Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.132
|
čitano: 4.277.890
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
17 godina
RE: Slike vašeg Hardvera
Fake_Alert kaže...
Branimir2412 kaže...

Joj kako odmah napadate.

Pa nebi mu rekao da to napravi da nisam kod sebe isto to napravio.

Ugl, to gore je najobičniji limić koji se jako lako skine, po meni je on stavljen samo radi ukrasa, a zapravo smeta jer zadržava toplinu na tom pasivnom hladnjaku od čipseta.

Evo slika kao dokaz.(mutne su jer je slikano s mobitelom koji ima lošu kameru)

Na drugoj slici možete vidjeti da je samo priljepljen i kako se lako može skinuti tako se lako može i vratiti natrag u slučaju garancije.

Gle neznam.Al meni je ovak puno ljepse.To je ko da sa mustanga haubu skines i kao "ode temp dole"..Vak i onak imam 6 ventova pa me bas boli kitač.Namigiva

Uf, sada ću otići u off topic. Ugl. to je bio samo moj prijedlog, a sada je na njemu da odluči hoće li ga prihvatiti ili ne. Stvar osobnog ukusa.

Evo slikice da nebude totalni off topic. (znam ima malo prašine, ali razlog tome je što nisam čistio već dva mjeseca. Uhavtim se uskoro posla)

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

doslo postom

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 14:05 (šiloman).
16 godina
neaktivan
Ohoho! Iskrene isprike druže drug. Ovo čak izgleda seksnije i mnogo više cool. Brijem da i limići s moje GA-MA790X-UD4 za vikend idu dolje. Jel ih problem skinuti i kako da ih vratim ako zatreba?
Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
17 godina

Skineš ga prstima, jednom rukom držiš pasivni hladnjak, a drugom skidaš taj limić. Kada ga hočeš vratiti jednostavno ga priljepiš. Taj limić na sebi ima ljepljivu bijelu termalnu traku.

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
16 godina
protjeran
šiloman kaže...

doslo postom

Koje mi šalješ od tih druže? Jel one plave?

Sve o meni http://cid-e38a3f0ad7dfcd8c.profile.live.com/?sa=939267678
16 godina
Branimir2412 kaže...
Fake_Alert kaže...
Branimir2412 kaže...

Joj kako odmah napadate.

Pa nebi mu rekao da to napravi da nisam kod sebe isto to napravio.

Ugl, to gore je najobičniji limić koji se jako lako skine, po meni je on stavljen samo radi ukrasa, a zapravo smeta jer zadržava toplinu na tom pasivnom hladnjaku od čipseta.

Evo slika kao dokaz.(mutne su jer je slikano s mobitelom koji ima lošu kameru)

Na drugoj slici možete vidjeti da je samo priljepljen i kako se lako može skinuti tako se lako može i vratiti natrag u slučaju garancije.

Gle neznam.Al meni je ovak puno ljepse.To je ko da sa mustanga haubu skines i kao "ode temp dole"..Vak i onak imam 6 ventova pa me bas boli kitač.Namigiva

Uf, sada ću otići u off topic. Ugl. to je bio samo moj prijedlog, a sada je na njemu da odluči hoće li ga prihvatiti ili ne. Stvar osobnog ukusa.

Evo slikice da nebude totalni off topic. (znam ima malo prašine, ali razlog tome je što nisam čistio već dva mjeseca. Uhavtim se uskoro posla)

:o Os rec da je to ispod onog sugavog lima? Brutalno! Isprike! BTW jel to mogu i na Gigabyte Ma 770 UD3 maknut,oce tak bit?

PS jel to AC 64 pro pa si stavio na njega drugi vent?

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
neaktivan
Branimir2412 kaže...

Skineš ga prstima, jednom rukom držiš pasivni hladnjak, a drugom skidaš taj limić. Kada ga hočeš vratiti jednostavno ga priljepiš. Taj limić na sebi ima ljepljivu bijelu termalnu traku.

I ja sam istu stvar napravio sa ICH10R(southbridge) na Asus P5Q-E ploči..i temp su stvarno niže, 4-5C.

A u slučaju garancije je lako vratiti..samo zagrijem taj limić jer je na njemu ljepilo(da se smekša) i vratim.

Ili samo zalijepiš nekim superljepilom, al će oni u servisu gledat heatsink.

Sa northbridge-om nisam trebao to raditi jer je i ovako hladan, jer AC Freezer 7 Pro usisava topli zrak sa njega.

sa limićem sa limićem
bez njega bez njega
P45 heatsink P45 heatsink
cooled sa AC Freezer 7 Pro ventom. cooled sa AC Freezer 7 Pro ventom.
Other bands play, Rammstein burns.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 15:44 (Penryn).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera
Pa zar nemaš i ti isti takav heatsink kao i on? Ako da, onda ne vidim razlog zašto to ne bi bilo moguće i kod tebe.
Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
16 godina
neaktivan

Hehe i ja sam maknuo tu EPU naljepnicu Cool

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Sapphire 4870 @ 800/950 + Gainward 4870 @ 775/1000 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
16 godina
Penryn kaže...
Branimir2412 kaže...

I ja sam istu stvar napravio sa ICH10R(southbridge) na Asus P5Q-E ploči..i temp su stvarno niže, 4-5C.

A u slučaju garancije je lako vratiti..samo zagrijem taj limić jer je na njemu ljepilo(da se smekša) i vratim.

Ili samo zalijepiš nekim superljepilom, al će oni u servisu gledat heatsink.

Sa northbridge-om nisam trebao to raditi jer je i ovako hladan, jer AC Freezer 7 Pro usisava topli zrak sa njega.

Krivo ti stoji hladnjak.Osim ak ti nezelis da ti tak stoji jer ti onda zrak ispuhava gore a nema odkud upuhivat topal zrak..Vidi kod mene.

Slika1

Slika2

Slika3

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
šiloman kaže...

doslo postom

Lijepa memorija, imam isti taj komplet samo je DDR2 1066 Mhz.

Radio, ne radio, svira radio!
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Krivo ti stoji hladnjak.Osim ak ti nezelis da ti tak stoji jer ti onda zrak ispuhava gore a nema odkud upuhivat topal zrak..Vidi kod mene.

Slika1

Slika2

Slika3

Krivo? Pls poštedi me.

Namjerno sam stavio tako da vuče topli zrak sa northbridgea preko Freezer-a koji ga gura do

napajanja i napajanje baca vani.

I još ima jedan ispušni vent na stražnjoj stranici.

Možda ovako izgleda pomalo glupo al ja mislim da je unčikovitije, pogotovo za temp northbridgea

koja je pala za oko 15C.

sekundarni komp. sekundarni komp.
Other bands play, Rammstein burns.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 17:06 (Penryn).
16 godina
Penryn kaže...
Fake_Alert kaže...

Slika1

Slika2

Slika3

Krivo? Pls poštedi me.

Namjerno sam stavio tako da vuče topli zrak sa northbridgea preko Freezer-a koji ga gura do

napajanja i napajanje baca vani.

I još ima jedan ispušni vent na stražnjoj stranici.

Možda ovako izgleda pomalo glupo al ja mislim da je unčikovitije, pogotovo za temp northbridgea

koja je pala za oko 15C.

Neznam,meni ovak kak je moje mi pase jer su iza njega dva silent deagla koja ispuhuju zrak a ispred su dva ovakva venta i oni upuhuju. I jedan mi je gore s kojim sam kompenzirao i on vuce zrak od rama van

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Atom N230 sa HT

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
16 godina
neaktivan
šiloman kaže...

doslo postom

Smrade radi mojih rama dobiješ 8 TU.

Mato_Ivanovac kaže...

Koje mi šalješ od tih druže? Jel one plave?

Oni sivi su ti 1066 mhz.

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo jedan starac s početka tisućljeća.

Nedostaju RAM-i i HDD, optika je samo CD, Floppy

3 utora za DDR RAM 3 utora za DDR RAM
MSI AGP 8X MSI AGP 8X
Matična MSI KT4 Ultra-FISR KT400 Matična MSI KT4 Ultra-FISR KT400
Procesor AMD Athlon AX20000MT3C 2.18GHz Procesor AMD Athlon AX20000MT3C 2.18GHz
Dodatni USB 2.0 utori, uz matičnu Dodatni USB 2.0 utori, uz matičnu
Zvučna nastavci, došla s matičnom Zvučna nastavci, došla s matičnom
Ethernet kartica, doš'la s matičnom Ethernet kartica, doš'la s matičnom
Grafa MSI G4MX440-T 64MB Grafa MSI G4MX440-T 64MB
Kutija Kutija
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 11:44 (Mitsuoka).
15 godina
šiloman kaže...

doslo postom

Preporodio sam se kada sam stavio G.Skill Black....pogotovo nakon par dana zezanja sa benim Dominatorima koji nisu htjeli radit na deklariranoj brzini!

No evo "par" slikica tj. novi album sa starim i novim harderajem...ima svega uglavnom....danas cu potraziti slike i od drugih kompova koje sam imao tj. koje sam uspio spasit nakon "havarije" sa hardom (od onda je backup "majka"):

http://s999.photobucket.com/albums/af120/win__32/Hardveraj/

Nisam imao zivaca sve uploadat ovdje....prespora veza....tako da je sve smjesteno u onome linku tj. albumu.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

Evo jedan starac s početka tisućljeća.

Nedostaju RAM-i i HDD, optika je samo CD, Floppy

Na slici ti je 56k modem PCI, ne mrežna..

PS - Koji ti je nick na ZDRUG chatu?Belji se

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
16 godina
neaktivan
ljubo2mad kaže...
Fila2mad kaže...

Eto ja danas stavio novo napajanje pa sam malo poslikao.

osim slikica slobodno komentirate i konfu.

Hvala!

sve ok al ti slike nema.

Ucitao sam ih al nisu se upload-ale.

eto, probam ponovo!

Fila
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 21:34 (Fila2mad).
16 godina

Lijepo za vidjet, ali napajanje je overkill....

To si dobio jeftinije ili planiraš nešto za budućnost? Ili se jednostavno voliš hvalit s 1000 Watnim Corsair-om? =)

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
neaktivan

volim se hvaliti! to je 100%

ali planiram i nadograditi prvo na jednu ati 5850, a poslje i na drugu.

treba mi napajanje da to izdrzi

Fila
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Gledam malo graficku i vidim napajanje... Hebote koji paradoks... Al kuciste lijepo izgleda...

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Gledam malo graficku i vidim napajanje... Hebote koji paradoks... Al kuciste lijepo izgleda...

I onda ste nešto meni govorili.... Cool

BTW lijep hardver Osmijeh

I oprostite na offtopicu, ali morao sam Nevinašce

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Sapphire 4870 @ 800/950 + Gainward 4870 @ 775/1000 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo nekaj i od mene.

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Kaj ne da je paradoks??

zato se i  spremam na promjenu.

Po mogucnosti na 5850 toxic.

Ako mi se posreci.Smijeh

a kasnije na jos jednu takvu.

pa onda maticna, pa ram, pa mis, pa monitor.....

hebeni je to proces, ne!??

Fila
16 godina
neaktivan
DevilHimself kaže...

evo nekaj i od mene.

Ljepo ti je kuciste!Bogataš

Mozda da malo napravis reda sa tim kablovima, bilo bi puno ljepse!

Fila
15 godina
neaktivan
DevilHimself kaže...

evo nekaj i od mene.

Koji je promjer onog venta na kučištu?

BF:BC2 ingame:xRALEx
17 godina
neaktivan
Fila2mad kaže...
DevilHimself kaže...

evo nekaj i od mene.

heh, jednom kad ću imat viška vremena bum se pozabavio provlačanjem ostatka kabela iza stražnje strane. Glavno da oni ne smetaju hlađenju.

16 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...
DevilHimself kaže...

evo nekaj i od mene.

Koji je promjer onog venta na kučištu?

Evo ti svi ventovi na kucistu.

Cooling System

Front: 230 x 30 mm red LED fan x 1, 700 RPM, 110 CFM, 19 dBA

Side: 230 x 30 mm standard fan x 1, 700 RPM, 110 CFM, 19 dBA (support 120 x 25 fan x 4)

Top: 230 x 30 mm standard fan x 1, 700 RPM, 110 CFM, 19 dBA (support 120 mm fan x 3 or 120 mm x 1 + 230 x 30 mm x 1)

Rear: 140 x 25 mm standard fan x 1, 1200 RPM, 60 CFM, 17 dBA (support 120 mm fan x 1), 35,000 hours life expectancy

Fila
16 godina
neaktivan
DevilHimself kaže...
Fila2mad kaže...
DevilHimself kaže...

evo nekaj i od mene.

heh, jednom kad ću imat viška vremena bum se pozabavio provlačanjem ostatka kabela iza stražnje strane. Glavno da oni ne smetaju hlađenju.

To je i meni do ovog vikenda bio problem.

a onda je "leglo" novo napajanje sa duzim kablovima koje sam mogao provuci kak se spada i sad je do jaja!Belji se

Fila
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice