Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.122
|
čitano: 4.215.756
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo te grafe...nego zanima me kada je AERO uključen onda nekakve kockice pušta na ekran,a kada je AERO iskljućen onda sve kako treba radi,zašto? HVALA! Gigabyte radi te probleme,ona je pasivna samo sam zakačio intelov vent gore.Oprostite što je WinFastova tako prašnjava...nije mi se dalo ju čistit.I čudno mi je zašto nepaše taj od gigabyte cooler na moju grafu? čip na mojoj grafi je na 1 strani a na gigabyte na 2 strani...

WinFast Leadtek WinFast Leadtek
Gigabyte Gigabyte
Eto ti propeleri kako izgledaju Eto ti propeleri kako izgledaju
Što je 18cm i svaku zenu cini sretnom..novcanica od 500€
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Evoga razbaco sam zvučnike po sobi :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 13:31 (ERROR1911).
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Da pitam koja je najjeftinija ploča za SLI,hoču uparit te 2 nVidie u sli pa me zanima neka polovna ploča u zamjenu za Gigabyte P965-S3 rev 3.3 i nadoplatu max 250-300kn.HVALA!

17 godina
neaktivan
RE: Slike vašeg Hardvera
Mato_Ivanovac kaže...

Da pitam koja je najjeftinija ploča za SLI,hoču uparit te 2 nVidie u sli pa me zanima neka polovna ploča u zamjenu za Gigabyte P965-S3 rev 3.3 i nadoplatu max 250-300kn.HVALA!

Ne isplati ti se to raditi, time još više što ćeš kupiti novi komp(Tvoj "Moj PC")

PSN: filip99
16 godina
AlienWare1 kaže...

Ne isplati ti se to raditi, time još više što ćeš kupiti novi komp(Tvoj "Moj PC")

I ja kupujem Ferrari sutra..-.-

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
protjeran
AlienWare1 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Ma mislio sam isprobat da vidim kak to ide....samo me zanima ploča taka koja prihvača i niš drugo...to za drugi novi komp to nije bitno šta se uzima,meni je bitno da ja uzmem još ploču sa SLI certifikatom.

17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
AlienWare1 kaže...

I ja kupujem Ferrari sutra..-.-

Zar nisi shvatio sarkazam u mom postu Smijeh

15 godina
neaktivan

Daj Mato,kad ti namjeravaš kupiti taj PC?

Moje slike uskoro... Smijeh

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Ovo je Harry, malo socijalno kućište, i nemam "moderno" napajanje, pa žice dosta strše

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 14:50 (Diablo86).
16 godina
Mato_Ivanovac kaže...

Evo te grafe...nego zanima me kada je AERO uključen onda nekakve kockice pušta na ekran,a kada je AERO iskljućen onda sve kako treba radi,zašto? HVALA! Gigabyte radi te probleme,ona je pasivna samo sam zakačio intelov vent gore.Oprostite što je WinFastova tako prašnjava...nije mi se dalo ju čistit.I čudno mi je zašto nepaše taj od gigabyte cooler na moju grafu? čip na mojoj grafi je na 1 strani a na gigabyte na 2 strani...

To stari na deku, valjda rade još.Namigiva

16 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Ovo je Harry, malo socijalno kućište, i nemam "moderno" napajanje, pa žice dosta strše

ko je harry?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
16 godina
protjeran
perkoxcar kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

To stari na deku, valjda rade još.Namigiva

Ma nije im ništa moglo biti jer obe grafe imaju 4 izbočena šarafa tako da su samo šarafi dodirivali deku a one su bile u zraku...zato sam stavio na deku....nije im ništa...kasnije kad baterije napunim stavim slike kako izgleda to u kučištu.

16 godina

pa moj komp

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Pishe na kuchishtu harry :)

15 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

evo ja radio mali cable managment al mislim da je uredu ovo s obzirom da je kuciste 25 kuna xD

i očistio sam btw...

stari cable managment.. ugl. nije bilo AF pa sam to malo pocistio stari cable managment.. ugl. nije bilo AF pa sam to malo pocistio
evo jos jedna slika starog... evo jos jedna slika starog...
uređivanje :) uređivanje :)
pomaknut kabl koji je grijo dodatno grafu... sad je hladnija za 3c.. Yeah! pomaknut kabl koji je grijo dodatno grafu... sad je hladnija za 3c.. Yeah!
uređivanje kablova.. još.. uređivanje kablova.. još..
slika odostraga... slika odostraga...
moja grafa xD.. pogledajte ovaj dizajn coolera u obliku batmobila... love her man &lt;3 moja grafa xD.. pogledajte ovaj dizajn coolera u obliku batmobila... love her man <3
Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

evo ja radio mali cable managment al mislim da je uredu ovo s obzirom da je kuciste 25 kuna xD

i očistio sam btw...

Što je ono od Sonyja na trećoj slici?

World championships: 7, GP started: 255, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,391
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Discman?

The critic has to educate the public; the artist has to educate the critic.
15 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Što je ono od Sonyja na trećoj slici?

lol pa futrola od fotoaparata xD

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Zna li netko kako se pali Sinclair 128K ZX Spectrum +2? Našo sad u jednoj kutiji tog spectruma i comodore 64 pa vidim ima u oba kaseta pa da vidim kako to funkcionira...ak mi neko nevjeruje da sam to čudo našo nek me adda na skype i vidit če preko kamere

mato.lukic95 eto vam skype.

17 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Zna li netko kako se pali Sinclair 128K ZX Spectrum +2? Našo sad u jednoj kutiji tog spectruma i comodore 64 pa vidim ima u oba kaseta pa da vidim kako to funkcionira...ak mi neko nevjeruje da sam to čudo našo nek me adda na skype i vidit če preko kamere

Ček, zašto ti imaš multi acc?

ACC 1

ACC 2

17 godina
AlienWare1 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Ček, zašto ti imaš multi acc?

ACC 1

ACC 2

Bio je i treći do nekida. Coca Cola :).

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Hoče neko pomoč? Dajte kako se pali to sralo?

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Ova tema se pretvorila u čisti chat...imate PM.

Radio, ne radio, svira radio!
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Cekam 100 stranicu kao Novu godinu, jos samo 4-5 postova...

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Pridružujem ti se u iščekivanju Smijeh

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Dajte slike vise! Vidim baloncic i razmisljam "sad ce neke slike lijepe" kad ono sam spam.Neodlučan

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
15 godina
neaktivan

I ja! :D

16 godina
neaktivan
Looka kaže...

Pridružujem ti se u iščekivanju Smijeh

evo i ja isto jedva cekam 

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Još nam malo fali... 

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 21:20 (Looka).
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

100

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice