Stigla zamjena za 1080ti.
Obzirom da je Giga gaming oc jedna od najkraćih 9070xt, veličinom je gotovo ista kao aorus extreme 80ti.
Tek obavio čišćenje starih drivera i instalaciju novih pa ne mogu reći iskustva.
Samsung je unutra umjesto hynixa. Nek samo potraje.
Btw, moram priznati da me u mlađim danima novi hardver puno više uveseljavao nego danas, pred vratima 40-e. Hajp je samo bio čekanje dok ne stigne. Jedva se nasilio da potražim još jedan pcie kablić. Oj živote..
Na preporuku kolege Lovac, sasvim slučajno naletio na novog zapakiranog u pola cijene 🎮 Gamesir G7 Pro Aimlabs 🎮, sada mogu peglati FH6 s 🎮 dok ne završim sezonu i počnem igrati na volanu kad se vratim doma.
Next one na listi:
The GOAT 🐐
Logitech G502 🖱️ star desetljeće i još uvijek vjerno služi. Prošlog prosinca kupio novog starom za rođendan (vjerujem da mu stoji još zapakiran kod monitora), sada kupio i sebi neka se nađe u rezervi dok ovaj ne otkaže poslušnost - ako uopće i ode u EOL
Malo se apgrejdao PC, a pošto volim ovu temu, reko idem i ja nabacit koju fotku kako to izgleda. Međutim, sad mi nešto to sve šturo, pa sam se sjetio da sam trebao kada sam kupio sve komponente fotkati sve dok je još novo u kutiji, to bude zanimljivo 
Al neka, tko ga šljivi, uzelo se ovo:
CPU: AMD Ryzen 9 9950X3D
CPU Coller: Arctic Liquid Freezer III PRO 360
MOBO: MSI MAG B850 Tomahawk WiFi
RAM: GOODRAM 32 GB (2x16 GB) DDR5-6000 CL30 EXPO
NVME1: Kingston KC3000 2 TB PCIe 4.0
CASE: Lian Li Lancool 216 RGB
i zadržao sam neke komponente otprije, gpu, napajanje i ssdove, cijeli popis je pod moj PC
najviše sam zadovoljan sa temperaturama, ovo je prvi put da sam jamio vodeno hlađenje i vrlo sam zadovoljan, evo kako to izgleda:

*# @Frk #*/
+ 24-120mm F4 Z S-Line!