Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.130
|
čitano: 4.268.692
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
RE: Slike vašeg Hardvera
win32 kaže...
ZVONJOLA kaže...

Mali update(novo kučište)!

http://www.techpowerup.com/gallery/2645.html

To je bas tvoje kuciste i sve ono u njemu slozeno? Hmmmm..... Neodlučan

a zašto nebi bilo njegovo... lipo piše malo ispod slike s lijeve strane

Owner: zvonjola

Smijeh

U proljetnu je noc otisao covjek svirajuci frulu...
15 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Ovo je bilo moje prvo računalo, sad je staro otprilike 5 godina, na njemu sam igrao cod , cod2 ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 18:01 (vip_tip).
16 godina
neaktivan
vip_tip kaže...

Ovo je bilo moje prvo računalo, sad je staro otprilike 5 godina, na njemu sam igrao cod , cod2 ...

Takvo kuciste imam u garazi, glupo je dok zapisti kada palis komp !

Apple iPhone 3GS 16GB
15 godina
protjeran
lg-viewty kaže...
vip_tip kaže...

Takvo kuciste imam u garazi, glupo je dok zapisti kada palis komp !

Uključuje senzor za LCD.Belji se

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
17 godina
neaktivan
Regular John 19 kaže...
ZVONJOLA kaže...

Dva komada Happy colour crni mat sprej(21,50 kn)!S napajanjem nema problema jer dolje ima odstojnike debljine prsta,pa ima zraka.S desne strane su kablovi samo nagurani u onu rupu za kablove!

I ja sam stalno razmišljao kako da stavim napajanje trenutno je vent prema gore,ali sad je teže sredit kablove.Mislim da ću napravit kao ti.I još ne vidim gdje si provukao EPS kabel za proc.On je najproblematičniji.

8-pin eps ide ispod matične jer nema nigdje mjesta za izrezat rupu za njega!

Gigabyte ex58-ud3r,core i7 920@3.5, 3gb g.skill ddr3@ 1750,xfx gtx 260 xxx,wd 640 gb,corsair 650w,prolimatech megahalems ,cm 590 case
17 godina
neaktivan
win32 kaže...
ZVONJOLA kaže...

Mali update(novo kučište)!

http://www.techpowerup.com/gallery/2645.html

To je bas tvoje kuciste i sve ono u njemu slozeno? Hmmmm..... Neodlučan

Što ti je tu nevjerovatno!Oduvijek sam na tom forumu/stranici i jednostavnije mi je bilo stavit link,nego uploadat slike ovdije!Cijeli komp je ustvari mamin jer moja kartica nije prošla pri kupnji,pa dok ga ne otplatim!hehe!

Gigabyte ex58-ud3r,core i7 920@3.5, 3gb g.skill ddr3@ 1750,xfx gtx 260 xxx,wd 640 gb,corsair 650w,prolimatech megahalems ,cm 590 case
16 godina
ZVONJOLA kaže...
Regular John 19 kaže...
ZVONJOLA kaže...

Dva komada Happy colour crni mat sprej(21,50 kn)!S napajanjem nema problema jer dolje ima odstojnike debljine prsta,pa ima zraka.S desne strane su kablovi samo nagurani u onu rupu za kablove!

I ja sam stalno razmišljao kako da stavim napajanje trenutno je vent prema gore,ali sad je teže sredit kablove.Mislim da ću napravit kao ti.I još ne vidim gdje si provukao EPS kabel za proc.On je najproblematičniji.

8-pin eps ide ispod matične jer nema nigdje mjesta za izrezat rupu za njega!

Ja sam ga danas progurao između matične i grafičke na jednu malu rupicu pri kraju grafe,kod PCI-E utora.

kroz tu mi ide kabel kroz tu mi ide kabel
15 godina
MacTheBig kaže...

a zašto nebi bilo njegovo... lipo piše malo ispod slike s lijeve strane

Owner: zvonjola

Smijeh

Cekam da kolega odgovori. Namigiva

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
ZVONJOLA kaže...

Što ti je tu nevjerovatno!Oduvijek sam na tom forumu/stranici i jednostavnije mi je bilo stavit link,nego uploadat slike ovdije!Cijeli komp je ustvari mamin jer moja kartica nije prošla pri kupnji,pa dok ga ne otplatim!hehe!

Nista nije "nevjerojatno", vec samo pitam dali je to tvoj komp. Inace 5 + za poslozeno kablovinje. 

Mala preporuka: nabaviti crne s-ata kablove

Uff..."otplacivanje"....hehehe....davno sam prosao te "faze". Sada iskljucivo gotovina! Namigiva

No bogme su i meni moji dosta puta kada sam bio mladi svakako kupovali kompove i djelove, a jednom sam isto tako mamu zicao za karticu i to otplacivao.....prije cca 10-ak god. Smijeh

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo jedan laptop.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 19:54 (I.Kk).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Oj! Daj mi reci di je Centurion 590? Moram te malo silovati pitanjima o njemu... Namigiva

Puno stvari u životu nije sigurno, ali tvrda stolica uvijek je sranje.
17 godina
neaktivan
The Man kaže...

Oj! Daj mi reci di je Centurion 590? Moram te malo silovati pitanjima o njemu... Namigiva

Ako mene pitaš,CM 590 je prodan u Zadar ako se ne varam!

15 godina
protjeran
win32 kaže...
ZVONJOLA kaže...

Mala preporuka: nabaviti crne s-ata kablove

Crni S-ATA kablovi bi pasali ko budali šamar! Namigiva

16 godina
neaktivan
ZVONJOLA kaže...
The Man kaže...

Ako mene pitaš,CM 590 je prodan u Zadar ako se ne varam!

PlačPlačPlač

Imam gomilu pitanja zato što planiram taj kejs modati i od njega napraviti naj kejs ikad. Osmijeh

Sada mi se ne da pisati pitanja, ali bilo bi jako lijepo da mi pomogneš oko Centurion #1 projekta svojim savjetima... Namigiva

Jesi često tu na forumu? Ako ne, onda mi daj mail da te mogu tamo ispitivati. Nevinašce

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Nije baš hardveraj..ali..skoro..=)

Powerball Powerball
Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

pitanje...cemu to sluzi?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

aha to moj frend ima sto duze vrtis to ti on vise nabija kile sto brze vrtis to vise se osvjetljuje i radis okretaje.. dobijes neku spagicu i onda stavis u tu rupu povuces brzo i vrtis...

to je inace powerball jel?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
šiloman kaže...
DamageHigh kaže...

pitanje...cemu to sluzi?

Vježbanje mišića ruku (i prsnih). Izgleda smiješno, ali puuno bolji učinak od utega..fantastična stvarčica..

Mog starog boli ruka nakon 2 min..=)

I Am Alive kaže...
DamageHigh kaže...

aha to moj frend ima sto duze vrtis to ti on vise nabija kile sto brze vrtis to vise se osvjetljuje i radis okretaje.. dobijes neku spagicu i onda stavis u tu rupu povuces brzo i vrtis...

Uz "malo" vježbe, da se to i palcem izvest, ali da..imaš špagicu..

Da, to je powerball..:)

EDIT: Nutra je žiroskop, koji sam ja uspio zavrtit (moj rekord) na 10 100 rpm. Svjetski rekord je 15 i nešto tisuća.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 21:58 (DamageHigh).
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
šiloman kaže...
DamageHigh kaže...

pitanje...cemu to sluzi?

Vježbanje mišića ruku (i prsnih). Izgleda smiješno, ali puuno bolji učinak od utega..fantastična stvarčica..

Mog starog boli ruka nakon 2 min..=)

I Am Alive kaže...
DamageHigh kaže...

napisi malo di se to moze nabavit .... cijena

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
15 godina
protjeran
šiloman kaže...

Ima ovdje ali ne isplati se,EBAY je zakon!

http://www.magazinrs.hr/artikl.asp?item=powerball-nsd-neon-pro-blue-rpm-counter&code=010015&cat=misevipodlogepowerball

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

kave to veze ima sa slikama hardvera ??

15 godina
protjeran
patch123 kaže...

kave to veze ima sa slikama hardvera ??

Nema veze sa njim.

17 godina
DamageHigh kaže...

EDIT: Nutra je žiroskop, koji sam ja uspio zavrtit (moj rekord) na 10 100 rpm. Svjetski rekord je 15 i nešto tisuća.

Vise od 15 tisuca je svjetski rekord..

Moj rekord je 12 100... Imao sam srebrnu verziju powerballa, ali se nesto shebalo i sad nikako vise od 3500 da ga zavrtim.... :/

Treba nabavit teze verzije, mislim da je 750 ili 850 grama najtezi...

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx
16 godina
šiloman kaže...

Nisam siguran je li dostupan, ali ima OVDJE (ja sam ga davno kupio). Ovaj s plavim ledicama i brojačem košta 300 kn.

@Batista

Lol, tolko ga ja sa onom špagicom zavrtim..=) I meni se rasklimao (pao je napod dok se vrtio), ali još se da zavrtiti do 12 iljada (ko može)..samo lupka sada..

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Da malo ugušim spam... Osmijeh

17 godina
neaktivan
RoTT kaže...
šiloman kaže...

Ima ovdje ali ne isplati se,EBAY je zakon!

a jel igdje vidis smisao "isplati" se... i kao sto to samo ime kaze, sta se to isplati a da kupis?

komp od 6.000 kuna za igrice se isplati?

kad budes imao grceve u prstima od 15 sati tipkanja dnevno, i bolove u laktu, onda ti preporucam da si kupis powerball jer ce ti se isplatit...

potpis :D
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo stigla mi 8600GT Gigabyte kasnije slike bubnem...a sad ju idem isprobat da vidim kaka je.

Što je 18cm i svaku zenu cini sretnom..novcanica od 500€
15 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...

a jel igdje vidis smisao "isplati" se... i kao sto to samo ime kaze, sta se to isplati a da kupis?

komp od 6.000 kuna za igrice se isplati?

kad budes imao grceve u prstima od 15 sati tipkanja dnevno, i bolove u laktu, onda ti preporucam da si kupis powerball jer ce ti se isplatit...

Ja sam imao Powerball do nedugo i nije mi nesto,a kazem da se ne isplati kupovat kod nas za 300kn kad na E-bayu dode 100...

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Inače moćna stvarčica za razgibavanje zgloba, ali ipak nam je nešto što služi, recimo, istoj svrsi i priroda dala NevinašceCool

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
15 godina
protjeran
Oly_E3 kaže...
DamageHigh kaže...

Inače moćna stvarčica za razgibavanje zgloba, ali ipak nam je nešto što služi, recimo, istoj svrsi i priroda dala NevinašceCool

if you're a male... if not, then use powerball (or get a male).

http://www.anvari.org/fun/Gender/

Cool

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice