Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.132
|
čitano: 4.275.909
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
17 godina
RE: Slike vašeg Hardvera
smrad06 kaže...

evo i mene kad se već svi hvale... kofa po MOJ PC

Lijepo.

16 godina
smrad06 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Predivno.

hvala, imam još slika u mobu pa kad ulovim vremena ih stavim...i uskoro treba doći neki ssd, probat ću nabavit dominator GT rame, thermalright 120 ili mugen2 i hx1000w...Smijeh

Samo daj de se još malo divimo.

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Samo daj de se još malo divimo.

mislim da ću do 9. mjeseca uspjet složit komp do kraja...i onda sam miran opet 2 mjeseca Smijeh

17 godina
smrad06 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Predivno.

hvala, imam još slika u mobu pa kad ulovim vremena ih stavim...i uskoro treba doći neki ssd, probat ću nabavit dominator GT rame, thermalright 120 ili mugen2 i hx1000w...Smijeh

Haha, ima neko gori od mene iako sam ja svoju i7 konfu prodo... btw, netreba ti hx1000 ovo ti je odlicno, rame bi mogo nabavit, i nabavi si coolermaster v8 radi sminke jer ce se lijepse uklopit :D, i sam cmv8 i sa ultra 120 jednako ces klokat taj proc a cmv8 je 20 puta lijepsi... e sad SSDovi i ja sam to mislio ali sta je neipslativo neisplativo je... bolje kupi jos jedan F1 od 750gb i takva 2 baci u raid 0 polje a ovaj od 1 tb ostavi zasebno

16 godina
neaktivan
toxic kaže...

Haha, ima neko gori od mene iako sam ja svoju i7 konfu prodo... btw, netreba ti hx1000 ovo ti je odlicno, rame bi mogo nabavit, i nabavi si coolermaster v8 radi sminke jer ce se lijepse uklopit :D, i sam cmv8 i sa ultra 120 jednako ces klokat taj proc a cmv8 je 20 puta lijepsi... e sad SSDovi i ja sam to mislio ali sta je neipslativo neisplativo je... bolje kupi jos jedan F1 od 750gb i takva 2 baci u raid 0 polje a ovaj od 1 tb ostavi zasebno

ma dobro je tx750w ali hx1000w je ipak žešće, još ako bude negdje ispod cijene malo ili nagovorit rodbinu da mi pokloni bilo bi super...ssd po istom principu, rame mislim da ću morat kupiti, a cm v8 mi je fora al mislim da je bolje uzet jednog odo ova dva... a sad tko je gori od nas dvojice teško je reći, ali mislim da ipak ja vodim...Smijeh

17 godina
smrad06 kaže...
toxic kaže...

ma dobro je tx750w ali hx1000w je ipak žešće, još ako bude negdje ispod cijene malo ili nagovorit rodbinu da mi pokloni bilo bi super...ssd po istom principu, rame mislim da ću morat kupiti, a cm v8 mi je fora al mislim da je bolje uzet jednog odo ova dva... a sad tko je gori od nas dvojice teško je reći, ali mislim da ipak ja vodim...Smijeh

trebas jos zganaca pojest :D

pogledaj moje konfe od prije pa ce ti sve biti jasno :D

Trentuna tvoja konfa je bolja od moje konfe radi procesora ali to je upitno, jer ja imam bolje slozen sistem Belji se, bolje rame, bolji cooler, vjerojatno bolje kuciste, bolje diskovno sucelje, bolje hladenje rama :D, i bolja graficka na kraju krajeva jer je moja Sapphire 5970 OC Edition te vjerojatno bolju periferiju :D... hhhhh moram te malo bost...

16 godina
neaktivan
toxic kaže...

Trentuna tvoja konfa je bolja od moje konfe radi procesora ali to je upitno, jer ja imam bolje slozen sistem Belji se, bolje rame, bolji cooler, vjerojatno bolje kuciste, bolje diskovno sucelje, bolje hladenje rama :D, i bolja graficka na kraju krajeva jer je moja Sapphire 5970 OC Edition te vjerojatno bolju periferiju :D... hhhhh moram te malo bost...

sad proc ide na ušminkavanje kod kozmetičara, cooler uskoro dolazi, rami također, ssd, a kučište ipak mislim da je bolje od tvoga...Smijeh, a u krajnjem slučaju stavim ja još jednu 5970 Cool

17 godina
smrad06 kaže...
toxic kaže...

sad proc ide na ušminkavanje kod kozmetičara, cooler uskoro dolazi, rami također, ssd, a kučište ipak mislim da je bolje od tvoga...Smijeh, a u krajnjem slučaju stavim ja još jednu 5970 Cool

Haha ,mwuhaha to te ja pitam, dok ti ubodes tu jednu ja cu vec imat novu seriju u CF-u :D, salim se ofc samo daj ako imas love rokaj...

Slusaj me radi izgleda i performansi uzmi si neki smensi cooler, rame uzmi dominator kako si i reko ssd necu komentirat :D to je perverzija, perverznjak jedan

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

LOL... Imamo dva Hardver fanatika u vrlo ozbiljnom stanju Smijeh

Uglavom na prošloj stranici bilo je baš bombi od hardvera, jedna od boljih stranica Osmijeh

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

evo da stavim i treček mačka  mada ima temu al nekaga tu Nevinašce

I Jadantisi
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 19:34 (giga).
16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

evo i mene kad se već svi hvale... kofa po MOJ PC

ATI Gospe mi drage!!!!!!

the PeRo
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo nesto novo i od mene

Drugi monitor sa desne strane je 3D koji stvara 3D sliku bez ikakvih rekvizita i pomagala tipa naocala...

PS

Nekad kada malo rascistim instalacijske CD-ove i ostalo napravit cu par ljepsih slika

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 19:25 (luxman).
16 godina
protjeran
luxman kaže...

Evo nesto novo i od mene

Drugi monitor sa desne strane je 3D koji stvara 3D sliku bez ikakvih rekvizita i pomagala tipa naocala...

PS

Nekad kada malo rascistim instalacijske CD-ove i ostalo napravit cu par ljepsih slika

pa koliko vas u kuči sjedi za tim monitorima

I Jadantisi
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

hahaha XD 4 monitora

My software doesn't have bugs, it only develops random features
17 godina

vidim ja na ovom forumu sve neki "ludaci" fanatici..

@giga ovaj freezer mi izgleda brutalno n1

Cool

16 godina
neaktivan
toxic kaže...

Evo mali update...

di su ram-i? Belji se

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
16 godina
neaktivan
dokly kaže...

moj ljubimac.. konfa iz potpisa...

jesi ti mozda iz splita, nekidan san vidija isprid Fesba nekog lika koji vuce ovakav komp(corsair, zalman unutra, to san sinja)

Predobro izgleda, perverzija, nabacim ja slike svoga lafa kad uvatim fotoaparat

16 godina
protjeran
toxic kaže...

vidim ja na ovom forumu sve neki "ludaci" fanatici..

@giga ovaj freezer mi izgleda brutalno n1

Cool

ha brutalno ok uvjek ima veči i bolji ali teško je pronač kuler za proc da mu je vent između toplovodnih cjevi i da je tih iman klokan proc s 2.8 na 3,5 ghz i odlično ga hladi a to je ustvari naj bitnija stvar

I Jadantisi
16 godina
protjeran
kc-kb kaže...
toxic kaže...

Evo mali update...

di su ram-i? Belji se

pa na ploči ako me oči nevaraju

I Jadantisi
16 godina
neaktivan
giga kaže...
kc-kb kaže...
toxic kaže...

Evo mali update...

di su ram-i? Belji se

pa na ploči ako me oči nevaraju

LoL gle fakat.... Smijeh

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo moje masine. Pa komajte ak imate kaj za komat! Smijeh

Nisam ništa reko!
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 20:16 (PoToKTM).
16 godina
neaktivan
giga kaže...

Dali ti je hladnjak za grafičku (artic cooling) duži od same grafičke.

17 godina
labrovic kaže...

Prominija kuciste i napajanje, a uskoro ce doci i ostale komponente, pa kada dodu malo cu se zabaviti sa kabelima. Još bi tibalo izbuzati par buza za cable managment.

Koje je to kućište, čini se da bi u njega stalo omanje afričko pleme?

16 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...
labrovic kaže...

Prominija kuciste i napajanje, a uskoro ce doci i ostale komponente, pa kada dodu malo cu se zabaviti sa kabelima. Još bi tibalo izbuzati par buza za cable managment.

Koje je to kućište, čini se da bi u njega stalo omanje afričko pleme?

Coolermaster cosmos 1000...

16 godina
protjeran
zeroname kaže...
giga kaže...

Dali ti je hladnjak za grafičku (artic cooling) duži od same grafičke.

duži je nekih centimetar od grafe  ali taman stane u CM690

I Jadantisi
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Uglavom na prošloj stranici bilo je baš bombi od hardvera, jedna od boljih stranica Osmijeh

hehe ma svi smo mi hardver fanatici samo sto neki imaju vise para od drugih pa si mogu priuštiti neke stvari.

Vecina nas koji sanjamo o comp zvjerki svoj san ispuniti kada zavrsimo fax i dobijemo posa Cool. Osim naravno ako ne iskrsne nesto sastrane.

Human Shields
16 godina
neaktivan
labrovic kaže...
Oly_E3 kaže...

hehe ma svi smo mi hardver fanatici samo sto neki imaju vise para od drugih pa si mogu priuštiti neke stvari.

Vecina nas koji sanjamo o comp zvjerki svoj san ispuniti kada zavrsimo fax i dobijemo posa Cool. Osim naravno ako ne iskrsne nesto sastrane.

Uglavnom žena... Dok njih nema ima se para, dok ima žena nema se para (osim u ekstremnim slučajevima) Cool

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina
neaktivan
giga kaže...

Sve je super samo molim te zguli tu crnu boju šta si farbao unutra i ofrabaj s primerom i onda mat crnomNamigiva

15 godina
protjeran
BORN kaže...
giga kaže...

Sve je super samo molim te zguli tu crnu boju šta si farbao unutra i ofrabaj s primerom i onda mat crnomNamigiva

Pa taj dio mu se ni ne vidi pa nije problem...

16 godina
protjeran
BORN kaže...
giga kaže...

nesmetami to što se od boje podiglo jer kad stavim stranicu to nevidin pa mi i nesmeta a prajmer je stavljen samo je na tom mjestu bilo nekakve masnoče pa se zbog tog podiglo ali kako san reka to se nevidi

I Jadantisi
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice