Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.132
|
čitano: 4.278.043
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
17 godina
RE: Slike vašeg Hardvera
kc-kb kaže...
toxic kaže...

Evo mali update...

di su ram-i? Belji se

ispod coolera, taj cooler hladi i rame zato je brutala kakve nema :D

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo i ja sam probao malo sredit kuciste,samo jos moram nabavit neonku.

Core2Duo E7500 2.93Ghz-4gb 800Mhz-HD 4650-HDD 320Gb
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 20:56 (Y2K2).
16 godina
protjeran
Y2K2 kaže...

Evo i ja sam probao malo sredit kuciste,samo jos moram nabavit neonku.

broba al može ti i nešto bolje lipo makni taj vent s proca jer izgleda nakaradno te ga zamjeni s onim prozirnim tako da su svi isti ana proc skočiš u linksa usput uzmeš neoke i kuler za proc da to na nešto izgleda evo jedan a da nije previše skup

http://www.links.hr/index.php?naziv=Cooler+SCYTHE+KATANA+3+SCKTN-3000%2C+socket+1156%2F1366%2F478%2F775%2F754%2F940%2F939%2FAM2&option=artikl&id_kategorija=05090306&id_artikl=050.903.168

I Jadantisi
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo slike mog Hardwarea, kabele ssam malo presložio od napajanja, još one ud HUD-a posložit i lipo sređeno, to ću kad nabavim drugi cooler za procesor, za koji tjedan-dva-tri Smijeh

zvučnici su u isto lošem stanju, ali ima im 8 godina ;), kad budem išao po cooler kupujem i zvučnike, sad mi se neda a služe :D zvučnici su u isto lošem stanju, ali ima im 8 godina ;), kad budem išao po cooler kupujem i zvučnike, sad mi se neda a služe :D
ovo više da se pohvalim kako moj fotić zaustavi cooler na 3500 RPM ovo više da se pohvalim kako moj fotić zaustavi cooler na 3500 RPM
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 8:51 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan

Znači da zaustavi cooler od 3500RPM-a potrebna je brzina zatvarača od 1/60 sekunde... Pih što je to za moj E-3 koji može zaustaviti akcije brzinom od 1/8000 sekunde Belji seBelji se

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

Evo slike mog Hardwarea, kabele ssam malo presložio od napajanja, još one ud HUD-a posložit i lipo sređeno, to ću kad nabavim drugi cooler za procesor, za koji tjedan-dva-tri Smijeh

Kakve su to slikovnice tolike na polici?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
Mitsuoka kaže...

neznam,malo to napajanje labavo stoji još da ljosne i odma odvali grafu iz utora

ma šalim se predobro izgleda

16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo mog hardvera eheh

9800 gtx i asus p5 9800 gtx i asus p5
TONY
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo i mog skromnog kućišta,još trebam poraditi na kablovima,ali to ću riješiti kad stavim drugi hard koji ću si uskoro kupiti

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Znači da zaustavi cooler od 3500RPM-a potrebna je brzina zatvarača od 1/60 sekunde... Pih što je to za moj E-3 koji može zaustaviti akcije brzinom od 1/8000 sekunde Belji seBelji se

Sad si ti tu doša sa svojin SLR-om Belji se inace je 1/2000 sec

Mentalist kaže...
Mitsuoka kaže...

Kakve su to slikovnice tolike na polici?

te slikovnice su EVO magazin

perkoxcar kaže...
Mitsuoka kaže...

neznam,malo to napajanje labavo stoji još da ljosne i odma odvali grafu iz utora

ma šalim se predobro izgleda

nije labavo, čvrsto stoji...btw hvala Namigiva

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo, posto sam morao poslikat (za prodaju) , da i ja stavim ....

bochno bochno
cooler cooler
interior :) interior :)
vent vent
int 2 int 2
podloga, mis podloga, mis
zvucna zvucna
deathadder deathadder
Monitor Monitor
Sve Sve
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 13:32 (domba_Os).
17 godina
neaktivan
domba_Os kaže...

Evo, posto sam morao poslikat (za prodaju) , da i ja stavim ....

Sviđa mi se sve, pogotovo ovaj monitor na kraju!

Q
15 godina
neaktivan

Jedino to ne prodajem, i zvucnu, mis,podlogu i tastaturu , to me vise kostalo od kompa :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 13:34 (domba_Os).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo opet  moje bebice, morao sam ju opet restavit jer hdd kojeg sam kupio ( samsung 1 TB ) ne valja osao S.M.A.R.T., :(, ne ispravan dosao do mene ( hebo takav svijet )

btw temp su izvanredne :DD

ssd ssd
ssd- bebica :DD ssd- bebica :DD
donji kavez ima anit-vibraciske gume stvarno vibracije su na min donji kavez ima anit-vibraciske gume stvarno vibracije su na min
a a
gornja strana kucista ujedino i zadnja od maticne gornja strana kucista ujedino i zadnja od maticne
a a
shit happens :( shit happens :(
:DD :DD
Nekako je dosadno bez luxx-a nemam koja pod*ebavati
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 14:16 (Jim Carrey).
16 godina
protjeran
Jim Carrey kaže...

evo opet  moje bebice, morao sam ju opet restavit jer hdd kojeg sam kupio ( samsung 1 TB ) ne valja osao S.M.A.R.T., :(, ne ispravan dosao do mene ( hebo takav svijet )

Da ti neš kažem o kućištu meni mal to kućište blesavo izgleda dugaćko uh...meni je ljepše kad je ono višlje a ne tak duguljasto....ovo je sam ono kak se meni sviđa! glavno sve u svemu je super!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
17 godina
Jim Carrey kaže...

koje je to kuciste?

16 godina
neaktivan

Silverstone Raven RV02 (99% sam siguran)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
15 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Da ti neš kažem o kućištu meni mal to kućište blesavo izgleda dugaćko uh...meni je ljepše kad je ono višlje a ne tak duguljasto....ovo je sam ono kak se meni sviđa! glavno sve u svemu je super!

o ukosima se ne raspravlja ali opet da ti nesto kazem o kucistu

kuciste je vise nego neki obicni midi tover tako da nije nizak a duguljasto mora biti zbog toga sto je maticna zarotirana za 90 stupnjeva i kao takvo hladenje je najbolje,

pr. : napajanje vuce zrak iz vana znaci zadnje strane kuciste te ga izbacuje s gorenje strane van ( sto nije novost kod kucista ali opet ), s donje strane su 3 velika venta koju vuku zrak iz samo dna kucista te kroz cijelo kuciste ispuhuju prema gore kroz sve komponente, samim time topli zrak od graficke ne ide kroz procesor sto je izvanredno kao sto bi kod klasicnog kucista stavio da bi svaka komponenta imala tunel sa svojim usisom i ispuhom, a i sami znamo da se hladan zrak nalazi dolje jer je tezi od toplog u biti to se vidi prema tempperaturama,

u biti mogao sam kupit cosmosa ali opet sta mi to znaci kad kod njega ce mi se hdd przi ko jaje na tavi ;)

edit : yep Oly_E3 to je silverstone raven rv02

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 14:46 (Jim Carrey).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo moj PC

Nikako ne mogu kabele sredit.. =( Nikako ne mogu kabele sredit.. =(
Home made CPU cooler (jbg, nismo uspjeli napravit vodeno) Home made CPU cooler (jbg, nismo uspjeli napravit vodeno)
Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Evo i mog novog računara, konfa pod Moj PC. Kad sam krenuo matičnu stavit u kućište sam shvatio da nemam niti jednog šarafa, tako da uživa već par dana na stolu :)

a vidi ti te elektronike heheheheh :)

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

I sređena stara masina (2001):

Sad je u kucistu, stavim slike kad slikam (komp nije kod mene).. =) Sad je u kucistu, stavim slike kad slikam (komp nije kod mene).. =)
Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
17 godina
Jim Carrey kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

o ukosima se ne raspravlja ali opet da ti nesto kazem o kucistu

kuciste je vise nego neki obicni midi tover tako da nije nizak a duguljasto mora biti zbog toga sto je maticna zarotirana za 90 stupnjeva i kao takvo hladenje je najbolje,

pr. : napajanje vuce zrak iz vana znaci zadnje strane kuciste te ga izbacuje s gorenje strane van ( sto nije novost kod kucista ali opet ), s donje strane su 3 velika venta koju vuku zrak iz samo dna kucista te kroz cijelo kuciste ispuhuju prema gore kroz sve komponente, samim time topli zrak od graficke ne ide kroz procesor sto je izvanredno kao sto bi kod klasicnog kucista stavio da bi svaka komponenta imala tunel sa svojim usisom i ispuhom, a i sami znamo da se hladan zrak nalazi dolje jer je tezi od toplog u biti to se vidi prema tempperaturama,

u biti mogao sam kupit cosmosa ali opet sta mi to znaci kad kod njega ce mi se hdd przi ko jaje na tavi ;)

edit : yep Oly_E3 to je silverstone raven rv02

ma kuciste mi je prebrutalno, kakav cosmos ovakvo nesto rula, sada da nemam vec thermaltake xaser VI iso bi si po isto kuciste, ali pitanje je da li bi mi tu stala hd 5970 ajde plis izmjeri ako ti nije problem..

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 15:59 (toxic).
15 godina
neaktivan
toxic kaže...

ma kuciste mi je prebrutalno, kakav cosmos ovakvo nesto rula, sada da nemam vec thermaltake xaser VI iso bi si po isto kuciste, ali pitanje je da li bi mi tu stala hd 5970 ajde plis izmjeri ako ti nije problem..

bez bed stane unutra :D, btw mislio sam uzet silverstone fortress ft02 koji je u biti isti kako raven samo su neke stvari nadogradene, npr na sve strnice kucista stavljena zvucna izolacija, vise mjesta za hdd kao i "easy tool-less, a odbilo me to da nije jos dobavljiv u HR a kuciste mi je trebalo tako da, evo i review-a od 

link

link2

link3

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 16:18 (Jim Carrey).
17 godina
Jim Carrey kaže...
toxic kaže...

bez bed stane unutra :D, btw mislio sam uzet silverstone fortress ft02 koji je u biti isti kako raven samo su neke stvari nadogradene, npr na sve strnice kucista stavljena zvucna izolacija, vise mjesta za hdd kao i "easy tool-less, a odbilo me to da nije jos dobavljiv u HR a kuciste mi je trebalo tako da, evo i review-a od 

link

link2

link3

ovo mi slikaj pls

Motherboard back plate opening behind CPU area for quick cooler assembly

to znaci kada oces neki cooler stavit koji ima backplate ti nemoras uopce skidat maticnu plocu sa kucista nego sa strazne strane ima kao neki poklopac di se ima pristup da mo stavit na maticnu backplate?

17 godina
toxic kaže...

Evo mali update...

imam osječaj da će ovaj V10 strgat matičnu koliko je glomazan http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-laughing.gif

A life? Cool! Where do I download one of those?
17 godina
leo_819 kaže...
toxic kaže...

Evo mali update...

imam osječaj da će ovaj V10 strgat matičnu koliko je glomazan http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-laughing.gif

Nema sanse da ju slomi. Ja sam probao slomit maticnu, al nije to bas tak jednostavno... Tvrd je orah.

17 godina
Batista kaže...

Nema sanse da ju slomi. Ja sam probao slomit maticnu, al nije to bas tak jednostavno... Tvrd je orah.

Nije matična tvrda već jako žilava. Ja sam probao karticu od modema slomit ajoj kak je to žilavo, savija se,ali neda se slomit da ga hebeš.

Najžešće mi je ono super kućište, super ventovi na kućištu, grafička nabrijana sa nereferentnim coolerom, napajanje neko corsair 500W+, matična isto dobra kad ono u oči upada hebeni stock cooler bio on od intela ili amd-a isti vrag, kao da imam trun u oku.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
Slike vašeg Hardvera

"Tvrd orah" - tako se veli samo :)

Da nije samo offtopic :) budem dodao 1 sliku za koju mislim da sam vec uploadao :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 17:11 (Batista).
15 godina
neaktivan
toxic kaže...

ovo mi slikaj pls

Motherboard back plate opening behind CPU area for quick cooler assembly

to znaci kada oces neki cooler stavit koji ima backplate ti nemoras uopce skidat maticnu plocu sa kucista nego sa strazne strane ima kao neki poklopac di se ima pristup da mo stavit na maticnu backplate?

to ti ja ta rupa ( pogledaj sliku ) to je relativno dobro ako podosta mijenjas coolere

. .
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 17:42 (Jim Carrey).
16 godina
Mato_Ivanovac kaže...

Evo golotinje od 2 kompa! Evo 1 paket slika! napokon sam sredio i kablove ono što sam mogo posakrivo! jedino mi miš krepo wireless od geniusa i sad čekam da mi ga vrate s servisa! sad jedan dan moram uzet sjajni auto lak i prefarbat kutiju iznutra i napajanje i onu ladicu za IDE hard! još malo pa ću zvat servis da vidim šta je s mojim mugenom

e pa ja mate moj ove slike nebi ni stavljo jer ovo je katastrofa,te sve kablove treba podvuć pod ploću,one brekete nemam pojma što će ti tak i tak ako su usb imaš ih milion na ploći,a vidim da i patiš od neonki

uglavnom te kablove posakrivaj,i malo ga usisaj jer se na slikama vidi prašina a možeš mislit kak je onda unutra!tako da ni mugen ti neće pomoći a i pitanje je kako ćeš to mugena ugurat u to kućište da možeš zatvorit boćnu stranicu!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice