Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.131
|
čitano: 4.270.021
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

aha i ovo zeljezo mi je otislo u k,,,,,, cim ga dignem uspravno odvoji se mora mi biti vodoravno cilo vrime ali za prvi pokusaj mislim da je dobro ispalo :)

MBO: Asus M2V green CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz RAM: 2.50Gb DDR2 667MHz HDD: WD 2500JS 250GB CD/DVD: DWD RW pioneer VGA: Radeon X1300/X1550 Series 512 MB KUĆIŠTE: neptun 810 400W
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 15:04 (zadnja-kocnica).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo sredio sam kablove...

Puno stvari u životu nije sigurno, ali tvrda stolica uvijek je sranje.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 21:44 (The Man).
16 godina
protjeran
RE: Slike vašeg Hardvera
The Man kaže...

Evo sredio sam kablove...

*ebeno si ih slozio sad se uopce ne vide

Protected like their lamingtons from sun and blowing sand Our captioneer then swaps to prose as if from sea to land
16 godina
neaktivan
zadnja-kocnica kaže...

krntija svih krntija :)

Pentium(R) 4 CPU 1,50 GHz

512MB RAM-a

Windows xp Professional Service Pack 3

HDD 40giga

zvucna integrirana

mrezan  integrirana

graficka integrirana

ASUS DVD +przilica 

Pa daj skini drugu bocnu stranicu i pobacaj te kabele iza..Namigiva

Ovako Ovako
http://www.speedtest.net/result/785760360.png
15 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...
zadnja-kocnica kaže...

krntija svih krntija :)

Pentium(R) 4 CPU 1,50 GHz

512MB RAM-a

Windows xp Professional Service Pack 3

HDD 40giga

zvucna integrirana

mrezan  integrirana

graficka integrirana

ASUS DVD +przilica 

Pa daj skini drugu bocnu stranicu i pobacaj te kabele iza..Namigiva

a pa ne mogu jer mi druga mora biti zatvorena zato sto lezi na njoj a mora lezati jer mi na procesoru onaj hladnjak nije dobro pricvrscen

jer kad dignem taj hladnjak se odmakne od procesora pa ga dovoljno ne hladi pa se gasi. A nigdje nisam naso ovakvi hladnjaka da mi pase na ovu maticnu jbg

MBO: Asus M2V green CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz RAM: 2.50Gb DDR2 667MHz HDD: WD 2500JS 250GB CD/DVD: DWD RW pioneer VGA: Radeon X1300/X1550 Series 512 MB KUĆIŠTE: neptun 810 400W
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Kako sam i obećao, stavljam slike svoga novog računala (konfiguracija pod Moj PC). To je jedio kućište koje ima mjesta za HD5970 i još ostane 10cm slobodno. ;) :)

Za one koji nisu vidjeli, ovako sam modao kućište. Za one koji nisu vidjeli, ovako sam modao kućište.
Ovako je ono prije izgledalo. Ovako je ono prije izgledalo.
Sprijeda nakon moda. Sprijeda nakon moda.
Izvana nakon moda. Moja mini nuklearna tvornica :) Izvana nakon moda. Moja mini nuklearna tvornica :)
Neraspakirano. Neraspakirano.
Unutrašnjost. Unutrašnjost.
Grafička kartica. Grafička kartica.
Disk. Disk.
MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Kako sam i obećao, stavljam slike svoga novog računala (konfiguracija pod Moj PC). To je jedio kućište koje ima mjesta za HD5970 i još ostane 10cm slobodno. ;) :)

Dobra radioaktivna konfa:)

World championships: 7, GP started: 255, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,391
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

ovakve unutrasnjosti se nebi sramila ni neka puno skuplja kucista :P

predobro...svaka cast...samo da ima za provodit kablove al sta sada...nemoze sve

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Nikad, ama baš nikad! ne bi rekao da bi ovo kućište tako lijepo moglo ispast.. Svaka čast!

PSN: filip99
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Hvala, hvala svima! :) Drago mi je da vam se sviđa.

17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Nuke Osmijeh

Nemaš unutarnjih ventilatora ?

Peace and Love _ Frankenstein Build
16 godina
Verbatim kaže...
4ucker kaže...

Nuke Osmijeh

Ne, dva sam ventilatora izvadio zato što su jako bučni, ali i ovako su mi temperature i više no dobre :)

17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Savjet:

Oslobodi prvo mjesto za DVD pržilicu, znači prvu pržu stavi na u treću ladicu.

Sve kablove koje ne koristiš poveži vezicom u što manji snop.

Taj snop utakni u rupu u tu prvu ladicu.

Inače vanjski izgled mi je odličan, stvarno lijep modding inače dosadnog i bezličnog kučišta.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Verbatim kaže...
4ucker kaže...

Nuke Osmijeh

Ne, dva sam ventilatora izvadio zato što su jako bučni, ali i ovako su mi temperature i više no dobre :)

Šta ne možeš montirati neke aftermarket ventove?

PSN: filip99
17 godina
4ucker kaže...

Svaka čast, dobro urađeno. Petica za trud.

Edit: Wyks me pretekao.

Radio, ne radio, svira radio!
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 21:28 (boxer).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Hvala, hvala, hmm, wyks, boxer, usvojiti ću vaše savjete, večeras neću moći, nemam vremena, no sutra svakako pa ću opet staviti slike.

@Alienware1 mogu, no ovdje u BiH svi su hladnjaci skuplji za 40% sigurno, te ću čekati da mi bratić opet ode u Osijek te kupi dva, vjerovatno Scythe, te ću morati Mugena kupiti, pri otključanim 4 jezgre se procesor grije te se u igrama nakon sat igranja crasha.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 21:33 (4ucker).
16 godina
neaktivan

još nas ima sa crt monitorima, jjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

17 godina
Pulja kaže...

Pa naravno. Kad vecina TN LCD-ova je drek prema njima po kvaliteti slike....

17 godina
neaktivan
Pulja kaže...

Da,nazalost. :(

There is no spoon.
16 godina
4ucker kaže...

Hvala, hvala, hmm, wyks, boxer, usvojiti ću vaše savjete, večeras neću moći, nemam vremena, no sutra svakako pa ću opet staviti slike.

@Alienware1 mogu, no ovdje u BiH svi su hladnjaci skuplji za 40% sigurno, te ću čekati da mi bratić opet ode u Osijek te kupi dva, vjerovatno Scythe, te ću morati Mugena kupiti, pri otključanim 4 jezgre se procesor grije te se u igrama nakon sat igranja crasha.

stvarno svaka cast majstore

i ja sam poceo planirat neki mod za stranicu na svom sadasnjem kucistu,nista pretjerano jer se nadam uzet novo kuciste,ali bumo vidli 

16 godina
neaktivan

Neće mi stavit slike mamicu mu! Viče

Puno stvari u životu nije sigurno, ali tvrda stolica uvijek je sranje.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 23:29 (The Man).
16 godina
odjavljen
The Man kaže...

Ideš na dodaj slike uz poruku, zatim dodaj i kad ti se slika pojavi, klikneš na nju i klikneš na spremi promjene,zatim pošalji. Radi 100%. I meni je trebalo vremena da to skužim.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

unutrašnjost je predobra,jako mi se sviđa

ali pohvale i meni jer sam ti dao ideju za taj radioaktivni znak Smijeh

16 godina
patch123 kaže...
4ucker kaže...

unutrašnjost je predobra,jako mi se sviđa

ali pohvale i meni jer sam ti dao ideju za taj radioaktivni znak Smijeh

Svakako, da ti nisi izmislio logo, moja nuklearna tvornica ne bi postojala (bankrotŠutim).

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Da moja krtijica bude potpuna stigla je i nova stara graficaka NVIDIA Geforce 6200 128MBytes

ovakva samo bez ovoga hladnjaka :) ovakva samo bez ovoga hladnjaka :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 12:43 (zadnja-kocnica).
17 godina
The Man kaže...

kakas, isti si ko mali Mato... :PP :D

16 godina
protjeran
zadnja-kocnica kaže...

Da moja krtijica bude potpuna stigla je i nova stara graficaka NVIDIA Geforce 6200 128MBytes

oho ja imam slicnu 6600 sa istim hladnjakom klockam ju za 100mhz (sa 300 na 400)  i da vidis mw2 ide od 60-100fpsa 

odlicna grafa stalno me iznenadi 

Neki su glupi i bez Facebooka.........by Šef
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

bas sto sam trazio jer sam znao da je ok, kaze mi ovaj jedan lik u servisu od kojeg sam je kupio za 20km  kad je tek izasla bila je 150KM a sada za te pare kad kupijes dobijes dosta slabiju graficku nego sto je ta :) 

Morao bi pod ovu nekako uvuci ventilator al da stoji bas na njoj a nekako mi je nezgodno nema drzaca ni nisssssss

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 12:53 (zadnja-kocnica).
15 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
zadnja-kocnica kaže...

oho ja imam slicnu 6600 sa istim hladnjakom klockam ju za 100mhz (sa 300 na 400)  i da vidis mw2 ide od 60-100fpsa 

odlicna grafa stalno me iznenadi 

Eh, moja prva 6600 je bila Asus N6600GT GS...dok su druge 6600GT GS kostale cca 1700 kn, ova je bila skoro 2200 kn samo radi malo povecanih taktova + imala je najbrzu memoriju! Bas ta memorija je bila razlog reklamiranja kartice posto je bacala artefekate na veliko tj. otisla je ta ultrahvaljena memorija! U zamjenu uzeo Gainward 6600GT GS i jos uzeo nekoh sitnog hardveraja za cca 500 kn.

Ista ta Gainwardica jos uvijek kod frenda radi sasvim ok, bez greske. Te 6600 su bile odlicne kartice za ne tako puno love!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo i slika prema wyksovom i boxerovom savjetu što se tiče cable managementa.

Prije Prije
Poslije, Poslije,
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice