Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.132
|
čitano: 4.277.977
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

ovaj tomson je odlican (kuc-kuc) imam po cijeloj kuci exelent waireles ( cca. 200 m2) 

jedino mi je bil vrislnul punjac a on ima neki posebni 24 V tak da sam moro ovu ekipicu zvat....

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD /// WEB SITE http://hcgamer.weebly.com/ !!!!!!!!!
15 godina
RE: Slike vašeg Hardvera
rebelsy kaže...

jbg kad sve prodas ostane ti ovo (prva i druga slika) :D

a za router sam se iznenadio .. mislio sam da ce mi donjeti onog simensa bijelog .. a ono neki tomson .. hehe ... 

Koliko me sjecanje sluzi, ovaj komplet mis + tipkovnica kostaju cca 50 kn tako da nema boljega za tu lovu! Namigiva

Sto se tice routera, imam isti i nikakve prigovore namam do sada na njega...radi 24/7 od prvoga dana bez ijednoga gasenja.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
win32 kaže...
rebelsy kaže...

jbg kad sve prodas ostane ti ovo (prva i druga slika) :D

a za router sam se iznenadio .. mislio sam da ce mi donjeti onog simensa bijelog .. a ono neki tomson .. hehe ... 

Koliko me sjecanje sluzi, ovaj komplet mis + tipkovnica kostaju cca 50 kn tako da nema boljega za tu lovu! Namigiva

Sto se tice routera, imam isti i nikakve prigovore namam do sada na njega...radi 24/7 od prvoga dana bez ijednoga gasenja.

Ja sam imao sve moguće routere koje je t-com davao jer mi ih je stalno grom pržio. I nijedan nije pravio probleme sa grijanjem. Možda zato jer je u toj sobi 20° ljetiNeodlučanSmijeh

16 godina
BORN kaže...

jer mi ih je stalno grom pržio.

LoL..

Ovo prvi put čujem da grom samo tako prži routere..=)=)

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
BORN kaže...

jer mi ih je stalno grom pržio.

LoL..

Ovo prvi put čujem da grom samo tako prži routere..=)=)

Kod nas je neka zeznuta linija (vuče gromove), jednog thompsona sam imao i trajao je samo tjedan dana, jedva se sjećam i da sam ga imao hahaha. Ali nećemo više u off

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

look what i haveCool

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
17 godina

hahah ovaj labrovic iz foruma na svaki tvoj post ti stisne tumb down izgleda da mu se svidas samo nezna kako da to pokaze :D

15 godina

Super, a koja je to ploča i gdje si je nabavio, i cijena...

Vidim te...
16 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

Super, a koja je to ploča i gdje si je nabavio, i cijena...

To ti nije ista ploča. Ova prva je za socket 775, xfx 780i.

A druga je ona što mu piše u Moj PC.

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

xfx 780i

polovna...400kn

nije bas cesto videna :D

ali neam proc,pa ako ko ima za prodat/posudit 775 proc-PM :D

16 godina
neaktivan
šiloman kaže...

xfx 780i

polovna...400kn

Evo, kod mene jedna na popravku (bios banana).

bdw, ima li tko LPC e2prom programator?

xfx 790i ultra xfx 790i ultra
Apology accepted, Captain Needa.
16 godina
neaktivan
Katana kaže...
šiloman kaže...

xfx 780i

polovna...400kn

nice:D

ja namjerno nisam iso na to posto ima ddr3 :P

sta je bolje inace kod nje od moje?

16 godina
šiloman kaže...

look what i haveCool

To slažeš novi PC? Pretpostavljam da će gore na ploću ići neki i5 ili i7.

Ako nemaš kao sa onom matičnom i amd procom daj ga meni, mislim ono đabe. xD

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

to ti je 775...to mi je za perverzije malo :D

jedan proc stavim osrednji i OC da vidimo do kolko ide,jos kad bi cooler osrednji uletio...ili kad bi za 150kn od onog tipa mugen kupio :P

16 godina
protjeran
šiloman kaže...

to ti je 775...to mi je za perverzije malo :D

jedan proc stavim osrednji i OC da vidimo do kolko ide,jos kad bi cooler osrednji uletio...ili kad bi za 150kn od onog tipa mugen kupio :P

Uletit če ti moj dualac pa se ti hebi sa njime! jel mi ga je pun k*** i ide gore quadonja....oče li se više te dionice prodaaat da bude oko 20k kn para.

Sve o meni http://cid-e38a3f0ad7dfcd8c.profile.live.com/?sa=939267678
15 godina
Katana kaže...
šiloman kaže...

xfx 780i

polovna...400kn

Zar ga ne bi treba imati ako radis u servisu!? Namigiva

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Mali je to servis, a firma ima samo 3 zaposlena (iako ne posluje loše).

Inače se inprovizira za takve stvari.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 14:46 (Katana).
15 godina
Katana kaže...

Mali je to servis, a firma ima samo 3 zaposlena (iako ne posluje loše).

Inače se inprovizira za takve stvari.

Uf, na zalost tu ne mozes "improvizirat"...kada se radi reprom BIOS-a (ili ja nisam dovoljno upoznat sa time!?).

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Probao sam na djedovom kompu (jedina ploča u kući koja ima lpc bios) bootat s origigi biosiom, te kad se butaju windowsi, napraviti hot swap čipa (konac ispod čipa da ga mogu lako izvadit bez uporabe kacavide i dvostruka naljepnica za vrhu olovke da ga mogu ubaciti) i flashati novi bios zajedno s mac adresama firewirea i dva mežna adaptera. Sve je radilo i uspio sam hot swapat čip, ali pošto je čip sav izbrisan, award flash utility nije htio napraviti flash jer nije našao neki podatak na nekoj memorijskoj adresi čipa i sve je bilo uzalud :(

Djedov kompjuter još uvijek radi Cool

Tako se inprovizira ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 20:00 (Katana).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo par slikica mog novog kućišta. :)

I'll be back
16 godina

@ Katana, za takve stvari se koristi uniflash, ali moraš biti siguran u to što radiš.

btw, konac je dobro rješenje, dok za umetanje netreba ništa, jer je ruka još uvjek najprecizniji alat. Nemora niti sjesti do kraja samo da pinovi dotaknu kontakt. (sretno)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo par sa čiscenja, sry na kvaliteti stvarno sam ocekivo da ce pravi fotoaparat napravit bolje slikePlač

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 9:54 (zaki).
17 godina
zaki kaže...

Evo par sa čiscenja, sry na kvaliteti stvarno sam ocekivo da ce pravi fotoaparat napravit bolje slikePlač

Samo jedan koristan prijedlog. Makni ovu plavu Gigabyte pločicu s čipseta. Nakon micanja temperatura će ti se sniziti za minimalno 3 C.

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Možda se temperatura i snizi za čak 3 stupnja, no kako će to onda izgledati i hoće li mu takvu ploču prihvatiti na servis ukoliko dođe do reklamacije?

Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 13:50 (DrNasty).
15 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Vidim da se krećete ovim krugovima pa dajte da neotvaram novu temu možete mi reći kako da provjerim temperaturu. Odg u PM da nespamam ovdje hvala

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
16 godina
Branimir2412 kaže...
zaki kaže...

Samo jedan koristan prijedlog. Makni ovu plavu Gigabyte pločicu s čipseta. Nakon micanja temperatura će ti se sniziti za minimalno 3 C.

Koliko ja znam da je to kakti pasivni cooler za chipset,ne? Zas onda da mice to,bit ce jos gore.

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina

Joj kako odmah napadate.

Pa nebi mu rekao da to napravi da nisam kod sebe isto to napravio.

Ugl, to gore je najobičniji limić koji se jako lako skine, po meni je on stavljen samo radi ukrasa, a zapravo smeta jer zadržava toplinu na tom pasivnom hladnjaku od čipseta.

Evo slika kao dokaz.(mutne su jer je slikano s mobitelom koji ima lošu kameru)

Na drugoj slici možete vidjeti da je samo priljepljen i kako se lako može skinuti tako se lako može i vratiti natrag u slučaju garancije.

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
16 godina
Branimir2412 kaže...

Joj kako odmah napadate.

Ugl, to gore je najobičniji limić koji se jako lako skine, po meni je on stavljen samo radi ukrasa, a zapravo smeta jer zadržava toplinu na tom pasivnom hladnjaku od čipseta.

Na drugoj slici možete vidjeti da je samo priljepljen i kako se lako može skinuti tako se lako može i vratiti natrag u slučaju garancije.

Gle neznam.Al meni je ovak puno ljepse.To je ko da sa mustanga haubu skines i kao "ode temp dole"..Vak i onak imam 6 ventova pa me bas boli kitač.Namigiva

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 13:41 (Fake_Alert).
16 godina
neaktivan
zaki kaže...

Imas iste skare ko i ja xD

Nobody likes you, Nobody loves you, Nobody cares about you, Nobody want's you, I am Nobody
16 godina
neaktivan
Branimir2412 kaže...

Joj kako odmah napadate.

Ne slikaj limić nego ploču bez njega. Kladim se da sad izgleda ružno i da nije nimalo sexy.
Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice