Hehehe....ma za bajkove me ne pitaj jer sam i sam jedan od tih....bolje ne razmisljat o tome!
Hahah sad si me samo podsjetio,iz Engleske su mi djelovi dolazili!
Hehehe....ma za bajkove me ne pitaj jer sam i sam jedan od tih....bolje ne razmisljat o tome!
Hahah sad si me samo podsjetio,iz Engleske su mi djelovi dolazili!
Pripreme za novi PC.
Koje su to slusalice?
Eo i jedna moja slička, nije mi se dalo kablove slagat :)
Moglo je to i bolje.
Pripreme za novi PC.
Koje su to slusalice?
Oprostite na duplom.
To su Steelseries Siberia Red.
Evo moje znam da nije nesto ali...I tjekom tjedna planiram kupit novo kuciste moze prporuka do 600Kn max.....HVALA
evo neki do 600kn i imaju odlično provjetravanje
Evo moje znam da nije nesto ali...I tjekom tjedna planiram kupit novo kuciste moze prporuka do 600Kn max.....HVALA
evo neki do 600kn i imaju odlično provjetravanje
http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+THERMALTAKE+V9%2C+MIDI%2C+crno%2C+bez+PS&option=artikl&id_kategorija=052605&id_artikl=052.605.075
http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+THERMALTAKE+M5%2C+MIDI%2C+plexi%2C+crno%2C+bez+PS-a&option=artikl&id_kategorija=052605&id_artikl=052.605.073
http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+LC+POWER+Pro-916B%2C+crno%2C+bez+PS&option=artikl&id_kategorija=052643&id_artikl=052.643.043
http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+NZXT+M59+Pure+Black%2C+MIDI%2C+plexi%2C+crno%2C+bez+PS&option=artikl&id_kategorija=052690&id_artikl=052.690.011
Nebi ove TT kupio nikad!
Pravi izbor je: CM690!
evo da stavim i treček mačka mada ima temu al nekaga tu
Ivini prijatelju ali nekako je to seljacki, poput Golfa dvice sa nekim "cool" svijetlima i onim natpisima Brembo, Alpina itd.
evo moje nove pile ,znam da kablovi nisu najbolji,kuciste mi je neprakticno,tako da cim se dobije malo veca suma novaca,to je prvo na listi za shopping :)
Lijep hardver
Lijep hardver
hvala...bome sam se naradio da bi si ga mogao uzet
oc-ao sam si proc sad na 3.2 preko asrock oc tunera (samo sam podignuo frekvenciju na 222 i volia :))
tak da imam x4 @ 3.2
Lijep hardver
oc-ao sam si proc sad na 3.2 preko asrock oc tunera (samo sam podignuo frekvenciju na 222 i volia :))
tak da imam x4 @ 3.2
To u Moj PC mi je mutno, otkljucao si Athlon X3 u Phenom X4?
Lijep hardver
tak da imam x4 @ 3.2
P.S Evo na ovim slikama identićna kutija! LINK
Nije phenom nego athlon baš sam malo se bolje zagledo i primjetio Athlon da piše!
Ako mu je otključao L3 cache onda ima Phenoma II
Pripreme za novi PC.
Otisao je novi monitor, sad sam tuzan, sa 22" na 17".
BOZE ZASTO?
Pripreme za novi PC.
Otisao je novi monitor, sad sam tuzan, sa 22" na 17".
BOZE ZASTO?
Nisi jedini...
Lijep hardver
tak da imam x4 @ 3.2
cpu-z ga oznacava kao phenom 2 B35,ali to je athlon 2 x3 435,samo s jednom jezgrom otkljucanom,nema L3 cache-a
Lijep hardver
tak da imam x4 @ 3.2
cpu-z ga oznacava kao phenom 2 B35,ali to je athlon 2 x3 435,samo s jednom jezgrom otkljucanom,nema L3 cache-a
Zar otkljucavanje jezgri nije samo za Phenome (koliko sam u Bug-u procitao)?
Lijep hardver
tak da imam x4 @ 3.2
Zar otkljucavanje jezgri nije samo za Phenome (koliko sam u Bug-u procitao)?
pa ocito da nije
evo ti dokaz
moje tehno blago
Alienware MX17?
moje tehno blago
Alienware MX17?
Ili M17x?
moje tehno blago
Alienware MX17?
Ili M17x?
M17X
evo da stavim i treček mačka mada ima temu al nekaga tu
Ivini prijatelju ali nekako je to seljacki, poput Golfa dvice sa nekim "cool" svijetlima i onim natpisima Brembo, Alpina itd.
ja neznan jel tebe napada ljubomora ili ti fali koji apaurin ili tome slično meni je bitno da meni dobro izgleda a kako tebi izgleda moje kučište to mi baš i nije važno a da mi je to reka neko nego ti baš imaš ukusa za hardver da se čovjek sruši pazi CRVENE SLUŠALICE TO SVE GOVORI O TEBI I TVOM UKUSU I TVOJIM KOMENTARIMA
Evo kako izgleda masina iz 2001... Jos je ceka malo za*ebancije..
moje tehno blago
to je M17x....zakonnn!!!!!!!!!