Glupi Bugov uploader slika sere po običaju...
Evo...
e jel valja sta ta tipkovnica, di si ju kupio i jesi uzeo u paketu sa misem ili posebno? hvala
Evo...
e jel valja sta ta tipkovnica, di si ju kupio i jesi uzeo u paketu sa misem ili posebno? hvala
Nije to baš "običan stol", ovaj je veoma neobičan (a bome i skup) samo se to možda ne vidi na prvi pogled. Sorry što ti slika djeluje hladno, ali ne patim više na LEDice, neonke i postere po zidovima. Meni je super baš to što je ovak jednostavno...
Nije to baš "običan stol", ovaj je veoma neobičan (a bome i skup) samo se to možda ne vidi na prvi pogled. Sorry što ti slika djeluje hladno, ali ne patim više na LEDice, neonke i postere po zidovima. Meni je super baš to što je ovak jednostavno...
Vidi se da je kvalitetan stol, mislio sam jednostavnog izgleda.
Sve to stjerano u mračan kut hladne sobice, kontrast između
crnila periferije i svijetlog stola. Hahah
Crno bjeli svjet hhh
Evo...
To je jedna od boljih tipkovnica s klasičnim tipkama i ima ekran sa prikazom raznih điđa poput datum i vremena, temperature u sobi i sličnih stvari. Ekran je (IMO) puno ljepši od onog na G15 tipkovnici, a kupio sam ju još prije više od godinu i pol dana i to u kompletu s MX Revolution mišem.
Nedavno je bio u ADM-u na akciji za oko 100 eura i skoro sam došao u napast da uzmem još jedan...
Ipak, moja je sljedeća tipkovnica definitivno K350, ali to tek kad (ako) mi ova rikne i usput uleti neka para. Uvijek je tu Ultra-Flat za krajnju nuždu.
Vidi se da je kvalitetan stol, mislio sam jednostavnog izgleda.
Sve to stjerano u mračan kut hladne sobice, kontrast između
crnila periferije i svijetlog stola. Hahah
Kad si već to spomenuo, daj ti meni prijedlog, pošto ionako sad na proljeće trebam farbat zidove koju da boju odaberem za zid?
Moj radni prostor i oprema koju jos uredjujem.
Stize mi jos
Front Panel SCYTHE Kaze Master KM01-BK
A dalje neznam sto bih mogao ubaciti u comp a da nije prevelike cijene...
Napiši kakvu recenziju kad dođe. Dvoumim se između njega i NZXT Sentryja.
Stize mi jos
Koliko si platio taj stol?
Budem postavio stize sljedeci tjedan
Stize mi jos
Koliko si platio taj stol?
I mene zanima. Preodličan je
Negdje oko 200-300km (800-1200kn) nez tocno odlican je stol ima mjesta za IT opremu dosta ali je problem gdje god ga stavis smeta jer je bas ogroman
Negdje oko 200-300km (800-1200kn) nez tocno odlican je stol ima mjesta za IT opremu dosta ali je problem gdje god ga stavis smeta jer je bas ogroman
Da bi imali takav stol potrebno je napraviti nacrt gornje plohe u tom stilu i odrediti rubne dimenzije, tj. dimenzije na kojima je taj oblik najširi i najduži, te zatim posjetiti obližnjeg stolara. Za nosivu konstrukciju uzmite po četiri gajbe piva sa svake strane (ukradite negdje ako nemate doma), slobodno ih tapecirajte ako želite i imate stol kakav bi svatko poželio...
Al stol je stvarno ono šta da kažem za mene koji neznam na malom stolu taj bi stol bio odlićan e sad da mi je naći link gdje ima za kupiti najvjerojatnije bi ga kupio!
Al stol je stvarno ono šta da kažem za mene koji neznam na malom stolu taj bi stol bio odlićan e sad da mi je naći link gdje ima za kupiti najvjerojatnije bi ga kupio!
prvo si nabavi zareze i tocke,da te ljudi mogu skuzit,a dalje onda lako
Meni na stolu glavno da stanu 3 23" Acera. A ostalo, ko šiša..
Stize mi jos
Nekakvu spužvu za zvučnu izolaciju...
Stize mi jos
Napravi prozirnu stranicu!
Jos nisam vidio niti jednu sliku Mac-a :)
Planiro sam napraviti prozirnu stranicu ali samo gornji dio stranice da ne izgubim ovaj dojni ventilator.A sto se spuzve tice to sam htio nabaviti ali nigdje da je nadjem za kupiti....
Planiro sam napraviti prozirnu stranicu ali samo gornji dio stranice da ne izgubim ovaj dojni ventilator.A sto se spuzve tice to sam htio nabaviti ali nigdje da je nadjem za kupiti....
Eh..baš sam ti htio predložiti Dobar zvuk u zagrebu za spužvu, ali sam vidio odakle si...
Inače ako ćeš ići slučajno do zagreba OVDJE ti je ta spužva..
Inače, možeš napraviti bočnu prozirnu stranicu da ti ostane vent. Ubušiš rupe u pleksi i u njih namontiraš vent..
Nešto kao kod NZXT Apollo-a:
Da tako bi sto moglo.A dali ima gdje blize meni spuzve ja sam iz Orasja to ti je pored zupanje odma
A čuj ne znam...
Ja sam iz Zagreba (treba mi 5 min pješice do tog dućana) tako da neznam..
Nazovi ih ili im mail pošalji, možda bi ti htjeli poštom poslat...
http://img690.yfrog.com/i/dsc00382h.jpg/
oce li ovo valjati sta ? :D
sad sam izrezao stranicu i stavit cu plexi ... hehe
Uf kablove malo posloži.
Bar jednokratnim vezicama...
evo neke slikice kompa kojeg sam servisirao
HD 2600XT ili 8600GT?
Sasvim pristojni komp
btw. zašto je bio na servisu?
HD 2600XT ili 8600GT?
Sasvim pristojni komp
Prije bi rekao 8600GT
Stavi 120mm vent na tu gigašit grafu. To hlađenje je užas, ne hladi regulaciju i grafa će nakon cca 12 mj. umrijeti...
Stavi 120mm vent na tu gigašit grafu. To hlađenje je užas, ne hladi regulaciju i grafa će nakon cca 12 mj. umrijeti...
Ako već nije..prema slikama izgleda da je ona razlog zašto je komp
na servisu