uzeo prvo što sam vidio, a to je prozor s desne strane kompjutera (ne na HDD-u, naravno :D ). Za avatar nisam imao ideje, a ovaj Odiejev pogled mi je bio prezakon :D
Ja sam ovaj nick uzeo jer cool zvuci, nesto kao easy man, a "E" sam nadodao jer mi ime pocinje sa "E" 
A ovaj avatar isto jer cool izgleda