Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.132
|
čitano: 4.279.681
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
neaktivan
RE: Slike vašeg Hardvera
Coolh8ME kaže...

evo ja malo cistio komp pa da stavim novih slika sad radim bocno staklo full plexy !!

HEBOTE......ne znam sta da kažem.....wauuuuu.....e znaš sta svima se treba spustit naspram ova ta tvoja dva!!!!!!!!! pa koliko to sve košta??? 50 k???? mene zanima kako si to usplio poplaćati!!!!!!!!!!!!! kredit!!!!!!!!!!!!!!!! madafaka....hebote.....da je bar men,.....cooolllllllCoolCoolCoolCoolCool*10milijuna

the PeRo
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

stipe,da mi je znat od koga si kupio proc,mbo,cooler,i grafu?

jel znas legendu koja ti je prodala:D

@boxer

ti si smotan a ne oni,to ti je za e sata konektor,uzmes sata kabel ustakas u narancasti dole desno i tamo kod proca i imas e-sata:D

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
17 godina
stipica_zd kaže...

evo slika mog kompa. kućište i hdd su 6 godina stari, sve ostalo je promijenjeno u zadnjih pola godine...

jos se planiram malo pozabavati kablovima, stoga su komentari i savjeti dobrodošli!

konfa je pod Moj PC!

Što ga nisi usliko još jednom dok su neonke upaljene?

Who sent all these Babies to fight?
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
stipica_zd kaže...

evo slika mog kompa. kućište i hdd su 6 godina stari, sve ostalo je promijenjeno u zadnjih pola godine...

jos se planiram malo pozabavati kablovima, stoga su komentari i savjeti dobrodošli!

konfa je pod Moj PC!

Što ga nisi usliko još jednom dok su neonke upaljene?

drugom prilikom cu...zaboravio sam ovaj put Smijeh

17 godina
neaktivan
Ronhill mild..fotke s ekskurzije,, nisi dosta toga nabrojao
IBM ( I Blame Microsoft)
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Pronasao sam slikicu starijeg moda :)

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

auu, sto bode u oči ovaj kabel posred matične Smijeh

16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
Batista kaže...

jbt ak to bode u oci kako bi tek komentiro moje...mene sramota stavit........

17 godina
stipica_zd kaže...
Batista kaže...

Ma je , istina. Ali tu ne mogu pomoc...

16 godina
neaktivan
Batista kaže...
stipica_zd kaže...
Batista kaže...

Ma je , istina. Ali tu ne mogu pomoc...

znam, znam. tako je i meni na staroj maticnoj bilo..

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo moj nered

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
protjeran
jurluk kaže...

evo moj nered

ma ok je to samo kakav je to hladnjak na grafi i za kaj su ona 2 siva kabla koja idu iznad dvd drive-a

mw2 ce se kroz par dana moc igrat preko garene!!!
15 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...
jurluk kaže...

evo moj nered

ma ok je to samo kakav je to hladnjak na grafi i za kaj su ona 2 siva kabla koja idu iznad dvd drive-a

Pasivni hladnjek!

Vjerovatno zice za paljenje,restart i one 2 lampuce hdd i power!

16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

evo moj nered

Codegen Briza?

16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

evo moj nered

to su za usb na front panelu ako se ne varam...

15 godina
protjeran
stipica_zd kaže...
jurluk kaže...

evo moj nered

to su za usb na front panelu ako se ne varam...

Da moze biti:usb,slusalice ili sata na front panelu!

16 godina
neaktivan

na grafi je pasivni hladnjak

a 2 kabla...jedan ne služi ni za šta. ide iz prednjeg dijela kućiša a nigdje se na matičnoj ni nigdje drugdje ne spaja. moram to malo pogledat. nisam ga već dugo rastavljo. ove slike su stare par mjeseci. a drugi je za usb na front panelu

razer1911 kaže...

Codegen Briza?

codegen midi tower 6099-ca Briza

briza briza
Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan

Hehe imamo isto kuciste.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 21:29 (razer1911).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo ja baš otvarao kantu jučer kad sam si stavio novi WD-ov caviar blue od 500GB pa ga malo poslikaoSmijeh

I da znam da su oni kabeli na dnu odvratni al mi se neda to sad premještatBelji se

16 godina
Slike vašeg Hardvera

...firefox nešto zablokao i 3 posta se napravila....Sramim se

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 21:50 (Stoja).
17 godina
Stoja kaže...

Evo ja baš otvarao kantu jučer kad sam si stavio novi WD-ov caviar blue od 500GB pa ga malo poslikaoSmijeh

I da znam da su oni kabeli na dnu odvratni al mi se neda to sad premještatBelji se

Tebe treba nabit u top...Osmijeh Imas tako dobro kuciste da bi mogao napravit wirelless u njemu... Ljencino jedna ! Poslozi te kablove malo da se ovi lijepi Scythe hladnjaci mogu isticat.

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Ma tko će to sad radit....to bi trebao uzet pol dana da se bavim time, prvo sve to lijepo odspojit izvuć odmotat i što ne pa onda ispočekta a efekt koji ću dobit-da izlgeda ljepše a na hlađenju neću niš dobit tako da po meni nikakve koristi od tog osim da vi vidite na slikama da je lijepoBelji se

17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ma tko će to sad radit....to bi trebao uzet pol dana da se bavim time, prvo sve to lijepo odspojit izvuć odmotat i što ne pa onda ispočekta a efekt koji ću dobit-da izlgeda ljepše a na hlađenju neću niš dobit tako da po meni nikakve koristi od tog osim da vi vidite na slikama da je lijepoBelji se

Naravno. Ipak smo svi ovdje tech gurui i dajemo ocjene sredjenosti kucista. Ipak su nasi modni dodaci pojasevi od ide kabela, nausnice od zavojnica a na privjesku i7 kao statusni simbol.Belji se

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

ne bih se slozio s tim...mene duša boli kad mi je kućište u neredu.... Smijeh

imas odlicno kuciste, uz one plasticne vezice i par sati truda i kreativnosti da se čudo napraviti!

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo ociscene kistre. Cable managment je max uredjen, kuciste je odlicno - cvrsto ko stijena, samo da ima prolaze za kablove na zidu od maticne...

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Evo ociscene kistre. Cable managment je max uredjen, kuciste je odlicno - cvrsto ko stijena, samo da ima prolaze za kablove na zidu od maticne...

pun si Scythe-a Smijeh

dobro sređeno!

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

jel su sytech ventilatori? i gdje si ih kupio? hvalaa

nema gaaa...
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo. PC nije ništa posebno (E8400, 4Gb RAM-a, X58 ploča, ...), ali je složen da bude vrlo tih, a opet solidno brz.

Na E8400 je vrlo tihi Scythe Shuriken ('niskoprofilni' jer je ploča nekad bila u HTPC kućištu).

Tu je pasivno hlađena ATI 3870.

Kućište je teško nabavljivi Nexus Clodius (review) sa Nexusovim ventilatorima (uvijek u vrhu šta se tiče omjera hlađenja i tihog rada nexus).

Seasonic S12+ Energy 650 napajanje (jedno od najtiših na tržištu i referentno do 9 mjeseca ove godine prema silentpcreview).

Kao nešto vrlo rijetko tu su Teufel zvučnici (model B200) sa vanjskim USB procesorom zvuka - best of the best (B200 review). Ne mogu se nabaviti u Hrvatskoj.

Inače ovaj PC je za rashod, nekad je služio kao HTPC, ali sad imam Popcorn Hour i Panasonic bluray player, a za posao sve više koristim Mac.

16 godina
shkval kaže...

Evo. PC nije ništa posebno (E8400, 4Gb RAM-a, X58 ploča, ...), ali je složen da bude vrlo tih, a opet solidno brz.

Na E8400 je vrlo tihi Scythe Shuriken ('niskoprofilni' jer je ploča nekad bila u HTPC kućištu).

Tu je pasivno hlađena ATI 3870.

Kućište je teško nabavljivi Nexus Clodius (review) sa Nexusovim ventilatorima (uvijek u vrhu šta se tiče omjera hlađenja i tihog rada nexus).

Seasonic S12+ Energy 650 napajanje (jedno od najtiših na tržištu i referentno do 9 mjeseca ove godine prema silentpcreview).

Kao nešto vrlo rijetko tu su Teufel zvučnici (model B200) sa vanjskim USB procesorom zvuka - best of the best (B200 review). Ne mogu se nabaviti u Hrvatskoj.

Inače ovaj PC je za rashod, nekad je služio kao HTPC, ali sad imam Popcorn Hour i Panasonic bluray player, a za posao sve više koristim Mac.

Bogatašja sam isto ljubitelj tišine Namigiva

a di su ti Mac-ovi? Neodlučan

01010100 01001001 01001111
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 15:10 (Tionio).
16 godina
protjeran
Batista kaže...
Stoja kaže...

Tebe treba nabit u top...Osmijeh Imas tako dobro kuciste da bi mogao napravit wirelless u njemu... Ljencino jedna ! Poslozi te kablove malo da se ovi lijepi Scythe hladnjaci mogu isticat.

Mislim izraz "lijencina" nije nesto...

HAF 932 je kuciste za koje nemam rijeci, a ti se tako ponasas! Tebi treba nazvat 911 i poslat te HAG.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice