Evo te grafe...nego zanima me kada je AERO uključen onda nekakve kockice pušta na ekran,a kada je AERO iskljućen onda sve kako treba radi,zašto? HVALA! Gigabyte radi te probleme,ona je pasivna samo sam zakačio intelov vent gore.Oprostite što je WinFastova tako prašnjava...nije mi se dalo ju čistit.I čudno mi je zašto nepaše taj od gigabyte cooler na moju grafu? čip na mojoj grafi je na 1 strani a na gigabyte na 2 strani...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da pitam koja je najjeftinija ploča za SLI,hoču uparit te 2 nVidie u sli pa me zanima neka polovna ploča u zamjenu za Gigabyte P965-S3 rev 3.3 i nadoplatu max 250-300kn.HVALA!
Da pitam koja je najjeftinija ploča za SLI,hoču uparit te 2 nVidie u sli pa me zanima neka polovna ploča u zamjenu za Gigabyte P965-S3 rev 3.3 i nadoplatu max 250-300kn.HVALA!
Ne isplati ti se to raditi, time još više što ćeš kupiti novi komp(Tvoj "Moj PC")
Ne isplati ti se to raditi, time još više što ćeš kupiti novi komp(Tvoj "Moj PC")
I ja kupujem Ferrari sutra..-.-
Ma mislio sam isprobat da vidim kak to ide....samo me zanima ploča taka koja prihvača i niš drugo...to za drugi novi komp to nije bitno šta se uzima,meni je bitno da ja uzmem još ploču sa SLI certifikatom.
I ja kupujem Ferrari sutra..-.-
Zar nisi shvatio sarkazam u mom postu
Daj Mato,kad ti namjeravaš kupiti taj PC?
Moje slike uskoro...
Evo te grafe...nego zanima me kada je AERO uključen onda nekakve kockice pušta na ekran,a kada je AERO iskljućen onda sve kako treba radi,zašto? HVALA! Gigabyte radi te probleme,ona je pasivna samo sam zakačio intelov vent gore.Oprostite što je WinFastova tako prašnjava...nije mi se dalo ju čistit.I čudno mi je zašto nepaše taj od gigabyte cooler na moju grafu? čip na mojoj grafi je na 1 strani a na gigabyte na 2 strani...
To stari na deku, valjda rade još.
Ovo je Harry, malo socijalno kućište, i nemam "moderno" napajanje, pa žice dosta strše
ko je harry?
To stari na deku, valjda rade još.
Ma nije im ništa moglo biti jer obe grafe imaju 4 izbočena šarafa tako da su samo šarafi dodirivali deku a one su bile u zraku...zato sam stavio na deku....nije im ništa...kasnije kad baterije napunim stavim slike kako izgleda to u kučištu.
pa moj komp
Pishe na kuchishtu harry :)
evo ja radio mali cable managment al mislim da je uredu ovo s obzirom da je kuciste 25 kuna xD
i očistio sam btw...
evo ja radio mali cable managment al mislim da je uredu ovo s obzirom da je kuciste 25 kuna xD
i očistio sam btw...
Što je ono od Sonyja na trećoj slici?
Discman?
Što je ono od Sonyja na trećoj slici?
lol pa futrola od fotoaparata xD
Zna li netko kako se pali Sinclair 128K ZX Spectrum +2? Našo sad u jednoj kutiji tog spectruma i comodore 64 pa vidim ima u oba kaseta pa da vidim kako to funkcionira...ak mi neko nevjeruje da sam to čudo našo nek me adda na skype i vidit če preko kamere
mato.lukic95 eto vam skype.
Zna li netko kako se pali Sinclair 128K ZX Spectrum +2? Našo sad u jednoj kutiji tog spectruma i comodore 64 pa vidim ima u oba kaseta pa da vidim kako to funkcionira...ak mi neko nevjeruje da sam to čudo našo nek me adda na skype i vidit če preko kamere
Ček, zašto ti imaš multi acc?
Ček, zašto ti imaš multi acc?
Bio je i treći do nekida. Coca Cola :).
Hoče neko pomoč? Dajte kako se pali to sralo?
Ova tema se pretvorila u čisti chat...imate PM.
Cekam 100 stranicu kao Novu godinu, jos samo 4-5 postova...
Pridružujem ti se u iščekivanju
Dajte slike vise! Vidim baloncic i razmisljam "sad ce neke slike lijepe" kad ono sam spam.
I ja! :D
Pridružujem ti se u iščekivanju
evo i ja isto jedva cekam
Još nam malo fali...
100