Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.132
|
čitano: 4.275.931
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo i moj tvrdwareSmijeh:

Hardver Hardver
Hardver Hardver
Nova tipkovnica Nova tipkovnica
4870X2 4870X2
Interijer-nije cable management sređen, ali ne volim da mi se sve gužva iza tako da je optimalna sredina.. Interijer-nije cable management sređen, ali ne volim da mi se sve gužva iza tako da je optimalna sredina..
Interijer Interijer
Napajanje Napajanje
DDR3 DDR3
Diskovi i antivibracijska ležišta Diskovi i antivibracijska ležišta
DDR2 DDR2
15 godina
protjeran
RE: Slike vašeg Hardvera

Delete

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 23:15 (tarankula).
15 godina
protjeran
Mentalist kaže...

Pripreme za novi PC.

Možeš li stavit još koju fotku tog monitora,HVALA!

I   jel 19-ka?

16 godina
neaktivan
giga kaže...
Mentalist kaže...
giga kaže...

evo da stavim i treček mačka  mada ima temu al nekaga tu Nevinašce

Ivini prijatelju ali nekako je to seljacki, poput Golfa dvice sa nekim "cool" svijetlima i onim natpisima Brembo, Alpina itd.

ja neznan jel tebe napada ljubomora ili ti fali koji apaurin ili tome slično meni je bitno da meni dobro izgleda a kako tebi izgleda moje kučište to mi baš i nije važno a da mi je to reka neko nego ti baš imaš ukusa za hardver da se čovjek sruši pazi CRVENE SLUŠALICE TO SVE GOVORI O TEBI I TVOM UKUSU I TVOJIM KOMENTARIMA

pa cekaj ako te boli brige sto drugi misle o tvom compu sto si onda uopce otvara teme i posta puste postove te slike ? Mozda jesi doplo stariji od mene ali uvik se nesto bahatis i  ponasanje ti je na razini 12-ogodišnjaka i samo bi se svađa. Ako si dalmos onda te u potpunosti razumin Cool

Human Shields
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 0:12 (labrovic).
16 godina
protjeran
tarankula kaže...
Mentalist kaže...

Pripreme za novi PC.

Možeš li stavit još koju fotku tog monitora,HVALA!

I   jel 19-ka?

To je bio Samsung Syncmaster 2233, sa 22".

Super je (ima nekakav providni dio ispod donje stranice).

Nazalost kod mene je bio samo na testu, otisao je jutros.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Zasto mi kada nesto kopiram u ovom Bugovom editoru (naprimjer napisem "lala" i kopiram) pise:

U tekstu je pronađen nedozvoljeni komad HTML koda.

Iako sam ukloni formatiranje (i u Wordu i ovim alatom ovdje).

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
segor kaže...

moje tehno blago

joj..da je meni takav stroj..ja bih bio kralj...

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Eo napokon i meni stigli ventovi i neonke.

Samo da napomenem.Drugu neonku sam morao vertikalno stavit jer kuciste mi je DOSLOVNO puno.Nestane vise nista unutra.Kablove sam jedva iza kaveza za hard ugurao jer ih je dosta.

Stigle su mi dvije neonke,120 mm plavi svijetleci vent sa potenciometrom i 2x Sharkoon Silent Eagle 80 mm koji se na slikama trenutno nevide

LOL CAT! ^^
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo ekipa mali update, stigao novi cooler za cpu... thermalright ifx-14 i 2 venta scythe s-flex 120mm 1200rpm, links=707 kn sve skupa...

još jednom obsidian još jednom obsidian
xfx black edition xfx black edition
17 godina
smrad06 kaže...

evo ekipa mali update, stigao novi cooler za cpu... thermalright ifx-14 i 2 venta scythe s-flex 120mm 1200rpm, links=707 kn sve skupa...

To tvoje kuciste bi ja uredio (iznutra) s UV neonkama i bijelim diodama. Inace jako najs... Kvaliteta na vidjelu.

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

To tvoje kuciste bi ja uredio (iznutra) s UV neonkama i bijelim diodama. Inace jako najs... Kvaliteta na vidjelu.

nisam baš pobornik neonki i takvih stvari, više sam za klasičan izgled svega... jedino naljepnice dolaze u obzir... ali ko voli nek izvoli, nemam ništa protiv...

15 godina

Vidim da vas dosta ima Obsidiana.....predobro kuciste, nije mi zao ni lipe koje sam dao za njega. IMHO kod nas nema boljega kucista za kupit.... Cosmos kojega sam imao prije ovoga Corsaira izgleda kao igracka kada stavis jedno kuciste pored drugoga + najveci minus kod Cosmosa je to sto je kuciste prebrutalno osjetljivo, cim ga dodirnes ogrebes ga, pogotovo one "sine" koje su bojane sa nekom cudnom bojom. Uz to bocna stranica koja je iza MBO je katastrofa tj. moras se malo jace namucit da poslozis kablove i ako nemas neko modularno napajanje onda si pogotovo u banani....znam posto sam ja sa HX jedva uspio zatvoriti stranicu. Najveci plus u korist Cosmosa je tisina tj. zvucna izolacija, ali ona donosi i osjetno vece temperature u kucistu...znam jer sam isti hardveraj samo iz Cosmosa prebacio u Obsidiana.

Mislim da je Obsidian jedina stvar koju necu dirati bar godinu dana, a mozda i vise.....

P.S.

Neonke bi samo unistile sve ono lijepo u kucistu, bar kod mene posto je sve lijepo crno unutra.....mozda bi trebalo probati staviti neku malu, plavu neonku uz onabezni prekidac da se moze gasit i palit....no ipak mislim da ni to nece u moje kuciste.

Veliki EDIT!Cool

http://www.speedtest.net/result/724268199.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 23:53 (win32).
16 godina
neaktivan
win32 kaže...

Vidim da vas dosta ima Obsidiana.....predobro kuciste, nije mi zao ni lipe koje sam dao za njega. IMHO kod nas nema boljega kucista za kupit.... Obsidian kojega sam imao prije ovoga Corsaira izgleda kao igracka kada stavis jedno kuciste pored drugoga + najveci minus kod Obsidiana je to sto je kuciste prebrutalno osjetljivo, cim ga dodirnes ogrebes ga, pogotovo one "sine" koje su bojane sa nekom cudnom bojom. Uz to bocna stranica koja je iza MBO je katastrofa tj. moras se malo jace namucit da poslozis kablove i ako nemas neko modularno napajanje onda si pogotovo u banani....znam posto sam ja sa HX jedva uspio zatvoriti stranicu. Najveci plus u korist Obsidiana je tisina tj. zvucna izolacija, ali ona donosi i osjetno vece temperature u kucistu...znam jer sam isti hardveraj samo iz Cosmosa prebacio u Obsidiana.

Mislim da je Obsidian jedina stvar koju necu dirati bar godinu dana, a mozda i vise.....

vidi boldano...

16 godina
neaktivan
win32 kaže...

Vidim da vas dosta ima Obsidiana.....predobro kuciste, nije mi zao ni lipe koje sam dao za njega. IMHO kod nas nema boljega kucista za kupit.... Obsidian kojega sam imao prije ovoga Corsaira izgleda kao igracka kada stavis jedno kuciste pored drugoga + najveci minus kod Obsidiana je to sto je kuciste prebrutalno osjetljivo, cim ga dodirnes ogrebes ga, pogotovo one "sine" koje su bojane sa nekom cudnom bojom. Uz to bocna stranica koja je iza MBO je katastrofa tj. moras se malo jace namucit da poslozis kablove i ako nemas neko modularno napajanje onda si pogotovo u banani....znam posto sam ja sa HX jedva uspio zatvoriti stranicu. Najveci plus u korist Obsidiana je tisina tj. zvucna izolacija, ali ona donosi i osjetno vece temperature u kucistu...znam jer sam isti hardveraj samo iz Cosmosa prebacio u Obsidiana.

P.S.

Neonke bi samo unistile sve ono lijepo u kucistu, bar kod mene posto je sve lijepo crno unutra.....mozda bi trebalo probati staviti neku malu, plavu neonku uz onabezni prekidac da se moze gasit i palit....no ipak mislim da ni to nece u moje kuciste.

pa meni se ništa nije grebalo do sada, a danas kad sam stavljao cooler sam ga istrugao po parketu onako kvalitetno i ništa nije ostalo na kučištu...a što se tep. tiče tu si u pravu... više su za par stupnjeva od nekih konkurentskih kčišta ali obsidian to itekako nadoknađuje u sto drugih stvari...

15 godina
stipica_zd kaže...
win32 kaže...

vidi boldano...

Frende kasno je, cijeli danigram Mass Effect posto nema bolje polovice i vec mi se sve pomijesalo....hehehe....sada ja to ispravim.Namigiva

smrad06 kaže...
win32 kaže...

P.S.

pa meni se ništa nije grebalo do sada, a danas kad sam stavljao cooler sam ga istrugao po parketu onako kvalitetno i ništa nije ostalo na kučištu...a što se tep. tiče tu si u pravu... više su za par stupnjeva od nekih konkurentskih kčišta ali obsidian to itekako nadoknađuje u sto drugih stvari...

Odgovor je gore...tipfeler...hehehe...trebao je biti Cosmos, vec se gubim kao sto sam naveo gore...hehehehe.....sry...

16 godina
Slike vašeg Hardvera

@ smrad, koji su tempovi sa thermalrightom? Si probo OC-at?

sry za offtopic

i7 920 @ 3,3 ghz, 2x hd 4870x2, 12 gb RAM, gigabyte ex58-ud5,xilence 1200w gaming edition,razer lycosa,razer death adder, samsung t240hd Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresi
16 godina
neaktivan
zaki kaže...

@ smrad, koji su tempovi sa thermalrightom? Si probo OC-at?

sry za offtopic

proc je danas ujutro klokan na 4,2 ghz i tem u idleu su oko 45 stupnjeva, po noći ću pustit orthos da radi pa ću vam onda reć load tempove... ali još to ide dole kad okrenem ventove na pravu stranu jer jučer nisam imao živaca pa sam ih krivo stavio...

15 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

ti si moj idol...xD..heh...svaka casst..komp je strava....

(p.s: nisam mogao da ne uocim crveni Marlboro na stolu....kad se pusi nek se pusi sa stilom...Bogataš!!!)

...it's only business...
16 godina
neaktivan
themain.x kaže...

ti si moj idol...xD..heh...svaka casst..komp je strava....

(p.s: nisam mogao da ne uocim crveni Marlboro na stolu....kad se pusi nek se pusi sa stilom...Bogataš!!!)

i tako since 2001 po crvenom lupam... dobro da još uvijek samostalno dišem...Smijeh

15 godina
neaktivan

dobro je to...ja po bijelom...hehe...al tek 1,5godinu...

...it's only business...
16 godina
neaktivan
themain.x kaže...

da si manje pušio i više radio sad bi imao dobar komp ko ja...Smijeh

16 godina
smrad06 kaže...
themain.x kaže...

da si manje pušio i više radio sad bi imao dobar komp ko ja...Smijeh

Još ti neki SSD fali i imat ćeš najvjerojatnije najjači (najbolji, kako hoćete) komp na forumu...ispravite me ako griješim..

Ako double postam znači da pišem s moba...
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

malo mu je slaba periferija:D

mogo bi i bluray stavit?!

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo obavijest... nakon 10 min prime95 testa temp su sa 45 skočile na 80 i javio se BSOD... ali me ne brine to previše jer ovako sve radi kako treba... jedino trebam uzet 140 mm ventove na 1900 ili više rpm... jel znate di ih ima za uzet?

15 godina
smrad06 kaže...

evo obavijest... nakon 10 min prime95 testa temp su sa 45 skočile na 80 i javio se BSOD... ali me ne brine to previše jer ovako sve radi kako treba... jedino trebam uzet 140 mm ventove na 1900 ili više rpm... jel znate di ih ima za uzet?

Frendos to ti nije ok......moguce da neki RAM zeza, pogotovo ako tek nakon 10 minuta dode do BSOD.

Si OC i RAM i CPU?

16 godina
neaktivan
win32 kaže...

Frendos to ti nije ok......moguce da neki RAM zeza, pogotovo ako tek nakon 10 minuta dode do BSOD.

Si OC i RAM i CPU?

samo proc...a orthos odradi bez beda 8 komada kolko god treba vremena...

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo još par mojih slikica slikane digitalcem Nevinašce Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 3:44 (Ivan M.).
17 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

Uuu taj Corsair ima više mjesta nego vojni hangar.. Jedino što me smeta kod njega je to što dizajneri nisu posvetili istu pažnju vanjštini kućišta kao i unutrašnjosti.. Nekako mi je kockast,kao da je iz 2002. godine izašao.. Ali inače, predobro kućište..Smijeh

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo dosao plavi vent u staru kantu (2001.) pa evo par slikica.. Ako kome treba Cou cooler kao V10, ja vam ga napravim besplatno.. haha..Belji se

Musashi V10 radi odlicno (radim besplatno) Musashi V10 radi odlicno (radim besplatno)
Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
16 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...

Evo dosao plavi vent u staru kantu (2001.) pa evo par slikica.. Ako kome treba Cou cooler kao V10, ja vam ga napravim besplatno.. haha..Belji se

To je pravi V10 Smijeh

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice