Bok ljudi,
nije hardware ali možda nekome pomogne ovo moje iskustvo.
Nakon 2 godine korištenja Audio Technica M50x slušalice, jastucici su se poceli raspdati, stoga sam se odlučio na hvaljene Brainwavz hybrid padove.
Na prvu mi se jastucici dosta sviđaju udobniji su od tvorničkih.
Došli su za nekih 8 radnih dana i platio sam carinu i one njihove troškove 50kn ali okej neka tako bude.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tražio dugo vremena što uzeti od open back "end game" slušalica kao dodatak zatvorenim monitorima i na kraju je palo na DT 1990 pro. Perverzija, još čekam da mi stigne Sound Blasterx G6 jer je Xonar U7 malo slab za 250ohma.
Ewo napokon rijesio grafu...nakon no post suprimke i vracanja iste prodavacu nazalost za mene jer je grfa zvijerkica, dosla tuf 3070ti...bolje izgleda nego gainward a i hladnija i tisa s vise fps nego gainward..te napokon zamjenio cablove s cablemodom koje imam vec par mjeseci i arctic fan controler za svih 6 ventova...dosad gameao bilo bi u redu i odspavat malo..laku noc

Stigo LG 27GP850 za black friday.
Evo ga, stigao je kralj!
prva narudžba na amazon.de bila 13.9. po 147 € (uz 20$ tj. 17 € na darovnoj kartici me ispao 130 €), pa nikako da dođe pa se prepisujem skoro 2 mj. s njima, pa mi daju 9 € popusta za muku, ne dolazi i dalje... pa ja povaginio, otkazao tu narudžbu i uzeo BF ponudu isto s Samsung trgovine za 139 €, pa me sa tim njihovim popustom i darovnom došao 113 €, tj. 850 kunića...
vikend je, dosada, pada kisa, pa sam poceo polako dio po dio ubacivati u kuciste, naravno ima jos dosta posla tu, i da ovi donji ventovi su vjerovatno krivo postavljeni, to ce se sve ispraviti, ovo je samo provizorno.
ovako bi nekako to trebalo izgledati :) btw, danas je dosao 980 Pro od 500GB vec je ugradnjen.
Ocito je novi Intel Adler Lake ljudima pomutio pamet pa se poceli rjesavati starije generacije za bagatelu, to moju Coffe Lake platfromu veseli.
Hlađenje ce vjerovali ili ne privremeno preuzeti cpu cooler Xigmatek Gaya sd1283 iz 2011 kojeg sam kupio tada sa izlaskom i5 2500K. Prošao je skoro sve kasnije generacije Intela vrlo uspjesno a ovo mu je zadnji zadatak pred kraj zivota, tj šlag na kraju, ima cast hladiti i9 9900KF.
Od soggya na poklon glorious a ja si narucio taman prije 7 dana s amazona 65 elite sivo bijeli da pase na sve...ouuu well mozda ostavim ovog model O za gejmanje...stari m65 je dobro sluzio i jos uvjek sluzi skoro 2 godine..ali estetika i bolji senzor u elitu su presudili kao i cijela corsair periferia...jos naruceni pink keykaps corsair pbt kit s oringovima u kompletu..uspio danas ubost za 24 eura,inace su neki dan bili 35...i aio je vec trebao doc,a neznam sto je s njime..moram emaijlat ekwb
P.s bas me zanima jel cete skuzit promjenu jednu...lol
Old vs new...old m65 u prodaju..najvjerojatnije i glorious isto..sto ce mi 3 misa...nebum jos i njih poceo skupljat