Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.132
|
čitano: 4.275.701
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
RE: Slike vašeg Hardvera

Ako imaš ventove na kućištu s otvorenom bočnom stranicom, onda ti ne znače ama baš ništa. I naravno da ti je sada sa zatvorenom temperatura manja, kada imaš protok zraka kroz kučište kak spada..

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Ako imaš ventove na kućištu s otvorenom bočnom stranicom, onda ti ne znače ama baš ništa. I naravno da ti je sada sa zatvorenom temperatura manja, kada imaš protok zraka kroz kučište kak spada..

Ne znam jel to bas tak,ja cim otvorim stranicu temperatura padne za 5 stupnjeva.

16 godina
neaktivan
RoTT kaže...
DamageHigh kaže...

Ne znam jel to bas tak,ja cim otvorim stranicu temperatura padne za 5 stupnjeva.

onda ti je los airflow, meni je sa zatvorenim manja temp

16 godina

Da, onda ti je protok zraka u kučištu prilično loš...

U pravilu, temp. sa bočnom stranicom bi trebala biti manja nego bez nje, osim ako nemaš ventove na kućištu; onda je situacija obratna..

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 18:05 (DamageHigh).
15 godina
igy kaže...
eXpl0it kaže...

sada nije mi jasno...govore da stoje iza toga da je proizvod ispravan a nigdje ne spominju tvornicke neispravnosti/kvarove.

ako nije ispravan dužni su ga popraviti, ako ne mogu u roku od 45 dana, dobit ćeš novi

Kao sto sam naveo dva primjera:

1. Dobio neispravnu graficku Asus N6600GT GT, drugi dan sam dobio natrag novac.

2. Kupio Corsair H50 koji nije imao ono sta su u trgovini rekli da ima, dobio isti dan natrag novac.

Moguce da sam i ja u krivu....naravno.

Sada sam potrazio trece misljenje pa cemo vidjeti.....a da radis u takvoj trgovini kao sto je diskon24 vjeruj mi ne bi mi se smijao u lice kada bi ti netko prijetio inspektoratom (o razlozima zasto bolje necu).

EOD u ovoj temi posto spamamo bezveze....sve mozemo nastaviti na PM.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Da, onda ti je protok zraka u kučištu prilično loš...

U pravilu, temp. sa bočnom stranicom bi trebala biti manja nego bez nje, osim ako nemaš ventove na kućištu; onda je situacija obratna..

Spamamo ko ludi,imam CM690 i unutra 5 ventilatora kada otvorim stranicu temperatura padne!

LP

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Da, ja imam 3 venta, iako to nije puno, al temp. padne kad otvorim stranicu..

Ipak vent od proca mora od negdje hladan zrak kupit, a kad je zatvoreno i nije bas hladno :D al to su razlike 2-3*C najvise.. ugl. ja zadovoljan

EDIT: Iako je kuciste zatvoreno, prezadovoljan sam, na 3,6 sa voltazom dignutom za 0,25 temp. neidu preko 45 u loadu u bilo kojoj igri..

proso je prime95 6h stress testinga i temp neide preko 52 tako da... :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 22:16 (puls4R).
17 godina
Slike vašeg Hardvera

iako ce za koji dan zavrsiti na bug oglasniku, evo zadnji foto sesion dok je u mojim rukama

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Pocisti ju od prasine sa fenom ili usisavacem ili kompresorom....

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
17 godina
zaki kaže...

Pocisti ju od prasine sa fenom ili usisavacem ili kompresorom....

bude, nemam sad vremena za to

15 godina
neaktivan

EDIT

BF:BC2 ingame:xRALEx
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 9:24 (DJECHACHIC).
17 godina
DJECHACHIC kaže...

Za kolko prodaješ?

o tome necemo tu, mozemo putem privatne poruke

16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

sad ide jos neki vent ispod njega ...

moze li neko objasnit kak napravit ono s usbom ... ???

U čemu je fora sa routerom?

Bolje performanse ili šta?

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
15 godina
icecold kaže...
rebelsy kaže...

Nema fore...ljudi zabrijavaju da im se router "pregrijava" pa kemijaju sa nekim ventovima sto je sasvim nepotrebno.

Moji rade 24/7 po godinu dana bez gasenja i nikada nista. Od kako je ADSL-a kod nas u Hrvatskoj, samo jedan router je otisao i to mojom greskom....odmah isti dan sam dobio drugi.

Tako da neka kemijanja sa hladenjem ili gasenje routera nema smisla posto je on zamisljen da radi 24/7...365 dana u godini....i ako mu se nesto desi odmah dobijes drugi jer bas te briga ako se to strga posto router mora tako radit, a ne da kemijas sa nekim ventovima!

I da.....jedan d-link mi radi cca 2 god. bez gasenja i isto nikada nista...radi kao "sat".

Kakve performanse!? Nije to CPU pa ces ga OC! Namigiva

LP

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
win32 kaže...
icecold kaže...
rebelsy kaže...

Nema fore...ljudi zabrijavaju da im se router "pregrijava" pa kemijaju sa nekim ventovima sto je sasvim nepotrebno.

Moji rade 24/7 po godinu dana bez gasenja i nikada nista. Od kako je ADSL-a kod nas u Hrvatskoj, samo jedan router je otisao i to mojom greskom....odmah isti dan sam dobio drugi.

Tako da neka kemijanja sa hladenjem ili gasenje routera nema smisla posto je on zamisljen da radi 24/7...365 dana u godini....i ako mu se nesto desi odmah dobijes drugi jer bas te briga ako se to strga posto router mora tako radit, a ne da kemijas sa nekim ventovima!

I da.....jedan d-link mi radi cca 2 god. bez gasenja i isto nikada nista...radi kao "sat".

Kakve performanse!? Nije to CPU pa ces ga OC! Namigiva

LP

tako je ruter mora da radi stalno i cjelu godinu i momože se pregrijat u slučaju da se šta dogodi tu je 08009000...

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo malo proljetnog "ciscenja":

rapidshare premium and warez-bb user
17 godina
Slike vašeg Hardvera

nastavak

rapidshare premium and warez-bb user
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo mog novog misa i podloge..Cool

Sise masiraju zglobove.. =D Sise masiraju zglobove.. =D
http://www.speedtest.net/result/785760360.png
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

ja sam im rekao da mi se ruter pregrijava i gasi sam od sebe i rekli su da nemogu dobit novi dok ne istekne ugovor (i onda mogu uzet novi i novi ugovor na 2god)...

...

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
16 godina
protjeran
FiCo_Ri kaže...

Di si nabavio tu podlogu?

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
16 godina
rebelsy kaže...

ja sam im rekao da mi se ruter pregrijava i gasi sam od sebe i rekli su da nemogu dobit novi dok ne istekne ugovor (i onda mogu uzet novi i novi ugovor na 2god)...

...

**** ti routeru mater s ventom.Ja sam tako riješio stavr.Sad je na sobnoj temperaturi.

15 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
FiCo_Ri kaže...

imas u novom axu ;)

16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
FiCo_Ri kaže...

Kao sto je kolega rekao u novom Axu.. Dark Temptation paket (Dezic, gel za tusiranje i podloga gratis).. To sam dobio od sestre za rođendan..Smijeh

http://www.speedtest.net/result/785760360.png
15 godina
rebelsy kaže...

...

Koji operater!?

Meni je t-com to odmah zamjenio...nazvao SZK, oni i sami vide sta se desava tj. da router resetira i spaja na net te mi isti dan poslali tehnicara sa novim routerom.

Usput pitao dali ima ikakve veze novi router sa produzenjem pretplate i lijepo mi rekli da nema nikakve veze posto je router neispravan i oni ga moraju zamjenit.

E sada...ne znam kako je kod drugih providera, ali mislim da bi ti ga trebali zamjenit + imas garanciju, zar ne!?

perkoxcar -> upravo taj router se meni poceo restartat nakon cca god dana rada...znaci 24/7/365 i isti dan mi ga zamjenili sa nekim novim bijelim.

Koji sada router imam!? Iskreno nemam pojma posto sam ga isti dan zakuco iza stola i vec par mj. nisam ga ni pogledao.

Ista stvar sa d-linkom koji vec ni sam ne znam koliko godina radi cijelo vrijeme bez prestanka....

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 20:29 (win32).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

DA nazovi ih prijavi kvar, kod mene su vec 3 rutera promjenili i jos uvjek net ne-valjaMršti se

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
16 godina
win32 kaže...
rebelsy kaže...

...

Koji operater!?

Meni je t-com to odmah zamjenio...nazvao SZK, oni i sami vide sta se desava tj. da router resetira i spaja na net te mi isti dan poslali tehnicara sa novim routerom.

Usput pitao dali ima ikakve veze novi router sa produzenjem pretplate i lijepo mi rekli da nema nikakve veze posto je router neispravan i oni ga moraju zamjenit.

E sada...ne znam kako je kod drugih providera, ali mislim da bi ti ga trebali zamjenit + imas garanciju, zar ne!?

perkoxcar -> upravo taj router se meni poceo restartat nakon cca god dana rada...znaci 24/7/365 i isti dan mi ga zamjenili sa nekim novim bijelim.

Koji sada router imam!? Iskreno nemam pojma posto sam ga isti dan zakuco iza stola i vec par mj. nisam ga ni pogledao.

Ista stvar sa d-linkom koji vec ni sam ne znam koliko godina radi cijelo vrijeme bez prestanka....

Otprilike toliko vremena je trebalo i mom, ali sada jue stavr pod kontrolom, a i nije pametno ih zvat da vide ovo čudo koje ješ otplaćujem...

16 godina
win32 kaže...
rebelsy kaže...

...

Koji operater!?

Ja sam svog riješio s ventom i sad šljaka kako spada.

Sad da objasnim zašto meni ne žele zamjeniti router. Kada prvi puta uzimaš internet, potpisuješ ugovor na 24 mjeseca. Tim potpisivanjem dobivaš router za 1 kn. U ta 24 mjeseca router je njihov i pod garancijom te su oni dužni popraviti kvar tj. zamjeniti router. Kada ta 24 mjeseca isteknu, ti si taj ruter kao "otplatio" te router nakon ta 24 mjeseca postaje tvoj. To znači da oni nisu dužni apsolutno ništa napraviti po pitanju kvara istog. 500 kn za router ne dam, pa sam se snašao i dobro je ispalo..

I da..operator je T-com.

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera
Pa ako imaš ruterče više od dvajsčetr miseca, što nisi već ranije doša na forum? Di si bija dosad?
Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
15 godina
DamageHigh kaže...

Ja sam svog riješio s ventom i sad šljaka kako spada.

Sad da objasnim zašto meni ne žele zamjeniti router. Kada prvi puta uzimaš internet, potpisuješ ugovor na 24 mjeseca. Tim potpisivanjem dobivaš router za 1 kn. U ta 24 mjeseca router je njihov i pod garancijom te su oni dužni popraviti kvar tj. zamjeniti router. Kada ta 24 mjeseca isteknu, ti si taj ruter kao "otplatio" te router nakon ta 24 mjeseca postaje tvoj. To znači da oni nisu dužni apsolutno ništa napraviti po pitanju kvara istog. 500 kn za router ne dam, pa sam se snašao i dobro je ispalo..

I da..operator je T-com.

Da, to je onda nesto sasvim drugo....onda ti vise nisu obavezni davati novi, jedino ako produzis ugovor. No ne ide mi u glavu ta "pregrijavanja" posto ja svoje uistinu nikada ne gasim i nemam problema....osim sto je onaj jedan otisao, ali moja krivica je bila (inace router je kao od kolege koji je postao sligu gore sa namontiranim ventom).

Sada imam neki "sminkerski" bijeli koji isto tako od kako si ga spojili nije niti jednom ugasen... No mislim da su oni D-link routeri bili zakon...oni koje su prije davali posto mi taj vec par god. radi 24/7 i to bez greske....odlican Router.

Jedino smece je bila ona glupost koja se prije spajala preko USB-a na komp (vjerujem da se mnogi sjecaju toga "cuda"....i da im nije ostalo u lijepom sjecanju)....no to je bilo prije dosta vremena....i hvala Bogu da nisam to uzeo vec onaj prvi Siemens (bar mislim da je bio Siemens) koji je t-com imao tj. cim su "dovukli" adsl.

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Ha, kome je istekao ugovor neka ga lijepo produži i dobit ćeš najjnoviji router besplatno...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice