Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.256
|
čitano: 5.200.763
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
12 godina
Slike vašeg Hardvera

Kupljen ROG Strix OLED XG27AQDMGR 27 2560x1440 240Hz, ovo je jednostavno 5 stepenica iznad IPSa kojeg sam do sad imao...

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2026 16:07 (BeLLicus).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Nisam nikad koristio veci monitor 24" 

Do juce sam koristio 24" ViewSonyc VX2428 

Pa sam se ponovio sa MSI MAG 346CQ  , za ovaj drugi dan na njemu zadovoljan ^^ Popust je jos uvijek na linksu https://www.links.hr/hr/gaming-monitor-34-msi-mag-346cq-uwqhd-va-180hz-1ms-300cdm2-g-sync-freesync-zakrivljeni-crni-010601845

Finger Up :)
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Malo osvježavanje periferije

AOC Q27G4XF 2560x1440 180Hz Fast IPS

2 godine
Slike vašeg Hardvera

Došlo malo osvježenje mobitela :) S Xiaomi Poco F5 12/256GB na Xiaomi Poco F8 Pro 12/512GB ;) Slikano prethodnikom Poco F5

15 godina
Slike vašeg Hardvera

Pozdrav

evo i kod mene nešto novo ,naime imao sam 32" AOC 2k 180hz ali pošto večinom igram cs2 jednostavno sam morao kupit manji monitor.

odlučio se za AOC 27" OLED 240hz.

22 mjeseca
Re: Slike vašeg Hardvera
Čekajući da se kvalitetno đubre Huawei Mate 20 pro napokon, nakon sedam godina pokvari ili zastari, što nisam dočekao u potpunosti. Prevagnulo je da je kupljeni odlična prilika zato što će honor magic 9 pro biti skuplji a procesor neznatno jači.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
11 godina
Jučer u foto-finišu kupljen PS5 Pro u Pevexu, 20% popusta za rođendan njihove aplikacije. U jednom danu nestalo PS5 Pro u 30 njihovih poslovnica od 35. Iako izgleda kao da sam skinuo sliku s interneta, morao sam rezat sliku jer je stan u neredu pa nemam dobru pozadinu. 😂
Hvala na razumijevanju 😃
7 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo još jedne nadogradnje...

Umjesto RTX 5070 ide XFX RX 9070XT Mercury OC, a umjesto Corsair RM650 ide Seasonic Focus GX850

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2026 14:43 (NoDe31).
7 godina
Slike vašeg Hardvera

Stiglo još par stvarčica

Ryzen 7 9850x3d

Samsung NVMe PCI-e 5 x4 SSD 9100pro 1TB

I dva noctua venta da zamjene stock ventove na DeepCool Assassin 4 VC hladnjaku.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2026 18:15 (NoDe31).
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Kad su već RAM-i, SSD-ovi i Grafe skupe barem napajanja idu po normalnim cijenama pa stiglo pojačanje 

NZXT C1000 80+ Gold ATX 3.1 Fully Modular

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2026 19:37 (ibme74).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo malo RGB spam.

Godinama hoću Fractal Design i kad sam vidio ovo kućište morao sam kupit taj fish tank. Ujedno je išla i promjena računala iako me komp i dan danas sa i7 7700 odlično služi(o). Nakon muka na AM2 i prelazak na Intel, preporodio sam se i nikad više problema nisam imao (osim kaje krepalo VX550 napajanje - smrzavanje i restart stalno). Onda koliko sam gledao ove 8th gen majoneze i 13th degradatore, rekao sam, svejedno mi više. Ryzen je već godinama dobar, moram uzet "best gaming cpu".

RM650W sam ostavio u starom kompu jer onda nebi imalo napajanje, a zapravo je kompletiran komp, jedino fali grafička.

Ako ću ikad jaču grafu uzet, uzo sam odmah RM850x da ne razmišljam više.

Zanimljivo je da ovih ventova koji dođu uz kućište Aspect 12X Reverse RGB baš i nema za kupit, a i skupo je to, uz to su 3 PIN, al ok.

Mislio sam čak Dark Rock 6 Pro ubacit, al ovaj običan non-Pro mi je ljepši, kompaktniji. Možda ubacim rear 120mm vent od Fractala.

Kolega rage na mene kaj nisam uzo vodeno zbog trenutno većih temp cpu, no dobro to ću još testirat kak se ponaša CPU, mislim da bi trebao bit ok taj kuler. Upalio X3D mode da CPU bude 8/8, kolega kaže navodno je bolje neg u 8/16 za igrice valjda zbog tog 3D Cache.

Postoji možda komba da maknem 6650XT i ubacim 3080, ali zasad ne, iako bi rado 9070XT.

Inače, prvo kupio RAM 2x16 GB non-RGB 6000 CL30, naravno dobavljač nema, nudili zamjenu za nešto drugo, tražio povrat novaca, znači 474€što je još donekle razumno. Nakon te drame, izmijenili sve cijene RAM-ica, neke makli, neke nedostupne, neke dost skuplje. Ništa, ošo u drugi dućan uzet 1x16, al RGB za bolesnih 320€ dok je ista bijela 280€. No stao sam, trenutno ništa nek stoji na 16GB.

A ovaj program za podešavanje svjetla na RAM-u je fora, samo za full stvari trebaš imat 4 pločice.

Isto me zeza malo to podešavanje krivulje venta u BIOS-u. Pošto kuler ima fizički Q i P mode switch, dođe do 50 stupnjeva, zavrti kratko vent da malo spusti ispod i onda je stane, pasivan. Došla je temp čak do 92, a nisam niš pametno radio, u nekom trenu je spike do tog, a i čini se viša temp neg kaj bi trebala, u idle je 46-50. E sad meni se čini da je sve sjelo kak spada na cpu, termalna pasta je original kaje došla uz kuler iako mi se činila malo "tvrđa" lošija, možda sam ipak trebao staviti MX4 koju imam od prije. Stavim na P mode da stalno vrti, al nebitno, vratio ga na Q jer se čini tiši što je i cilj tog moda, iako si mislim da je bolje na P pa nek se vrti stalno.

Sve u svemu, Vision ima sitnih mana, ali ljepota je ipak bitnija od tih sitnica koje se na prvu ne kuže. Moram ovu foliju odlijepit. 

Sry na spamu RGB, a i uploader poremetio raspored slika, malo ih je nezgodno slagati.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:59 (DiRT).
2 godine
Slike vašeg Hardvera

Black and white tema jer sam Forza Juve 😂. Sad će ACMilan lupiti thumbs down 😁 

13 godina
XyA kaže...

Dobit ces lajk samo zato jer si mi krivo ime napisao, ali uzivaj, losi su i jedni i drugi zadnjih par godina tako da bolje sloziti PC i s njime se muciti nego gledati njihove utakmice jer ide na povracanje...

Kovačić
15 godina
XyA kaže...

dio kompa je juve al ti grafa frišti forca milan :D

2 godine

Haha sad kad si rekao ne mogu ne vidjeti. 😂 Morat ću malo prefarbati crvene pizdarije 

13 godina
acmilan2 kaže...
XyA kaže...

Dobit ces lajk samo zato jer si mi krivo ime napisao, ali uzivaj, losi su i jedni i drugi zadnjih par godina tako da bolje sloziti PC i s njime se muciti nego gledati njihove utakmice jer ide na povracanje...

zeryx kaže...
XyA kaže...

dio kompa je juve al ti grafa frišti forca milan :D

XyA kaže...

Haha sad kad si rekao ne mogu ne vidjeti. 😂 Morat ću malo prefarbati crvene pizdarije 

https://forum.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera-pitanja--odgovori/62866.aspx?page=400

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice