Sta ste radili u skoli sto se tice informatike?

poruka: 38
|
čitano: 6.629
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

zašteko se na MP3 pler i slušo muziku.

17 godina
neaktivan
RE: Sta ste radili u skoli sto se tice informatike

srednja skola ggšo ili ti građevinska

radio  1  i  2  razred  racunalstvo

3  i  4  AutoCad  3D  modeliranje

+  osposobljavanje  za  servisera  racunala

jako  puno  toga...  Cool

17 godina
neaktivan
RE: Sta ste radili u skoli sto se tice informatike

u osnovnoj igro igrice a sad u srenjoj nes malo office, programiranje i nes o hardveru

intel q6600,500gb hard,4gb ram corsair520w
17 godina
neaktivan

Da vidimo... Osnovna cist osnove windowsa, a srednja je bila ubij boze. Dok si doma sam radio ASP il Javu koja se cak i koristi, u skoli si radio pascal. Yay... Toliko o nasem obrazovanju.

O.o
17 godina
protjeran

Srednja prirodoslovno-matematička gimnazija... Maturalni rad iz informatike, program za vođenje videoteke, ocijenjen vrlo dobrim.

Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb L2 cache, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 1024Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E, HDTV
16 godina

Osnovna: logo, word, excel, power point, photoshop, osnovno u windowsima i neš malo basic

Srednja: excel, word i u budućnosti autocad, catia i tko zna šta

17 godina

Skidali pjesme!

Iskreno

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan

U osnovnoj nisam ni isao na inf jer mi je to bilo glupo tamo doc pa surfat po internetu (i to sa sporom vezom), a sad u srednjoj- obavezna informatika: povijest i gradja racunala (kasnije office), izborna informatika: html, dodatna informatika:C#. C# je najzanimljiviji (prije sam radio u VB pa mi je C# dosta zanimljiv jer je potpuno drukciji), html je dosadan kao i povijest racunalstva, a gradju znam sve od prije pa spavam na satu!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice