To je bas tvoje kuciste i sve ono u njemu slozeno? Hmmmm.....
a zašto nebi bilo njegovo... lipo piše malo ispod slike s lijeve strane
Owner: zvonjola
Ovo je bilo moje prvo računalo, sad je staro otprilike 5 godina, na njemu sam igrao cod , cod2 ...
Takvo kuciste imam u garazi, glupo je dok zapisti kada palis komp !
Ovo je bilo moje prvo računalo, sad je staro otprilike 5 godina, na njemu sam igrao cod , cod2 ...
Takvo kuciste imam u garazi, glupo je dok zapisti kada palis komp !
Uključuje senzor za LCD.
Dva komada Happy colour crni mat sprej(21,50 kn)!S napajanjem nema problema jer dolje ima odstojnike debljine prsta,pa ima zraka.S desne strane su kablovi samo nagurani u onu rupu za kablove!
I ja sam stalno razmišljao kako da stavim napajanje trenutno je vent prema gore,ali sad je teže sredit kablove.Mislim da ću napravit kao ti.I još ne vidim gdje si provukao EPS kabel za proc.On je najproblematičniji.
8-pin eps ide ispod matične jer nema nigdje mjesta za izrezat rupu za njega!
Što ti je tu nevjerovatno!Oduvijek sam na tom forumu/stranici i jednostavnije mi je bilo stavit link,nego uploadat slike ovdije!Cijeli komp je ustvari mamin jer moja kartica nije prošla pri kupnji,pa dok ga ne otplatim!hehe!
Dva komada Happy colour crni mat sprej(21,50 kn)!S napajanjem nema problema jer dolje ima odstojnike debljine prsta,pa ima zraka.S desne strane su kablovi samo nagurani u onu rupu za kablove!
I ja sam stalno razmišljao kako da stavim napajanje trenutno je vent prema gore,ali sad je teže sredit kablove.Mislim da ću napravit kao ti.I još ne vidim gdje si provukao EPS kabel za proc.On je najproblematičniji.
8-pin eps ide ispod matične jer nema nigdje mjesta za izrezat rupu za njega!
Ja sam ga danas progurao između matične i grafičke na jednu malu rupicu pri kraju grafe,kod PCI-E utora.
Cekam da kolega odgovori.
Što ti je tu nevjerovatno!Oduvijek sam na tom forumu/stranici i jednostavnije mi je bilo stavit link,nego uploadat slike ovdije!Cijeli komp je ustvari mamin jer moja kartica nije prošla pri kupnji,pa dok ga ne otplatim!hehe!
Nista nije "nevjerojatno", vec samo pitam dali je to tvoj komp. Inace 5 + za poslozeno kablovinje.
Mala preporuka: nabaviti crne s-ata kablove
Uff..."otplacivanje"....hehehe....davno sam prosao te "faze". Sada iskljucivo gotovina!
No bogme su i meni moji dosta puta kada sam bio mladi svakako kupovali kompove i djelove, a jednom sam isto tako mamu zicao za karticu i to otplacivao.....prije cca 10-ak god.
Oj! Daj mi reci di je Centurion 590? Moram te malo silovati pitanjima o njemu...
Oj! Daj mi reci di je Centurion 590? Moram te malo silovati pitanjima o njemu...
Ako mene pitaš,CM 590 je prodan u Zadar ako se ne varam!
Mala preporuka: nabaviti crne s-ata kablove
Crni S-ATA kablovi bi pasali ko budali šamar!
Ako mene pitaš,CM 590 je prodan u Zadar ako se ne varam!
Imam gomilu pitanja zato što planiram taj kejs modati i od njega napraviti naj kejs ikad.
Sada mi se ne da pisati pitanja, ali bilo bi jako lijepo da mi pomogneš oko Centurion #1 projekta svojim savjetima...
Jesi često tu na forumu? Ako ne, onda mi daj mail da te mogu tamo ispitivati.
Nije baš hardveraj..ali..skoro..=)
pitanje...cemu to sluzi?
aha to moj frend ima sto duze vrtis to ti on vise nabija kile sto brze vrtis to vise se osvjetljuje i radis okretaje.. dobijes neku spagicu i onda stavis u tu rupu povuces brzo i vrtis...
to je inace powerball jel?
pitanje...cemu to sluzi?
Vježbanje mišića ruku (i prsnih). Izgleda smiješno, ali puuno bolji učinak od utega..fantastična stvarčica..
Mog starog boli ruka nakon 2 min..=)
aha to moj frend ima sto duze vrtis to ti on vise nabija kile sto brze vrtis to vise se osvjetljuje i radis okretaje.. dobijes neku spagicu i onda stavis u tu rupu povuces brzo i vrtis...
Uz "malo" vježbe, da se to i palcem izvest, ali da..imaš špagicu..
Da, to je powerball..:)
EDIT: Nutra je žiroskop, koji sam ja uspio zavrtit (moj rekord) na 10 100 rpm. Svjetski rekord je 15 i nešto tisuća.
pitanje...cemu to sluzi?
Vježbanje mišića ruku (i prsnih). Izgleda smiješno, ali puuno bolji učinak od utega..fantastična stvarčica..
Mog starog boli ruka nakon 2 min..=)
napisi malo di se to moze nabavit .... cijena
Ima ovdje ali ne isplati se,EBAY je zakon!
kave to veze ima sa slikama hardvera ??
kave to veze ima sa slikama hardvera ??
Nema veze sa njim.
EDIT: Nutra je žiroskop, koji sam ja uspio zavrtit (moj rekord) na 10 100 rpm. Svjetski rekord je 15 i nešto tisuća.
Vise od 15 tisuca je svjetski rekord..
Moj rekord je 12 100... Imao sam srebrnu verziju powerballa, ali se nesto shebalo i sad nikako vise od 3500 da ga zavrtim.... :/
Treba nabavit teze verzije, mislim da je 750 ili 850 grama najtezi...
Nisam siguran je li dostupan, ali ima OVDJE (ja sam ga davno kupio). Ovaj s plavim ledicama i brojačem košta 300 kn.
@Batista
Lol, tolko ga ja sa onom špagicom zavrtim..=) I meni se rasklimao (pao je napod dok se vrtio), ali još se da zavrtiti do 12 iljada (ko može)..samo lupka sada..
Ima ovdje ali ne isplati se,EBAY je zakon!
a jel igdje vidis smisao "isplati" se... i kao sto to samo ime kaze, sta se to isplati a da kupis?
komp od 6.000 kuna za igrice se isplati?
kad budes imao grceve u prstima od 15 sati tipkanja dnevno, i bolove u laktu, onda ti preporucam da si kupis powerball jer ce ti se isplatit...
Evo stigla mi 8600GT Gigabyte kasnije slike bubnem...a sad ju idem isprobat da vidim kaka je.
a jel igdje vidis smisao "isplati" se... i kao sto to samo ime kaze, sta se to isplati a da kupis?
komp od 6.000 kuna za igrice se isplati?
kad budes imao grceve u prstima od 15 sati tipkanja dnevno, i bolove u laktu, onda ti preporucam da si kupis powerball jer ce ti se isplatit...
Ja sam imao Powerball do nedugo i nije mi nesto,a kazem da se ne isplati kupovat kod nas za 300kn kad na E-bayu dode 100...
Inače moćna stvarčica za razgibavanje zgloba, ali ipak nam je nešto što služi, recimo, istoj svrsi i priroda dala
Inače moćna stvarčica za razgibavanje zgloba, ali ipak nam je nešto što služi, recimo, istoj svrsi i priroda dala
if you're a male... if not, then use powerball (or get a male).
http://www.anvari.org/fun/Gender/