- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo jedna dvi slike za 100-tu da nije teski off
Šta je ova grafa vapor-x verzija?
Dosta spama, evo stigli novi charge dockovi za Sixaxise.
Ima tko kakav prijedlog za cable management, izluđuje me... Protok zraka je izvrstan, ali nerviraju me kako strše..
evo jedna dvi slike za 100-tu da nije teski off
Šta je ova grafa vapor-x verzija?
Dosta spama, evo stigli novi charge dockovi za Sixaxise.
Ima tko kakav prijedlog za cable management, izluđuje me... Protok zraka je izvrstan, ali nerviraju me kako strše..
nije ovo Vapor-X, ovo je obična, ali je slično hlađenje (verzija sa kraja ljeta)
Zna li netko kako se pali Sinclair 128K ZX Spectrum +2? Našo sad u jednoj kutiji tog spectruma i comodore 64 pa vidim ima u oba kaseta pa da vidim kako to funkcionira...ak mi neko nevjeruje da sam to čudo našo nek me adda na skype i vidit če preko kamere
mato.lukic95 eto vam skype.
Prodajes!? Daj na PM i cijenu...kupujem oba ako se dogovorimo i ako je sve ok! Ili ti dam nesto u trade posto tebi to ocito ne treba jer ne znas ni upaliti kompove, a meni bi dobro dosli posto volim malo stariji harveraj.
P.S.
Zar nisu zabranjeni dupli acc!?
S čime si učvrstio ovaj plavi vent usmjeren na grafu?
evo slika
EDIT: jao vidi prasine
LOL! Prislonio ga na ATX kabel..
Ja sam na slican nacin kabal jedan rasjekao tako stavi barem zasitne mrezice na vent...
Ovo je Harry, malo socijalno kućište, i nemam "moderno" napajanje, pa žice dosta strše
Imamo isto napajanje,od koliko wata je tvoje,al nije da se ne može složit,ako pogledaš prijašnje postove,objavio sam svoj cablemenagment sa isto šrot kućištem,meni je sve natiskano iza matićne,jedva da stranicu mogu vratit nazad ;P(pao sam na izgled kad sam ga kupovao)...
evo slika
EDIT: jao vidi prasine
U biti sa nicime!?
P.S.
Ona zelena MBO, je to Intel? Moze model?
Hyperione, ajmo nove slike kejsa sa rolicama.
Kad vec svi stavljaju svoje kante onda cu i ja svoju
od toliko ventilatora, sigurno moraš učvrstiti komp za stol da ti ne odleti
Ja sam na slican nacin kabal jedan rasjekao tako stavi barem zasitne mrezice na vent...
Hvala na upozorenju, pogledat cu u linksu dal imaju
U biti sa nicime!?
P.S.
Ona zelena MBO, je to Intel? Moze model?
Evo stavio sam slike pa pogledaj.
http://img101.imageshack.us/img101/5405/p1100338w.jpg
http://img692.imageshack.us/img692/1856/p1100341.jpg
http://img96.imageshack.us/img96/8155/p1100340.jpg

Kuciste ima ~ 30 kila pa cvrsto stoji na stolu
Dosta neobicna maticna
zasto? Stara je 4-5 godina pa valjda zato.
EDIT: vjerojatno mislis na ovaj donji desni dio koji nema nista na sebi
Da izgleda kao maticna za testiranje
Dosta neobicna maticna
ma većina intelovih ti je takva (bar za poslovne PC-e, tipa IBM itd, gdje su Intelove ploče).
ali su vrhunske izrade, by FoxConn
koji fail od ADM-a....pogledajte
Travn0Shik -> puno ti hvala! Prije sam imao par Intel ploca, bile su odlicne. Je da su kostale i nisu bas bile za OC, ali su zato bile stabilne i meni osbno jako drage.
Steta sto ej ovo 775 ploca, inace bih te sada zicao da mi je prodas!
Danas sam se malo sokirao listajuci stare brojeve BUG-a kada sam skuzio da sam zadnji Pentium tj. P4 plati cca 3600 kn, a ne 2000 kn kako sam ja cijelo vrijeme mislio...katastrofa! I onda ljudi kazu da je danas hardveraj skup! Uz to sam se prisjetio vremena i detalja zasto nVidia tocno uspjela sa serijom FX 5xxx i tako.....korisno provedeno vrijeme!
Ako netko ima mogucnost nabaviti si sve brojeve, pogotovo starije brojeve BUG-a to bih mu preporucio! Uz to sam vidio i neke svoje slike sa LAN-a jednog...hehehe....
Izvinjavam se na OT.
61 000 kn BOG TE MAZO!!!
Taj mora da pere suđe i veš, siše prašinu, ima impulsni pogon i replikator u sebi te je napravljen od zlata.
Hyperione, ajmo nove slike kejsa sa rolicama.
Sad ću čim drpim fotić i riješim ovom jednom rođaku kompjuter...
Vidis da je novost iz "CM laboratorija"!!
Samoprozvani "gameri" ne pitaju za cijenu kada je u pitanju mis!!!
Travn0Shik -> puno ti hvala! Prije sam imao par Intel ploca, bile su odlicne. Je da su kostale i nisu bas bile za OC, ali su zato bile stabilne i meni osbno jako drage.
Steta sto ej ovo 775 ploca, inace bih te sada zicao da mi je prodas!
Rado bi ti je i prodao da radi jednog je dana samo odlucila prestat radit iako nisam ni otvarao komp. Valjda je odlucila da joj je bolje u "onom" svijetu posto sam je zamijenio sa novim kompom :(
Na toj maticnoj je jos uvijek P4 3,0GHz sa HT-om i Ati Radeon x800GT. P4 je legendaran procesor, isto sam ga masno platio.
Nevjerovatno je kako ste zaspamali ovu temu.
Gikovi,manje spamajte a vise stavljajte slike. Ne gledam ovu temu da citam vase fiks ideje i ostale gluposti.
Imate je.beni PM.
100 puta vam je receno od strane moderatora ali ne vrijedi.
Raspravu preselite u Birc ili Nekrmilice.
Postajte slike bez nepotrebnih komentara. Ako vam se dopadaju slike, palac gore a ako ne palac dolje. Sve ostalo brišem.
Hvala.